vaggelis7172 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Καλησπερα παιδια!!Προχθες εκανα το καθιερωμενο windows update.Το θεμα ειναι οτι η ειδοποιηση για την ενημερωση παραμενει σαν να μην την εχω κατεβασει και εγκαταστησει ποτε.Επισης δεν λεει να φυγει η ασπιδα απο το μενου εναρξη στον τερματισμο λειτουργιας.Ετρεξα ενα Malwarebytes αλλα δεν μου βρηκε τιποτα.Τι λετε να φταιει?
PC Booster Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Πάνε στον πίνακα ελέγχου -> windows update και δες μήπως έχει βρει κι άλλες ενημερώσεις
vaggelis7172 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Πάνε στον πίνακα ελέγχου -> windows update και δες μήπως έχει βρει κι άλλες ενημερώσεις Ναι πηγα και ειναι αυτη η ιδια,σαν να μην την εχω εγκαταστησει.
doshy Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 έχει πειραχτεί κάτι στο register δες και αυτό που έγραψε ο φίλος ποιο πάνω παίζει να το έχει μπόκαρη και η ενημέρωση "971033" άμα την έχεις μέσα στο pc σου (την βάζει πάντα στις σημαντικές ενημερώσεις η microsoft) κάποιες φορες σε παρουσιάζει πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα