BELL Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Ποσό που διαθέτουμε : Επιπλέον 190€Χρήση υπολογιστή : Καθημερινή χρήση, περιστασιακά editing και gamingΕιδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.ΟΧΙ μέχρι να τα φτύσειΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΟΧΙΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονίκη Διαθέτω προς το παρόν: GIGABYTE G1.SNIPER Z97i5 4670k και σκέφτομαι για αγορά τα παρακάτω: Κουτί Sharkoon VS4-W Μνήμη: HyperX ddr3 8Gb cl10 ή Crucial Ballistix Sport 8GB DDR3 CL9 1600MHz Τροφφοδοτικό : Super Flower Golden Green HX 80Plus Gold 550 Watt
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 μνημες θα βαζα τις Crucial Λογω του CL. Τροφοδοτικο πολυ καλο αλλα λογω χαμηλων watt σε περιοριζει ουσιαστικα στο να διαλεξεις κατι απο nvidia που ειναι πιο οικονομικες εκτος αν κινηθεις στα ορια του R9 270 απο AMD μερια. Το κουτι δεν μου αρεσει προσωπικα αλλα ειναι υποκειμενικα αυτα.
BELL Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Για το τροφοδοτικο είσαι σίγουρος; γτ μέχρι και gtx 970 έχω δει ότι σηκώνει. Όσο για το κουτί με ενδιαφέρει να είναι λειτουργικό και να γίνεται σωστός αερισμός
Whitefanged Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 τίμιο κουτάκι στα 33 ευρώ: http://www.e-shop.gr/case-raijintek-arcadia-midi-tower-black-p-PER.813212 τροφοδοτικό καλό είναι να πάρεις μεγαλύτερο, αν σκέφτεσαι να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες oc του συστήματος σου σε συνδυασμό με καλή κάρτα γραφικών. xfx 750άρι στα 100 ευρώ: http://www.skroutz.gr/s/348193/XFX-ProSeries-750W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Για το τροφοδοτικο είσαι σίγουρος; γτ μέχρι και gtx 970 έχω δει ότι σηκώνει. Όσο για το κουτί με ενδιαφέρει να είναι λειτουργικό και να γίνεται σωστός αερισμός Καλημερα φιλε μου,αυτο σου λεω στο πρωτο μου ποστ οτι επειδη ειναι 550 watt Μπορεις να παρεις κατι μονο απο nvidia δλδ 960,970... αλλα οπως σου ειπαν καλυτερα να παρεις μεγαλυτερο για να χεις αερα για OC
BELL Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Οκ παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθεια, θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα