Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάμε στην ερώτηση τώρα, μέσα στο java project έχει κατηγορία για android project. στην εικόνα που δείχνεις επέλεξε το java project δεν σου βγάζει κάτι;

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι θεωρειται απαιτητικο ενα προγραμμα που τρεχει αψογα σε μια cpu των 100 ευρω ...

amd fx 6300 με 6gb 666 dr και παλι καταλαβαινω το lag. (110 εχει η cpu :P )

Καλυτερα eclipse, και οταν το as γινει καλυτερο, τοτε ας παει σε as.

Δημοσ.

πάμε στην ερώτηση τώρα, μέσα στο java project έχει κατηγορία για android project. στην εικόνα που δείχνεις επέλεξε το java project δεν σου βγάζει κάτι;

Εμένα πάλι με Eclipse Kepler, έχει την αντίστοιχη επιλογή για Android στο Other, στην αρχική εικόνα του anestos.

Κάνω διπλό κλικ στο εικονίδιο, πάω να κάνω μπάνιο, γυρνάω κάνω το πρώτο build πάω να πάρω να φάω. Μετά όμως όλα κομπλέ. Δεν μιλάω καν για τον simulator... 

Τελευταία δεν έχω δοκιμάσει τον stock emulator αλλά θα πρότεινα να δοκιμάσεις και τον Genymotion. Είναι αρκετά γρήγορος και αν εγακατστήσεις το Eclipse/Android Studio plugin τον φορτώνεις μέσα από το IDE.

Δημοσ.

Για γρηγορα builds, ανοιξε το config του grandle και γραψε  org.gradle.daemon=true. για emulator  οτιδηποτε αλλο απο genymotion ειναι αχρηστο αν και ειναι λιγο μανικι να περασεις τα google apps για να κανεις εφαμρογες με play services και google maps.

Γενικα το android studio θελει RAM,αρα καλο ειναι να τρεχει μονο του.

Δημοσ.

Έχω περασμένο το genymotion, καλύτερο του stock αλλά δεν κοντέυει την πραγματική συσκευή, στο δικό μου λαπτοπ τουλάχιστον. 

Δημοσ.

Για τον stock emulator αν ενεργοποιήσεις (εφόσον υποστηρίζεται) το intel virtualization(νομίζω πως έτσι λέγεται) τα πράγματα γίνονται πολύ καλύτερα..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...