anetsos Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 γεια σας παιδια! εχω ενα θεμα! αφου εχω κανει εγκατασταση το eclipse και εχω επισης κανει εγκατασταση το ADT παω να φτιαξω καινουριο project και δεν μου εμφανιζει την επιλογη Android Application Project. τι πρεπει να κανω για να λυθει το προβλημα? http://i.imgur.com/HUCYrNe.png?1
Radiant Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Να περάσεις το android studio. +1 γεια σας παιδια! εχω ενα θεμα! αφου εχω κανει εγκατασταση το eclipse και εχω επισης κανει εγκατασταση το ADT παω να φτιαξω καινουριο project και δεν μου εμφανιζει την επιλογη Android Application Project. τι πρεπει να κανω για να λυθει το προβλημα? http://i.imgur.com/HUCYrNe.png?1 Πάτα New - > Project και θα στη βγάλει μέσα την επιλογή.
anetsos Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 με το Android studio θα μου φανεί πιο εύκολο να φτιάξω την πρώτη μου εφαρμογή ?
CtrlFreak Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Ναι και είναι πλέον αυτό που προτείνει η google μιας και είναι stable... σχεδόν.
anetsos Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Α ωραία ... κάποιο καλό tutorial για να φτιάξω ένα ημερολόγιο έχεις να μου προτείνεις?
CtrlFreak Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Tutorial αποκλειστικά για ημερολόγιο δεν ξέρω αν βρεις, υπάρχουν έτοιμες λύσεις πχ caldroid που μπορεί να κοιτάξεις.
Radiant Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Α ωραία ... κάποιο καλό tutorial για να φτιάξω ένα ημερολόγιο έχεις να μου προτείνεις? ...ναί. 1
παπι Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Να περάσεις το android studio. Ωραίο ide αλλά πολύ απαιτητικό. Θέλει mid range προς high end συστημα. 1
CtrlFreak Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Ωραίο ide αλλά πολύ απαιτητικό. Θέλει mid range προς high end συστημα. Κάνω διπλό κλικ στο εικονίδιο, πάω να κάνω μπάνιο, γυρνάω κάνω το πρώτο build πάω να πάρω να φάω. Μετά όμως όλα κομπλέ. Δεν μιλάω καν για τον simulator... 1
Papakaliati Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Ωραίο ide αλλά πολύ απαιτητικό. Θέλει mid range προς high end συστημα. Δεν νομιζω οτι θεωρειται απαιτητικο ενα προγραμμα που τρεχει αψογα σε μια cpu των 100 ευρω ...
gon1332 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δεν νομιζω οτι θεωρειται απαιτητικο ενα προγραμμα που τρεχει αψογα σε μια cpu των 100 ευρω ... Το έχω δει να μην τρέχει σε laptop με i3. Πάει πάρα πολύ καλά στο δικό μου laptop (i7 με SSD). Χωρίς SSD θα ψιλοκολλούσε.
CtrlFreak Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Ήταν μέχρι πρόσφατα και beta όμως. Και όσο πάει καλυτερεύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα