Haldol Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Καρφώθηκε στους δικούς μου στα γεράματα να μάθουν να χρησιμοποιούν υπολογιστή. (Κοινώς, τη βάψαμε.) Η χρήση θα είναι γενικού σκοπού web browsing, κυρίως ειδησεογραφικά sites, ή κάνα YouTube, και φυσικά τα απαραίτητα "φορολογικά" sites (gsis etc.) Βασικά τίποτε άλλο, τουλάχιστον στη αρχή. Άντε και να βγάζει τα κοινόχρηστα ο πατέρας μου από excelόφυλο που θα του έχω έτοιμο. Σκέφτηκα για κάποιο entry-level all-in-one PC (π.χ. Lenovo C340). Ή απλά μια οθόνη με κάποιο NUCάκι κολλημένο δίπλα. Εάν βάλω κι έναν παλιό δικό μου SSD μέσα, δε νομίζω ν' ακούσω ποτέ το λατρεμένο "κολλάει το PC" με τέτοια χρήση. Γνώμες; Αποκλείονται οι πύργοι, ξέχασα να πω. Για laptop το συζητάμε, αλλά δεδομένου ότι δε θέλουμε φορητότητα, καλύτερα θα εξυπηρετήσει το all-in-one με τη μεγάλη οθόνη και την άνετη θέση εργασίας. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 budget? δλδ για να καταλαβω δεν θες πυργο?εστω εναν μικρο?
Haldol Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Budget κινούμαστε μέχρι και 500€, μαζί με οθόνη. Τα φτηνά all-in-one παίζουν εκεί γύρω, ο συνδυασμός οθόνη + NUC παίζει εκεί γύρω. Εύκολα το ψήνω και για (μεταχειρισμένο) Mac Mini + οθόνη. Πύργος αποκλείεται. Για κανέναν λόγο.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 τσεκαρε και το lenovo C260... μου αρεσει λογω του i3 το Acer Z3-605 και 23αρα οθονη αντι 19-20...νομιζω οτι αξιζουν τα 30 ευρο παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα