Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι σαν να εχεις ενα yugo (ps4 ή pc με 270Χ) και πας και φορας 20αρια ζαντολαστιχα (144hz)!

Πρωτα θα παρεις ενα αμαξι της προκοπης και μετα τα ζαντολαστιχα (οθονη).

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μάλιστα... 
Τα κατάλαβα όλα όσα είπατε και ζήτησα επιστροφή της οθόνης.

Απλά να ρωτήσω κάτι, έστω για ταινίες... Τι θα μπορούσα να κάνω για να πάω σε καλύτερη κίνηση σε ταινίες?

Τα BluRay δισκάκια ας πούμε, είναι γραμμένα για να παίζουν σε 60fps?

Εν ολίγοις  ρωτάω αν ΕΣΤΩ σε ταινίες μπορώ να πετύχω ΦΥΣΙΚΗ κίνηση με κάποιο τρόπο (αγορά) και τι θα έπρεπε να αγοράσω για να γίνει αυτό.

Απο πλαισιο παλι αν γινεται μονο απο εκει σε 2560x1440 http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/othones/othones/Samsung-Monitor-27-LS27D85KTSN.htm

Αλλιως φανταζομαι κατι τετοιο σε 1080p http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/monitor-othones/Samsung-TV-Monitor-24-T24D590EW.htm

Παντως οπως αναφερθηκε παραπανω για 2560x1440 θες δυνατοτερη καρτα απο την 270χ,τουλαχιστον R9 280x και πανω.

Η LS27D85KTSN τι διαφορές έχει με αυτή που έχω τώρα δηλαδή?? Είναι παραπάνω Hz???

και 

Η Τ24D590EW τι διαφορές έχει πάλι? Γιατί αυτή κάνει και ΜΟΝΟ 200 ευρώ! 

http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/32-37-intses/samsung-32-UE32H6410.htm

http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/32-37-intses/Samsung-TV-32-UE32H6400.htm

http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/32-37-intses/Sony-32-KDL-32W706BS.htm

Για αυτές εδώ τι λέτε?

Δημοσ.

Εχεις μπερδεψει τα μουσμουλα με τα πορτοκαλια τα οποια εσύ λες ότι είναι μήλα!!!

Το ποσα fps εχεις οπως και η ροή της εικόνας δεν εξαρτώνται σε καμια περιπτωση απο την οθόνη, τουλαχιστον οχι με τον τροπο που εσύ νομιζεις....

Στα παιχνιδια στο pc τα fps εξαρτώνται κυριως απο το ποσο δυνατή είναι η καρτα, με την 270 ειναι ελαχιστα τα παιχνιδια που θα φτάσεις τα 60+ fps με αρκετα ανεβασμένες τις λεπτομεριες. Το πιο πιθανο ειναι οτι θα είσαι καπου αναμεσα στα 30 - 50!

Στις ταινιες εξαρταται πως είναι γραμμενες οι ίδιες οι ταινιες... Η συντριπτική τους πλειοψηφία ειναι γραμμένες στα 24fps και αυτο δεν προκειται να αλλάξει σύντομα.....

Στο ps4 εξαρταται απο το εκαστοτε παιχνιδι.... Τα περισσοτερα λογο χαμηλων δυνατοτητων του hardware του ps 4 παιζουν στα 30 fps!

Παμε στην οθόνη...

Η μοναδική σχέση της οθόνης με τα fps ειναι τα hz της. Μια οθόνη με 60hz μπορει να απεικονίσει μεχρι 60fps μια με 144hz μεχρι 144fps...... Οι περισσοτερες οθόνες ειναι στα 60.

Τι σημαινει αυτο τωρα....

Αν μια ταινια, καρτα γραφικών η ενα ps4 στειλει 25, 30, 50 fps σε μια οθόνη 60hz τοτε αυτη θα τα απεικονίσει ολα χωρίς προβλημα....

Αν ομως εχεις μια καρτα γραφικών που είναι αρκετα δυνατη και σε ενα παιχνίδι εχει την δυνατοτητα να στειλει στην οθόνη 120fps τοτε η οθόνη να σου δείξει μονο τα 60....

Παμε τωρα στην οθόνη που αγορασες... Το προβλημα της δεν ειναι ότι δεν μπορει να βγάλει τα fps, μια χαρά τα βγάζει ... το προβλημα της είναι οτι για τα υπολοιπα χαρακτηριστηκά της που δεν διαφέρουν σε τπτ απο πολυ πολυ φθηνοτερες οθόνες ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ

• Like 5
Δημοσ.

Συγνώμη για οθόνες δεν μιλούσαμε τοση ώρα? Οι τηλεοράσεις που κολλάνε? 

...κάτσε σε λίγο θα σου γράψει να του πεις απόψεις και για προβολείς χαχαχαχα!

• Like 1
Δημοσ.

καλα μη ξεκινάμε το κράξιμο επειδή κάποιος δε γνωρίζει τα ίδια με εμάς... έτσι και αλλιώς.... Κράζεις..???...Θαυμάζεις...!!!

• Like 1
Δημοσ.

καλα μη ξεκινάμε το κράξιμο επειδή κάποιος δε γνωρίζει τα ίδια με εμάς... έτσι και αλλιώς.... Κράζεις..???...Θαυμάζεις...!!!

Αν εκραζα δεν θα καθομουνα να γραψω το σεντονι παραπανω ωστε να μαθει καποια πραγματα.....

Αλλα ναι θα κραξω οταν αυτος που δεν γνωριζει αγνοεί αυτα που του λενε και συνεχιζει να κανει τα δικά του! 

• Like 2
Δημοσ.

Αν εκραζα δεν θα καθομουνα να γραψω το σεντονι παραπανω ωστε να μαθει καποια πραγματα.....

Αλλα ναι θα κραξω οταν αυτος που δεν γνωριζει αγνοεί αυτα που του λενε και συνεχιζει να κανει τα δικά του! 

οχι φίλε μου δε το έγραψα για εσένα αλλα ποίο πολύ για τον age4greeks, εσυ και να έκραξες, έκατσες και έδωσες και οδηγίες/συμβουλές. 

• Like 1
Δημοσ.

Εσείς κράζετε και με το δίκιο σας... Και εγώ μπορεί και να εκνευριζόμουν αν γινόταν κάτι τέτοιο γιατί θα ένοιωθα ότι τα σεντόνια που είπε ο φίλος παραπάνω τα έγραφα τσάμπα... (αυτά τα σεντόνια που έγραψε το παλικάρι εννοώ)

Αλλά ρε παιδιά βλέπω πως με ΜΟΝΙΤΟΡ δε κάνω δουλειά και δε θα πετύχω κάτι καλό με τα δεδομένα που έχω (hardware) οπότε σκέφτικα να πάω σε μια TV 32" την ΚΑΛΥΤΕΡΗ απο αυτές που έχει το ΠΛΑΙΣΙΟ γιατί απο ΜΟΝΙΤΟΡ ΔΕ θα βρω κάτι που να μου κάνει όπως είπατε και εσείς.

Οπότε αργότερα που θα τακτοποιήσω και την κάρτα γραφικών θα θέλω να έχω έτοιμη οθόνη για να προβάλω το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ...

Γιαυτό ρωτάω απο αυτά τις 3 τηλεοράσεις που σας παρουσίασα ΕΣΕΙΣ ποια θα διαλέγατε αν σας έδιναν ΜΟΝΟ αυτές τις 3 επιλογές?

Γιατί θα το πάω τώρα σε μία ώρα πίσω το μόνιτορ και θα ζητήσω μία απο τις 3 αυτές TV.

ΕΧΕΤΑΙ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΚΡΆΖΕΤΕ! ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ.

Απλά απαντήστε μου σε αυτό αν μπορείτε για να πάω να τελειώνω οριστικά με το θέμα οθόνη.

Στην τελική όπως και να 'χει και οι 3 TV που σας έδειξα, δεν είναι καλύτερες από το μόνιτορ που αγόρασα χθες?

Δημοσ.

Οσον αφορα ομαλη κινηση στις ταινιες θα χρειαστεις τηλεοραση αληθινων 100hrz που χρησιμοποιει motion interpolation, πχ ολες οι samsung σειρα 6 και ανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...