Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους πρόσφατα αγόρασα τα roccat syva in ear headset.

Τα ακουστικά είναι με μικρόφωνο αλλά όταν τα συνδέω στον Η/Υ στην πράσινη υποδοχή για τον ήχο δεν αναγνωρίζει το μικρόφωνο...

Καμία ιδέα?

Δημοσ.

Η πράσινη υποδοχή είναι μόνο για ήχο. Αν θες και μικρόφωνο θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις splitter και να το συνδέσεις και στην κόκκινη υποδοχή. Λογικά είχε splitter στη συσκευασία.

Δημοσ.

Δεν είχε δυστυχώς!

Οπότε εάν αγοράσω ένα splitter θα μπει στη κόκκινη υποδοχή το μικρόφωνο και στην πράσινη των ακουστικών?

Αν ναι θα με βοηθούσε να έχω ακριβώς ένα λινκ να το παραγγείλω γιατί είμαι ψιλο-ασχετος :P.

Δημοσ.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου κάνει το συγκεκριμένο

http://www.e-shop.gr/natec-nka-0639-extreme-media-adapter-35mm-4-pin-plug-to-35-mm-stereo-mic-p-PER.572339

btw και γω είμαι σε αναζήτηση για τους συγκεκριμένους διακλαδωτές.

Βασικά το ακριβώς αντίθετο χρειάζεται :P Δεν ξέρω πού μπορείς να βρεις τέτοιο από Ελλάδα, στο skroutz δε βρήκα κάτι.

Δημοσ.

Όντως τώρα? :/

Για ένα διάστημα είμαι σίγουρος πως το μικρόφωνο δούλευε και στην πράσινη υποδοχή...

Δημοσ.

ναι.

Για κανένα λόγο δεν δουλεύει το μικρόφωνο στην συγκεκριμένη υποδοχή,Δεν έχει τις αντίστοιχες επαφές για κάτι τέτοιο.

ενημερωτικά το jack με τις 3 γραμμούλες λέγεται TRRS και το κανονικό stereo λέγεται TRS( σε περίπτωση που θες να το ψάξεις και συ)

edit, και κάτι τέτοιο σου κάνει απλά δεν ξέρω κατα πόσο συμφέρει.

http://www.e-shop.gr/sound-card-creative-play2-usb-p-PER.540284

Φίλος που πήρε τα tactic fury είχε μέσα την συγκεκριμένη usb κάρτα ήχου.

Δημοσ.

Έχω ένα τέτοιο της Creative με 2 υποδοχές..οπότε αναγκαστικά και εκεί το συνδέω στην πράσινη υποδοχή :/

Δημοσ.

μιας και εχω και εγω το ιδιο προβλημα με κατι ψευτοακουστικα over head απο eshop σκεφτομαι τωρα να ψαξω αλλα,αν παρω ακουστικα με USB δεν θα εχω θεματα με μικροφωνο και που πρεπει να μπει και τετοια...σωστα?

Δημοσ.

σωστά.

Τα ακουστικά με usb έχουν δική τους κάρτα ήχου πάνω,οπότε δεν σε απασχολεί.

Απλά θα πρέπει να ορίσεις απο ποια κάρτα θες να ακούς τι(η να γίνει πχ η usb κάρτα master).

• Like 1
Δημοσ.

όταν βγάλεις την κάρτα ήχου, λογικά ο ήχος θα γυρίσει στην κάρτα της μητρικής.

μετά όμως αν θες να ξαναβάλεις την κάρτα νομίζω θα πρέπει να την ορίζεις εσύ ως κύρια.

Δεν είναι κάτι το δύσκολο πάντως,στις ρυθμίσεις ήχου θα πάς και θα ορίσεις την usb σαν προεπιλεγμένη και καθάρισες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...