pcos Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 πειραζει που το θελω σε VR? να ειναι σε φυσικο μεγεθος και να παλευουν μεσα στο σαλονι μου! 2
BlackScorpionX Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Περίμενα υπεργαμάτη διασκευή του original theme song. Ξενερωσα... ναι ρε γμτ... Να φανταστείς το έχω στην playlist όταν πηγαίνω για τρέξιμο / γυμναστική/ προπόνηση. Αξεπέραστο! 1
qsis Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 ναι ρε γμτ... Να φανταστείς το έχω στην playlist όταν πηγαίνω για τρέξιμο / γυμναστική/ προπόνηση. Αξεπέραστο! αυτό είναι για μας τα γερόντια όχι βέβαια ότι και το chop suey είναι κάνα πρόσφατο τραγούδι, αλλά ακούγεται και σήμερα, το άλλο είναι αντιπροσωπευτικό της καγκουριάς των '90s 3
mad_apo Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Το εχω ηδη αγορασει και κατεβασει για το xbox one την premium edtion και περιμενω πως και πως 14 απριλιου. :)
Black adder goes forth Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Τι αχταρμάς ήταν αυτός; Κοπτοραπτική εικόνων.
erevos_csd Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 πειραζει που το θελω σε VR? να ειναι σε φυσικο μεγεθος και να παλευουν μεσα στο σαλονι μου! Να σε προσέχουμε εσένα.
AntonisKo Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 αυτό είναι για μας τα γερόντια όχι βέβαια ότι και το chop suey είναι κάνα πρόσφατο τραγούδι, αλλά ακούγεται και σήμερα, το άλλο είναι αντιπροσωπευτικό της καγκουριάς των '90s χαχα..
efkairiakos Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Στο iOS βγήκε αλλά στο android market όχι. Τι παιζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα