Haldol Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το πρόβλημα είναι ότι θέλω να βάλω κανονική vga πάνω, να παίζω και κανά παιχνίδι.... Οπότε δεν κοιτάω φαντάζομαι για mini-atx αλλά για micro-atx και πάνω;; http://www.skroutz.gr/s/4343741/Aerocool-DS-Cube-Red-Edition.htmlκάτι τέτοιο ας πούμε; Λέω εγώ τώρα... Ποιες ακριβώς είναι οι απαιτήσεις σου; Τι προγράμματα; Τι παιχνίδια; Σε τι αναλύσεις; Διότι το "να παίζω και κάνα παιχνίδι" που γράφεις, μια χαρά γίνεται και με VGA των 150€ (single-slot) και mATX. Γι αυτό σου πρότεινα το συγκεκριμένο case. Παίρνει mATX, low-profile αλλά καλό CPU cooler, και φυσικά VGAs που καλύπτουν για πλάκα έναν casual gamer. Και είναι πανέμορφο για σαλόνι. Τώρα αν εσύ με το να παίζω και κάνα παιχνίδι εννοείς στα 2Κ με όλα full στα 60fps, εκεί δε νομίζω να σε σώζει κανένα case για HTPC. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 ...και τώρα βγαίνουν και δυνατές low profile,αλλά μάλλον ο φίλος θέλει να το μοιράσει ανάμεσα στο γούστο της γυναίκας του κ το δικό του, (και εγώ το ίδιο θα έκανα αλλά μου λείπει η απαιτητική γυναίκα) χαχα Έχεις επιλογές νομίζω,άλλο ένα σε αυτή την 'γραμμή" σχετικά μικρο είναι και αυτό που έχει hot swap θέση για αλλαγή δίσκων. > http://www.skroutz.gr/s/4978080/Zalman-M1.html
dimitrisOP Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 http://www.e-shop.gr/case-bitfenix-prodigy-black-p-PER.911399
AfterForever Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Ποιες ακριβώς είναι οι απαιτήσεις σου; Τι προγράμματα; Τι παιχνίδια; Σε τι αναλύσεις; Διότι το "να παίζω και κάνα παιχνίδι" που γράφεις, μια χαρά γίνεται και με VGA των 150€ (single-slot) και mATX. Γι αυτό σου πρότεινα το συγκεκριμένο case. Παίρνει mATX, low-profile αλλά καλό CPU cooler, και φυσικά VGAs που καλύπτουν για πλάκα έναν casual gamer. Και είναι πανέμορφο για σαλόνι. Τώρα αν εσύ με το να παίζω και κάνα παιχνίδι εννοείς στα 2Κ με όλα full στα 60fps, εκεί δε νομίζω να σε σώζει κανένα case για HTPC. Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις. Δε θα ήθελα να έχω περιορισμό στην κάρτα, μάλλον θα πάω για καινούργια σύνθεση, οπότε πιθανότατα θα πάρω καλή κάρτα γραφικών. Όχι των €500, αλλά θα δω τι μπορώ να διαθέσω ώστε να παίζω σε full hd τα fps που βγαίνουν. Κάτι σε 260 ίσως (δεν τα έχω ψάξει κιόλας και δεν ξέρω). Οπότε μάλλον κάτι κουτιά που είναι "επίπεδα" απ' ό,τι καταλαβαίνω δε μου κάνουν.
terry308 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Το καινούργιο PHANTEKS ENTHOO EVOLV ITX όχι γιατί το πήρα αλλά γιατί είναι όμορφο 1
Iris_89 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μια ερώτηση. Γιατί δεν στήνεις κανονικό μηχάνημα σε άλλο χώρο του σπιτιού? Πρέπει αναγκαστικά να είναι στο σαλόνι? Κι εσύ θα έχεις άπειρες επιλογές, κι γυναίκα σου δε θα γκρινιάζει. 1
dimitrisOP Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Το καινούργιο PHANTEKS ENTHOO EVOLV ITX όχι γιατί το πήρα αλλά γιατί είναι όμορφο απο χωρους λεει? μεχρι τι καρτες μπορει να παρει?
terry308 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 απο χωρους λεει? μεχρι τι καρτες μπορει να παρει? Από χώρους μια χαρά είναι ,τα καλώδια του τροφοδοτικού κρύβονται καλά , έχει χώρο για καλό cable managment και κάρτες δέχεται μέχρι 33 εκ. Youtube 1
The_Judas Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μια ερώτηση. Γιατί δεν στήνεις κανονικό μηχάνημα σε άλλο χώρο του σπιτιού? Πρέπει αναγκαστικά να είναι στο σαλόνι? Κι εσύ θα έχεις άπειρες επιλογές, κι γυναίκα σου δε θα γκρινιάζει. Ισως γιατί η γυναίκα του θέλει να ελέγχει τι ακριβώς βλέπει στον υπολογιστή.
AfterForever Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Ρε παιδιά τον περισσότερο χρόνο τον περνάω στο σαλόνι. Ε εκεί θα μπει ο υπολογιστής. Εν τω μεταξύ, η αλήθεια είναι ότι ούτε εμένα μου αρέσει η εικόνα του Η/Υ στο σαλόνι, οπότε προσπαθώ να φτιάξω κάτι όσο πιο καλαίσθητο γίνεται. Απλά τα πράγματα. Είδα το Site: . Συμπαθητικό είναι.Ίσως και το Site: . Και δεν έχω και περιορισμό στην κάρτα γραφικών που θα βάλω (σε ό,τι αφορά το μέγεθος εννοώ).
Iris_89 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Ισως γιατί η γυναίκα του θέλει να ελέγχει τι ακριβώς βλέπει στον υπολογιστή. Άμα κάποιος θέλει να δει κάτι, θα το κάνει έίτε ελέγχεται είτε όχι
stolidis Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 http://raymondmucha.com/xigmatek-nebula-mini-itx-case απλά πανέμορφο κ με : Dimension (L) 260x (H) 330x (W) 260mm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα