sotirisl Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Παίδες καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! αποφάσισα να αναβαθμίσω την DDR2 μνήμη που έχω στον σταθερό υπολογιστή μου από 2x2GB σε 4x2GB. Επειδή δεν έβρισκα ακριβώς την ίδια μάρκα μνήμης έβαλα διαφορετική, αλλά τα timings, voltages κτλ είναι τα ίδια 5-5-5-18, 400ΜΗz κτλ. Ενώ τα windows 8.1 x64 που έχω αναγνωρίζουν την μνήμη και στο cpu-z και ολα φαίνονται απολύτως φυσιολογικά, τα windows αργούν πολύ περισσότερο να φορτώσουν.... καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαινει; ευχαριστώ πολύ!
conkal Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 οταν λες οτι αργουν τα windows να φορτωσουν , εννοεις οτι ξεκινας να μετρας τον χρονο απο την στιγμη που εμφανίζεται το εικονίδιο των windows ή απο οταν πατας το κουμπι για να ανοιξει το pc ? και μια επομενηερωτηση ... το πολυ περισσοτερο ειναι 2-3-4 δευτερολεπτα ή 30 ?
sotirisl Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 από την στιγμή που εμφανίζεται το εικονίδιο των windows... και μαυρίζει και η οθόνη, πράγμα που δεν το έκανε παλιά.... Τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα...
magic4spell Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 KANONIKA ρα windows με την αλλαγή της ποσότητας της μνημης αυξάνουν το μέγεθος του swap file.... οποτε κατι τέτοιο θα εγινε και εδώ και πλέων το swap ειναι fragmented... κανε ένα check για ανασυγκροτηση του δίσκου.... Το επόμενο που μπορω να σκεφτω είνια κατι με τις μνημες... τρεξε kai ενα mem test META ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ..
eagle_eyes Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μήπως κάνεις hibernate(αδρανοποίηση) αντί τερματισμό;
sotirisl Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 ok, θα δοκιμάσω να απενεργοποιήσω το swap και μετά να το ενεργοποιήσω ξανά... @eagle_eyes -> σίγουρα κάνω τερματισμό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα