therock Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Για να μη δωσω πολλα χρηματα Επειδη θελω να παρω 4-5, ξερετε που μπορω να βρω δοκιμασμενο hdmi καλης ποιοτητας μεχρι 3 ευρω? Οσα εχω αγορασει με κατω απο 5 ευρω μου κανουν προβληματα (κοινως χανει-ξαναβρισκει την εικονα)
therock Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Ελλαδα ψαχνω μη μπλεκω με αγορες με εξωτερικο
bluesattack Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Eγω μερικα equip απο το eshop που εχω παρει μια χαρα.Και no name απο καλαθι εχω παρει.Μηπως εχεις θεμα με καμμια συσκευη ? Σου βγαζουν δηλαδη προβλημα οπουδηποτε,οτι εχεις παρει ? Επεξ/σία 7 Απριλίου 2015 από bluesattack
therock Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μακρια, να ειχα παρει 2 τετοια http://www.e-gate.gr/equip-hdmi-m-m-1m-black-119341.html Δες ποσο γτπ ειναι Αυτο που βλεπεις ειναι οτι η Οθονη χανει το σημα και το επαναφερει στο νετμποοκ, δε παταω εγω κατι για να εναλλασω τις οθονες. Σε συνδεση μεταξυ ps3, ενισχυτη, τηλεοραση μου δινουν και τα 2 μαυρη εικονα. Μονο στο λαπτοπ και με προσευχες κατι γινεται υπο προυποθεσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα