Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τωρα συγκρινεις πορτοκαλια με καρεκλες. Η Samsung ειναι μια τεραστια εταιρια με απειρα εξοδα που θα πρεπει να καλυψει.

Δεν το συγκρινω..απλα αν το σκεφτεις ειναι τραγικο :P

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άσχετο, αλλά είναι η πρώτη είδηση που ανέβασα και δημοσιεύτηκε. Είμαι χαρούμενος :D

Δημοσ.
Δεν ειναι μονο η τιμη. Γιατι προφανως ενα κινητο που εχει 900+ ευρω δεν απευθυνεται στο μεσο Ελληνα που παιρνει τρεις και μια.

Εχω την εντύπωση πως η Samsung και η κάθε Samsung, χέστηκε για τα πόσα παίρνει ο μέσος, και δη ο μέσος Ελληνας. Δε βγάζουν ένα κινητό για την Ελλάδα αλλά για τον κόσμο.

Να μου πεις το ίδιο για την MLS που βγάζει κινητά με προσδόκιμο ζωής 7 μήνες και τιμές σα να νομίζει πως είναι η Samsung, να σου πω ναι.

Να μου πεις για το Πλαίσιο και για τα Turbo lag κινητά τους που δεν είνςι ούτε καν google certified (γι αυτό και στερούνται Google play services & Store) σε τιμές που θα μπορούσες να έπαιρνες κάτι ανταγωνιστικό, να σου πω πάλι ναι.

Αλλά καμία εταιρία της προκοπής δε θα βγάλει κινητά της προκοπής βάσει των οικονομικών της Ελλάδας, και βέβαια όσοι μπορούν θα τα πάρουν πρώτοι. Η πλέμπα... σκρουτζ μετά κανένα 4μηνο...

• Like 1
Δημοσ.

Συνεχίζετε να αναφέρετε τιμές λες και έχουν σημασία. Ο Άγγλος/Αμερικάνος/Ιαπωνας/Γερμανός κτλ (δηλαδή οι μη τριτοκοσμικές χώρες σαν εμάς) δεν αγοράζουν τηλέφωνα με 900 ευρώ. 

Αγοράζουν συμβόλαια που με 50 Λίρες/Ευρώ/Δολλάρια τους δίνουν απεριόριστο data, απεριόριστα λεπτά ομιλίας και την συσκευή δωρεάν. Δεν είναι παντού κλέφτες σαν την Cosmote.

Τα τηλέφωνα της Samsung πέσανε γιατί ο κόσμος πλέον έχει άμεση προσβαση σε δυνατά specs και χαμηλές τιμές. Επομένως πλέον δεν κοιτάνε μόνο αυτά αλλά κυρίως το design/υλικά. Η Samsung σε αυτό έμεινε πίσω. Να δούμε αν με το S6 και το επερχόμενο Note 5 μπορεί να επανέλθει.

ΥΓ. Εχω παράδειγμα τον εαυτό μου. Πήγα στην Samsung (Galaxy S) γιατί έδινε τα καλύτερα specs σε καλή τιμή μια εποχή που τα smartphones ξεκινούσαν. Πλέον βρίσκεις τουμπανο με πολύ λιγότερα λεπτά οπότε ακόμα και εγώ που είχα το design/υλικά σε δεύτερη μοίρα το έβαλα πρώτο. Αυτό άλλαξε οχι οι τιμές!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ουσιαστικα δεν υπηρχε καποια νεα αξιολογη συσκευη εντος του πρωτου τριμηνου του 2015 για να κανουν παιχνιδι οι πωλησεις (εκτος του note 4 και την σειρα Α η οποια δεν μαγεψε τα πληθη).

Τα galaxy s6 και s6 edge θα πανε συγουρα καλυτερα καθως εχουν τα παντα που ψαχνει καθε ομαδα χρηστων κινητης.

Design και καλαισθησια ,ποιοτιτα υλικων κατασκευης,δυνατο SoC,πολυ καλη οθονη και καμερα,καθαρο audio output, σχετικα καλη αυτονομια.Στα κατα εχουμε το firmware (touchwiz) o οποιος εδω και καιρο δεν εντυπωσιαζει την κοινη γνωμη και την υψηλη αρχικη τιμη.

Λιγη υπομονη αγαπητοι χρηστες του forum,σε ενα 4μηνακι θα πεσουν και οι τιμες τους σε λογικα επιπεδα.

Επεξ/σία από takoskal1
Δημοσ.

με 900 ευρω συσκευη μου φαινεται καπως λογικο..αρα ας μην απωρουν και ας κατεβασουν τιμες.

Το ονομα δεν φτιαχνεται με την τιμη στο Θεό ενος προϊόντος,ποσο μάλλον όταν αντιστοιχες προτασεις κινέζικες ή γειτονικές αυτης,είναι το πολύ στα 400 ευρω!!!

Δημοσ.

χμμμμ... ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ για τα εσοδα της samsung και της καθε samsung!

Eίσαι στο άρθρο και σχολιάζεις κι΄ολας. Εμφανέστατα δεν χέστηκες!

• Like 4
Δημοσ.

Συνεχίζετε να αναφέρετε τιμές λες και έχουν σημασία. Ο Άγγλος/Αμερικάνος/Ιαπωνας/Γερμανός κτλ (δηλαδή οι μη τριτοκοσμικές χώρες σαν εμάς) δεν αγοράζουν τηλέφωνα με 900 ευρώ. 

Αγοράζουν συμβόλαια που με 50 Λίρες/Ευρώ/Δολλάρια τους δίνουν απεριόριστο data, απεριόριστα λεπτά ομιλίας και την συσκευή δωρεάν. Δεν είναι παντού κλέφτες σαν την Cosmote.

Τα τηλέφωνα της Samsung πέσανε γιατί ο κόσμος πλέον έχει άμεση προσβαση σε δυνατά specs και χαμηλές τιμές. Επομένως πλέον δεν κοιτάνε μόνο αυτά αλλά κυρίως το design/υλικά. Η Samsung σε αυτό έμεινε πίσω. Να δούμε αν με το S6 και το επερχόμενο Note 5 μπορεί να επανέλθει.

ΥΓ. Εχω παράδειγμα τον εαυτό μου. Πήγα στην Samsung (Galaxy S) γιατί έδινε τα καλύτερα specs σε καλή τιμή μια εποχή που τα smartphones ξεκινούσαν. Πλέον βρίσκεις τουμπανο με πολύ λιγότερα λεπτά οπότε ακόμα και εγώ που είχα το design/υλικά σε δεύτερη μοίρα το έβαλα πρώτο. Αυτό άλλαξε οχι οι τιμές!

Θα τοποθετηθω πανω στην πρωτη παραγραφο σου γιατι ειναι πολυ σωστη η παρατηρηση που εκανες!

Εχω γνωστους σε Καναδα και Αυστραλια και παντα ειναι με τις τελευταιες ναυαρχιδες στα χερια χωρις να πληρωσουν φραγκο μπροστατζα.

Γιαυτο η Τ-mobile η ΑΤ&Τ και η Orange εχουν πλουτισει και εχουν επεκταθει ενω η Cosmote μας εχει γεμησει το μετρο με απληρωτα  πιτσιρικια που παλευουν να πουλησουν μια Sim καρτοκινητης .

• Like 1
Δημοσ.

KAΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ! ΝΤΑΒΑΝΤΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΚΑΡΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ SD Κ ΑΝ ΘΕΣ ΠΑΡΕ 32 GB 64GB Η 128GB ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ 980 ΕΥΡΩ + 2500 Mah μπαταρια τοτε ναι καλα να παθουν

• Like 2
Δημοσ.

οταν η samsung και οι περισσοτερες εταιρειες βγαζουν δεκα συσκευες καθε εξαμηνο,χωρις υποστηριξη και κοστολογημενες στο θεο καλα να παθουν...Στην τελικη υπαρχουν και οι κινεζοι με αξιοπρεπεστατες συσκευες στην μιση τιμη...

Πιστευω οι εταιρειςς θα επρεπε καθε χρονο να εβγαζαν το πολυ 4-6 συσκευες (low-high range)και να υπηρχε καλυτερη υποστηριξη.

Μπορει να λεμε πολλα για τα iphones,αλλα στην τελικη οι κυριοι υποστηριζουν τις συσκευες τους ακομη και σε βαθος 4ετιας...(βλεπε iphone 4).

Δημοσ.

Βασικα απο το s4, συνεχιζει να εχει ενα ολοιδιο design.

Δεν λεω, τα χαρακτηριστικα του s6 και ιδιως η καμερα ειναι αξιοζηλευτα.

Αλλα 900 ευρω δεν δινω για τηλεφωνο και ιδιως για ενα τηλεφωνο που μου θυμιζει το s4.

Δημοσ.

Αγαπητοί κύριοι της Samsung όταν βάλετε Ελληνικό πληκτρολόγιο στα κινητά σας τότε ίσως και να ξανά αγοράσουμε κάποια συσκευή σας!

Δημοσ.

Προσωπικά -και πιστεύω πολύς κόσμος ακόμα- δεν ξανααγοράζω samsung αν δεν βάλουν ραδιόφωνο. Μια χαρά θα είμαι και με Lg Gx ή με Xperia Zx.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...