Giannis316 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, Θα πάρω μια 55άρα σύντομα και είμαι μεταξύ 670 και 730. Αυτό που με προβληματίζει είναι τα panel (IPS) που χρησιμοποιεί η LG. Οπότε αν κάποιος είναι κάτοχος των πιο πάνω μοντέλων θα ήθελα να ακούσω εντυπώσεις σχετικά με την ποιότητα της εικόνας και γενικά αν αντιμετώπισε οποιαδήποτε προβλήματα (Bleeding κτλ). Κατέληξα σε LG διότι αγόρασα πέρσι μια Samsung 50Η6400, και δεν έμεινα ικανοποιημένος ούτε από την ποιότητα της εικόνας και ειδικά από το 3D το οποίο προσωπικά με κουράζει αφάνταστα. Αντιθέτως κάθε φορά που έτυχε να δω 3D ταινία σε LG ήταν πολύ καλύτερη εμπειρία. Τέλος θα ήθελα την άποψη σας αν αξίζει τα +100 ευρώ η 730 (200Hz) έναντι της 670 (100Hz). Ευχαριστώ !
soma_g4 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Η lg 42" 3d που έχω ειναι στα 100hz και δεν κουράζει καθόλου. Τα hz παιζουν πολύ μεγαλο ρολο στο ενεργητικό 3d της samsung αλλά πολύ μικρο ρολο στο παθητικό 3d της lg (που κατα την γνώμη μου είναι πολύ καλυτερο)
Giannis316 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Τελικά θα πάρω την 730 αφού σε μια προσφορά που έχει το πλαίσιο βγαίνει ίδια τιμή με την 670. Προχθες που πήγα στο κατάστημα έκατσα αρκετή ώρα για να συγκρίνω την εικόνα μεταξύ 730 & 6400 και αφού πέρασα και τις δύο από όλες τις επιλογές στην εικόνα, όντως η LG έχει πιο φυσικά χρώματα.Όσο για το μαύρο χρώμα σε συνθήκες καταστήματος τουλάχιστο δεν μου φάνηκε να αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα σε σχέση με την Samsung. Τώρα για clouding, banding, ghosting και οτιδήποτε άλλο μπορεί να προκύψει υποθέτω είναι και θέμα τύχης. 1
graphist83 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μπα σε βλεπω σπιτι να απογοητευεσαι περισσοτερο,,,,,
Giannis316 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Πήρα τελικά την 730. Μετά από 3-4 ώρες χρήσης οι πρώτες εντυπώσεις : 1) Ποδόσφαιρο αισθητά καλύτερη και πιο ομαλή κίνηση. Γενικά πιο ευχάριστη εμπείρια από 6400. 2) Το 3d είναι πραγματικά άλλη εμπειρία. Πιο ξεκούραστο, η αίσθηση του 3d effect είναι πολύ πιο ωραία. 3) Αυτό που λένε οι περισσότεροι για το μαύρο της LG κτλ δεν το έχω προσέξει ιδιαίτερα. Θα έχω μια καλύτερη εικόνα μετά από 2-3 ταινίες. 4) WebOS πιο εύχρηστο κτλ αλλά αυτό μου που έκανε εντύπωση είναι το response σε σχέση με το software της Samsung. Αρκετά πιο γρήγορο, που από το σχόλια περίμενα ακριβώς το αντίθετο. Αυτά σαν πρώτη είκονα. Μιας και έχω και τα δύο μοντέλα είπα να κάνω μια γρήγορη σύγκριση, γιατί από όσο ξέρω οι περισσότεροι καταλήγουμε ανάμεσα σε αυτά τα δύο.
Age4Greeks Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Καλοδούλευτη και ευχαριστούμε για τις εντυπώσεις. 1
Giannis316 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ να σε καλά! Θα ξαναποστάρω εντυπώσεις σε καμιά βδομάδα...
rfc Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Αμα σταματησετε αυτη τη πιπιλα για τις lg θα καταλαβετε οτι ειναι και 2 κλασεις καλυτερες σε εικονα απο τη σαπιλα και πρωτη σε ζημιες σε ολα της τα προιοντα samsung. Και οπως ειδες..... πηγε σπιτι και δεν απογοητευτηεκε καθολου. Φιλε εκανες πολυ καλη επιλογη.
graphist83 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Καταρχάς το σημαντικό ειναι οτι ειναι χαρούμενος με την αγορά του. Πάνω απο ολα αυτο...... Καλοθεατη φιλε μου. Κατα δευετρο δεν είναι θεμα πιπίλας.Ειναι πράγματα που εχουμε δει, εχουμε συγκρίνει και εχουμε μετρήσει πανω απο ολα. Το οτι τα IPS στερούνται σε μαύρο, η μηχανή επεξεργασίας ειναι κατώτερη και το λογισμικό ειναι αργο, ειναι δεδομένα. Τα εχουμε δει άπειρες φορες και επιβεβαιωνονται απο μεγάλο αριθμο χρηστών. Υπάρχουν πολλοί ευτυχείς κάτοχοι της 6400 θα υπάρχουν και μερικοί που δεν τους αρεσει. Εκει μπαίνει το υποκειμενικό μέρος του γούστου. Οταν μιλαμε ομως για αντικειμενικες μετρήσεις τα πραγματα ειναι απολυτα. Τα εχουμε πει. Η 6400 σε digea ελει λιγο σκάλισμα και αλλαζει τελείως συμπεριφορά. Το ιδιο και η 730. Αν σκαλιστεί θα δωσει μακράν καλύτερα αποτελέσματα απο το εργοστάσιο. Τωρα το τι βλεπει ο καθένας με τα ματακια του ειναι αλλο θεμα. Πολυ πιθανόν η παρουσα 6400 να ειναι σκαλισμενη σε ρυθμισεις αλλα με αντιστροφο αποτελεσμα, κοινως κουτσουρεμενη. Δεν εχει ομως σημασια καθως απο την αρχη υπηρχε αρνητικη προκαταληψη. Αρα ηταν μια αστοχη αγορα. Για αλλη μια φορα πριν αγοραζετε tv να τις βλεπετε και απο κοντα. To θεμα της αξιοπιστίας να μην το πιασουμε. Όντας ηλεκτρονικός, εχω δει βλαβες απο ολες τις εταιριες με την ιδια συχνοτητα. Αρα το οτι η Samsung ειναι ζημιάρα ειναι αστοχο. Σχεδον την ιδια τοπολογια τροφοδοτικά εχουν με τις LG, panasonic κτλ Μεχρι και ιδια μαρκα εξαρτημάτων (πυκνωτες κτλ). Το το ακουμε συνεχως για Samsung λογικο. Στα 10 σπιτια τα 6 εχουν samsung. Η αγορα αυτο δειχνει, αρα λογικο και τα περιστατικα να ειναι περισστερα. Στην τελικη κακη TV την σημερον ημερα δεν υπαρχει. Πατε στα μαγαζια και διλεχτε. LG σας αρεσει LG παρτε, Και αυτοι στην τελικη,,,Κλέφτες θα γινουν.... ##RFC Το θεμα των κλάσεων το αφηνω ασχολίαστο... Οτι αγορασες LG δεν σημαίνει οτι ειναι και η καλύτερη εταιρία.... Και εγω εχω Pioneer πλασμα, μια 55Η7000 (την πηρα 700€), και LG στην κουζίνα. Ενω καθημερινός εγκαθιστώ - ρυθμίζω λιγο απο ολες..πριν πεις για κολλήματα κτλ. Αυτα δεν θα ασχοληθω αλλο με το παρον. Τα εχουμε αναλυσει παμπολες φορες με νουμερα κτλ. 2
rfc Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Εσυ φιλε ή τυφλος πρεπει νασαι τελικα για να μη βλεπεις οτι οι LG εχουν 2 φορες καλυτερη εικονα, ή τα παιρνεις απο τη σαπιλα και πρωτη σε ζημιες εταιρεια αυτη τη στιγμη στο κοσμο σε ολα της τα προιοντα samsung. Δε βρισκω κατι αλλο για εξηγηση.
graphist83 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Οκ με επεισες..... Πάνω από όλα η επιχειρηματολογια σου και τα δεδομένα που μου παραθετεις. Απο αύριο οφθαλμίατρο. Αντε να πείσω τωρα ποσους ευχαριστημενους πελατες μου που εχουν την ''σαπιλα'' και ξαναπαίρνουν ''σαπιλα'' να πανε στο hi end.... 1
rfc Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Οι ευχαριστημενοι ειναι αυτοι που ενας στους τρεις τις αγοραζουν με καμενα pixels? Ή αυτοι που καθοντε σε 10 μοιρες γωνια και δε βλεπουν τπτ?
graphist83 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Στις 100 τν που βάζω αντε η μία να έχει καμμενο πίξελ. Πίξελ καίνε όλα τα πάνελ. Και LG και auo και ptvision κτλ.. Πίστεψε με βλέπω πολύ περισσότερες tv από εσένα καθημερινά. Στις 10 μοίρες μια χαρά βλέπεις στα psa. Περί γωνιών θέασης είναι παρελθόν. Όλες πλέων θέλουν ακρεες γωνίες για να μην βλέπεις σωστά. Δεν έχω δει καναπέ να είναι στο πλάι της tv
rfc Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 To "προσεχε" που γραφεις και μαλιστα πανω απο μια φορες δε καταλαβαινω πραγματικα σε τι εξυπηρετει σε ενα τεχνικο φορουμ.. Δλδ ειναι καποιου ειδους απειλη? Δεν εχω τι να πω απο οτι καποια στιγμη "ισως" μεγαλωσεις κιολας..... ισως λεω. Πιστευω να καταλαβαινεις τωρα γιατι σου ειπα πριν οτι αυτα ειναι ψιλοκουραφεξαλα και μου φαινονται λιγο γελοια? Προδοθηκες...... Το αλλο του να σταματησεις τη συνδρομη σου? Δλδ πληρωνεις κιολας? Αμα ειναι να σε εχουμε υποψη μας
graphist83 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Συνδρομή από το συνδραμω κοινώς προσφέρω. Όχι κάτι το χρηματικό, πληροφορίες, υπηρεσίες κτλ... . Το πρόσεχε πήγαινε σε αναφορά που τελικά και ήδη έκανα. Σαφώς και όχι ως απειλή προσωπική. Πάλι επιτίθεσαι προσωπικά. Το ποσό μεγάλος και ώριμος είμαι το έχω αποδείξει εδώ τόσα χρόνια. Εσύ από την άλλη μυριζεις τρολλ από χιλιόμετρα. Παράδειγμα η υπογραφή σου... Το θέμα ηλικίας που θιγεις ... Φαίνεται από το πόσο ώριμα μου απαντάς... Νομίζω ότι οποιοδήποτε διάλογος μεταξύ μας είναι ανούσιος. Έχεις όρεξη για flaming. Εγώ δεν διασκέδαζω έτσι. Σε χαιρετώ, απλά μην αναφέρεσαι σε προσωπικό επίπεδο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα