sexaki Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Προς τους διαχειριστές του site. Πρόσφατα ανέβασα μια αγγελία και αντιμετώπισα κάποιες δυσκολίες που δεν διευκολύνουν τις αγοραπωλησίες. Παραθέτω κάποιες ερωτήσεις/προτάσεις για την βελτίωση αυτών. 1. Γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα να διαγράψω μια αγγελία μου, εφόσον έχετε βάλει όριο 2 αγγελιών ανά εβδομάδα? Αν πουληθεί το προιον, γιατί να φαίνεται η αγγελία επί 90 μέρες και ο κόσμος να συνεχίζει να καλεί τον πωλητή? 2. Εφόσον μια αγγελία δεν έχει τη δυνατότητα να ανανεωθεί και να μεταφερθεί στην 1η σελίδα, τι προτείνεται να κάνει ο χρήστης για να μην εξαφανιστεί η αγγελία του μέσα σε 3 μέρες (και να μεταφερθεί στην 20η σελίδα). Να την ξαναγράφει και να έχετε στο σύστημα σας 2 ή και παραπάνω ίδιες αγγελίες? 3. Γιατί έχει όριο 1500 χαρακτήρες η αγγελία? Εγώ ήθελα να πουλήσω μερικές δεκάδες games που έχω και επειδή ξεπέρναγα το όριο χαρακτήρων αναγκάστηκα να μην τα βάλω όλα. Αν βελτιώνατε αυτά τα 3 θέματα, η ενότητα θα ήταν άκρως εξυπηρετική για όλα τα μέλη. Φιλικά Πολ
d_gkal Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 1. κλειδωμα αγγελιας=το προιον εχει πωληθει. αν ειναι πολλα, κανεις edit 2. σε 7 μερες πατας νεα υποβολη και τσουπ... να την παλι 3. μπορεις να βαλεις μια φωτο με τους τιτλους οι αγγελιες προφανως δεν ειναι πολυ σημαντικο κομματι του site, αλλα βοηθητικο. πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι που υπαρχουν, εστω και ετσι 1
sexaki Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 D_Gkal thanx για τα info. Το "νέα υποβολή" μου ήταν ανενεργό για 7 μέρες... τώρα κατάλαβα γιατί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα