Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προς τους διαχειριστές του site. 

Πρόσφατα ανέβασα μια αγγελία και αντιμετώπισα κάποιες δυσκολίες που δεν διευκολύνουν τις αγοραπωλησίες. Παραθέτω κάποιες ερωτήσεις/προτάσεις για την βελτίωση αυτών. 

1. Γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα να διαγράψω μια αγγελία μου, εφόσον έχετε βάλει όριο 2 αγγελιών ανά εβδομάδα? Αν πουληθεί το προιον, γιατί να φαίνεται η αγγελία επί 90 μέρες και ο κόσμος να συνεχίζει να καλεί τον πωλητή? 

2. Εφόσον μια αγγελία δεν έχει τη δυνατότητα να ανανεωθεί και να μεταφερθεί στην 1η σελίδα, τι προτείνεται να κάνει ο χρήστης για να μην εξαφανιστεί η αγγελία του μέσα σε 3 μέρες (και να μεταφερθεί στην 20η σελίδα). Να την ξαναγράφει και να έχετε στο σύστημα σας 2 ή και παραπάνω ίδιες αγγελίες? 

3. Γιατί έχει όριο 1500 χαρακτήρες η αγγελία? Εγώ ήθελα να πουλήσω μερικές δεκάδες games που έχω και επειδή ξεπέρναγα το όριο χαρακτήρων αναγκάστηκα να μην τα βάλω όλα. 

Αν βελτιώνατε αυτά τα 3 θέματα, η ενότητα θα ήταν άκρως εξυπηρετική για όλα τα μέλη. 

Φιλικά 

Πολ

Δημοσ.

1. κλειδωμα αγγελιας=το προιον εχει πωληθει. αν ειναι πολλα, κανεις edit

2. σε 7 μερες πατας νεα υποβολη και τσουπ... να την παλι ;)

3. μπορεις να βαλεις μια φωτο με τους τιτλους

οι αγγελιες προφανως δεν ειναι πολυ σημαντικο κομματι του site, αλλα βοηθητικο. πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι που υπαρχουν, εστω και ετσι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...