Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :~400

Χρήση υπολογιστή :Browsing και games οπως LoL και ισως λιγο CS;GO

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Τιποτα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Υπαρχει οθονη ισως αλλαχθει αργοτερα 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθηνα 

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Μπορει να ειναι απο οπουδηποτε.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Θα το συναρμολογησω εγω

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Οχι εχω τα ηδη τα 7 ultimate

Εχει ηδη σκληρο δισκο ο οποιος θα μεινει απο το προηγουμενο.Εχω ηδη φτιαξει ενα build στα γρηγορα και θα θελα καποια παραπανω γνωμη.

post-330186-0-54495400-1428411986_thumb.png

Δημοσ.

Ή βάλε πολύ ποιο φτηνή μητρική ή βάλε τον g3258(και ακόμα και με τον 3258 μπορείς να πας σε ποιο φτηνή μητρική)

Για Vga θα σου έλεγα να μην πάρεις αμέσως αλλά να δεις πως πάει με τα δικά του και να αποφασίσεις μετά αν θες να πάρεις μια,έτσι θα μπορέσεις να μαζέψεις και λεφτά για μια καλύτερη κάρτα.

Δημοσ.

Λογικα ολα απο σκρουτζ θα τα τσιμπησω απλα εκανα τη συνθεση απο eshop για το screenshot.

Τελικα θα βαλω τον g3258 αλλα ελεγα να κρατησω την μητρικη γιατι εχω ακουσει πολυ καλα λογια.Αξιζει οντως να μαζεψω παραπανω λεφτα για καλυτερη καρτα με την τοσο απλη χρηση που θα εχει το pc?

Δημοσ.

Αξιζει οντως να μαζεψω παραπανω λεφτα για καλυτερη καρτα με την τοσο απλη χρηση που θα εχει το pc?

Όχι,μόνο για αυτά δεν αξίζει,αν νομίζεις ότι δεν θα γλυκαθείς και δεν θα παίξεις κάτι ποιο απαιτητικό...
Δημοσ.

Μεχρι cs:go.Αν θελησω κατι πιο βαρυ εχω το δικο μου που εχει μια αρκετα οκ καρτα γραφικων.Αυτο ειναι για την αδερφη μου και θελει για πολυ απλα παιχνιδια.Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...