Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί η Samsung να δημοσιοποίησε το δικό της video, για να απαντήσει στις δοκιμές που πραγματοποίησε η εταιρεία Square Trade την προηγούμενη εβδομάδα (η εταιρεία διαπίστωσε ότι το Galaxy S6 edge, λυγίζει το ίδιο εύκολα ή και σπάει πιο εύκολα από το iPhone 6 Plus που είχε ξεκινήσει το ζήτημα του “bendgate”) αλλά η LG δεν θέλησε να αφήσει την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.Έτσι, το τμήμα της Κορεάτικη εταιρείας στην Ιορδανία σε ένα tweet δημοσίευσε την φωτογραφία που παραθέτουμε, συνοδευόμενο από το κείμενο “Some curves just make sense. #bendgate”.

Όπως είναι προφανές, ο στόχος της επίθεσης της LG δεν είναι άλλος από το Samsung Galaxy S6 edge, και πως βασίζεται στις δοκιμές που πραγματοποίησε η Square Trade.

Όπως είναι γνωστό, η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό το LG G Flex 2, το οποίο διαθέτει κοίλη οθόνη και φημίζεται για την ευλυγισία του.

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Μπαίνοντας στο link του άρθρου έχω πεθάνει στα γέλια από τα comments του τύπου: Μα γιατί τα πίεσαν και τα 2 κινητά στο ίδιο σημείο, δεν είναι δίκαιο το iPhone πρέπει να το πιέσεις σε ένα συγκεκριμένο σημείο για να στραβώσει!! 

• Like 3
Δημοσ.

Όχι ότι η LG είναι μικρή ή κακή εταιρεία, αλλά αυτό μοιαζει περισσότερο με trollάρισμα, παρά με δήλωση από μέρους της.

• Like 1
Δημοσ.

Μα γιατί τα πίεσαν και τα 2 κινητά στο ίδιο σημείο, δεν είναι δίκαιο το iPhone πρέπει να το πιέσεις σε ένα συγκεκριμένο σημείο για να στραβώσει

Δημοσ.

Μπαίνοντας στο link του άρθρου έχω πεθάνει στα γέλια από τα comments του τύπου: Μα γιατί τα πίεσαν και τα 2 κινητά στο ίδιο σημείο, δεν είναι δίκαιο το iPhone πρέπει να το πιέσεις σε ένα συγκεκριμένο σημείο για να στραβώσει!! 

... Πράγμα που μπορεί να συμβεί πανεύκολα σε πραγματικές συνθήκες.

Δημοσ.

... Πράγμα που μπορεί να συμβεί πανεύκολα σε πραγματικές συνθήκες.

Έχοντας δοκιμάσει και το 6 και το 6+ στα χέρια μου διαφωνώ απόλυτα, αν δεν θέλεις να σπάσει η συσκευή σου δεν θα σπάσει απο μόνη της, αν όμως κάθεσαι και πιέζεις με το ζόρι εκεί που ξέρεις ότι είναι ποιο αδύναμο ε τότε ηθελεστα και παθεστα.

Δημοσ.

κατάντια ειναι να μιλανε οι εταιρειες για τα προΙοντα των αλλων αντι για τα δικα τους ...
λαθος τροπος = το δικο μου ειναι καλυτερο απο εκεινο...

ορθος τροπος = το δικο μου ειναι το καλυτερο

απο τα πρωτα μαθηματα στο μαρκετιγκ ;)

Δημοσ.

Έχοντας δοκιμάσει και το 6 και το 6+ στα χέρια μου διαφωνώ απόλυτα, αν δεν θέλεις να σπάσει η συσκευή σου δεν θα σπάσει απο μόνη της, αν όμως κάθεσαι και πιέζεις με το ζόρι εκεί που ξέρεις ότι είναι ποιο αδύναμο ε τότε ηθελεστα και παθεστα.

Φυσικά και δεν θα σπάσει από μόνη της. Δεν υποστηρίζω ότι είναι υπερευαίσθητη συσκευή. Πιστεύω ότι η κακομεταχείριση συσσωρεύεται λόγω υλικού (το αλουμίνιο παθαίνει πλαστική παραμόρφωση ή μπορείς να πεις ότι τα όρια της ελαστικής του παραμόρφωσης είναι μικρά), κάτι που δε θα συνέβαινε αν είχε επιλεγεί άλλο υλικό, πχ πολυανθρακικό πλαστικό.

Δημοσ.

κατάντια ειναι να μιλανε οι εταιρειες για τα προΙοντα των αλλων αντι για τα δικα τους ...

λαθος τροπος = το δικο μου ειναι καλυτερο απο εκεινο...

ορθος τροπος = το δικο μου ειναι το καλυτερο

απο τα πρωτα μαθηματα στο μαρκετιγκ ;)

χωρίς να έχω καμία διάθεση να σε πικάρω, το product comparison είναι από τα βασικά persuasive techniques στη διαφήμιση

Δημοσ.

Το λοιπον. Εδω το λινκ για ολους που ακομη υποστηρίζουν οτι το iphone δεν στραβωνει με κανονικη χρηση.

http://oneofthenine.com/

Κατα ποσο αληθινες ειναι οι ιστοριες δεν ξερω παντως εγω προσωπικα τις πιστευω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...