voltmod Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Αν και από τότε που παρουσιάστηκε το Moto 360 έχουν παρουσιαστεί αρκετοί, αξιόλογοι ανταγωνιστές –π.χ από τις Pebble, Huawei, LG κ.ά- το smartwatch της Motorola συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του.Το ρολόϊ με τον στρογγυλό, κλασικό σχεδιασμό άρεσε πολύ στους χρήστες (δείτε το δικό μας review εδώ) ωστόσο ένα χαρακτηριστικό που δεν άρεσε, ήταν ότι η οθόνη δεν κάλυπτε όλη την πρόσοψη, αφού στο κάτω μέρος είχε κρατηθεί ένα τμήμα για τα στοιχεία ελέγχου της οθόνης αφής. Ένα render του διάδοχου του Moto 360 που διέρρευσε αποκαλύπτει ότι στην νέα του έκδοση του smartwatch της Motorola –που όπως είναι γνωστό η Google πούλησε στην Lenovo- η οθόνη καλύπτει όλη την επιφάνεια στην πρόσοψη, ενώ επιπλέον τα περιθώρια είναι αρκετά λεπτά. Μαθαίνουμε επίσης ότι στην νέα έκδοση, το Moto 360 θα έχει υψηλότερη ανάλυση 360 x 360 pixels (αντί 320 x 290 pixels που διαθέτει το πρωτότυπο Moto 360). Ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί αν πρόκειται να διαθέτει μεγαλύτερη διάμετρο, ωστόσο το πιθανότερο είναι η διάμετρος του στρογγυλού ρολογιού να έχει διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα (1,56 ίντσες, 40mm),τουλάχιστον στην μία του έκδοση. Από άλλες διαρροές επίσης μαθαίνουμε ότι οι χρήστες θα μπορούν να παραμετροποιήσουν όπως θέλουν το νέο Moto 360 (να επιλέξουν χρώμα στο λουράκι, φινίρισμα στον μπρασελέ, ενώ είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει σε δύο μεγέθη. Site: GSMArena
Dimis599 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Καλα ολα αυτα αλλα αν εχει τιμη ανω των 200 θα παει απατο. Οπως ακριβως και το προηγουμενο
Cell_7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Καλα ολα αυτα αλλα αν εχει τιμη ανω των 200 θα παει απατο. Οπως ακριβως και το προηγουμενο Άπατο το 360;;;; Από ποια σπηλιά βγήκες; 13
mants118 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δε το λες και άπατο, σίγουρα όμως θα περιμέναμε όλοι μας περισσότερη αποδοχή των smartwatches από τον κόσμο....
DaemonLord92 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Αντε παλι η κλασσικη μακακια "απατο θα παει" on topic: απο ολα τα smartwatches το 360 μ αρεσε πιο πολυ λογο του μινιμαλιστικου design και προφανως λογο του οτι εμοιαζε με κανονικο ρολοι. Βεβαια δεν ξερω πως τα smartwatches ειναι (τουλαχιστον για τωρα) κατι αναγκαιο για τον μεσο καταναλωτη. Απο τη στιγμη που (περα απο της apple) οι τιμες τους ειναι προσιτες στο μεσο καταναλωτη θα πρεπει να του προσφερουν κατι το οποιο δεν θα ειναι κυριως φιγουρα γτ οπως το βλεπω εγω αυτου του ειδους τα ρολογια ειναι ακομα επίδειξη τεχνολογιας και φιγουρα παρα κατι αναγκαιο.
TechnoState Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Άπατο το 360;;;; Από ποια σπηλιά βγήκες; Είσαι κάτοχος? ....αν ναι, δεν παρατήρησες μετά απο δύο μήνες normal χρήσης την άθλια και αισχρή κατάσταση στην οποία περιέχεται το δερμάτινο λουράκι του? Τις ρωγμές που εμφανίζει το πλαστικό, στην κάτω πλευρά του ρολογιού (στα σημεία επαφής με το λουράκι), ούτε την αισχρή μπαταρία του η οποία δεν αντέχει ούτε 24hrs????? (επίσης η αντικατάσταση που μου προσέφερε δις η αντιπροσωπεία, δεν είναι λυση) ...και φαντάσου, θεωρείται και επιτυχία... μακριά.
Izzy Stradlin Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Θα ξεκινησω με τις ρωγμες! Επειδη ειναι δερματινο ειναι φυσιολογικο να κανει ρωγμες! Αν ηταν μαιμου δερμα θα ειχε λιγοτερες! Για την μπαταρια ολοι ξεραμε οι κατοχοι οτι δεν θα βγαλει μερες! Δεν βγηκε και οι εταιρια να σου ταξει οτι θα σου κραταει μερες! Και με τα update που εβγαλε εφτασε τουλαχιστον στις 16-18 ωρες αυτονομιας με κανονικη χρηση και custom watchface! Εγω ειμαι ευχαριστημενος απολυτα με το ρολοι και για τον σχεδιασμο του αλλα και για αυτο που προσφερει!
neten Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Θα έχει πλάκα πάντως σε κάθε γενιά να βλέπουμε όλο και μεγαλύτερη οθόνη όπως στα κινητά. Θα ξαναφτιάξουμε πήχυ.
TechnoState Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 ....άντε για την μπαταρία να σου πω οτι έχεις δίκιο... Και πάλι όμως, παντού στις περιγραφές του, η χωρητικότητα της ισοδυναμουσε με τουλάχιστον μια μέρα χρήσης. Πουθενά δεν διάβασα, σε καμία περιγραφή προώθησης, ότι είναι κατα πολύ λιγότερο (εξαιρώντας βέβαια κάποια reviews απογοητευμένων ιδιωτών που βγήκαν αρκετούς μήνες μετα στο youtube) αν αυτό δεν είναι παραπλανητικό τότε τι? Επίσης, τα υπόλοιπα θέματα απαράδεκτα. Πληρώνεις αρκετά χρήματα για προϊόν το οποίο περιμένεις να ανταποκριθεί σε κάποιες προσδοκίες που σου έχει δημιουργήσει όλος ο ντόρος γύρω απο αυτό, άρα το βλέπεις και λίγο σαν επένδυση.(δέχομαι ότι κ αν πεις, τη μόστρα, την φιγούρα,το γκάτζετ, το εργαλείο δουλειάς, προσωπικό βοηθό, όπως θέλει να το βαπτίσει ο καθένας). Εξαιρώντας τώρα το ψηφιακο-λογισμικό-ηλεκτρονικό κομμάτι της συνολικής κατασκευής, η ωρολογοποιΐα χειρός έχει μια εμπειρία αιώνων και δεν δικαιολογούνται αυτές οι προχειρότητες στην κατασκευή, ούτε καν για να συμπιέσουν το κόστος παραγωγής (κατ επέκταση, λέω εγώ τώρα, και την λιανική τιμή του προϊόντος) Τέλος, εγώ δεν μίλησα για ρωγμές πάνω στο δερμάτινο λουράκι, άλλωστε αυτό έχει λιώσει σχεδόν πια... Μίλησα για ρωγμές πάνω στο σώμα του ρολογιού, στα σημεία επαφής με το λουράκι.
Izzy Stradlin Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Λαθος μου για τις ρωγμες! Νομιζα οτι ελεγες για το λουρακι! Εγω δεν εχω δει ρωγμες καθολου να μην σου λεω ψεμματα! και το λουρακι τιποτα δεν μου εχει παθει εκτος απο την φυσιολογικη φθορα. Αυτο με την πλατη το ακουσα και απο αλλους αλλα πολυ μεμονωμενα περιστατικα!
TechnoState Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Το έχεις καιρό? Το δικό μου (η μάλλον τα δικά μου.. μου το έχουν αλλάξει ήδη δύο φορές) έχουν κρατήσει συνολικά 6 μήνες. Φυσιολογική χρήση, δηλαδή δουλειά σε κλειστό χώρο/γραφείο, σχεδόν καθόλου νερό παρά μόνο κάποιες σταγόνες (ας πούμε βροχής) και φυσικά σε δραστηριότητες οπως γυμναστήριο, απλά δεν το φοράω.
Dimis599 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Άπατο το 360;;;; Από ποια σπηλιά βγήκες; Δεν ξερω τι εννοεις, παντως εγω δεν γνωριζω ουτε εναν που να εχει αγορασει η να εχει εκφρασει την επιθυμια να αγορασει smartwatch. Και αυτο επειδη ειναι κατι το μερικως αχρηστο. Για να το αγορασει λοιπον ο μεσος καταναλωτης πρεπει το ποσο που θα κοστιζει να ειναι τοσο ευτελες που να υπερνικα την μη χρηστικοτητα του. Σε σχεση λοιπον με τα υπολοιπα smartwatch ναι ηταν επιτυχημενο. Γενικοτερα πηγε απατο. Τωρα αν εσυ στη χωρα που ζεις (η οποια σιγουρα δεν ειναι η Ελλαδα), το συγκεκριμενο ρολοι δεν πηγε απατο, νταξ παω πασο.
Izzy Stradlin Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Το έχεις καιρό? Το δικό μου (η μάλλον τα δικά μου.. μου το έχουν αλλάξει ήδη δύο φορές) έχουν κρατήσει συνολικά 6 μήνες. Φυσιολογική χρήση, δηλαδή δουλειά σε κλειστό χώρο/γραφείο, σχεδόν καθόλου νερό παρά μόνο κάποιες σταγόνες (ας πούμε βροχής) και φυσικά σε δραστηριότητες οπως γυμναστήριο, απλά δεν το φοράω. 5 μηνες και αλλαξα το πρωτο μονο μεσα σε 10 μερες γιατι ηταν εξ αρχης ελλατωματικο με λιγο πιο ξεκουμπωμενη πλατη και εκανε τα δικα του. Αλλα εγινε αμεσως αντικατασταση οπως και εσενα φανταζομαι. Αλλα αυτη η "μοναδα" που μου εχουν στειλει δεν μου εχει κανει κανενα προβλημα! περα απο το δερματινο λουρακι που κανει τις κλασσικες γραμμες. Και μια-δυο φορες να το εχω χτυπησει σε κανα γραφειο γιατι δεν υπολογισα σωστα το χερι μου Παρολαυτα εργαλειο!
TechnoState Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 ....κατα τα άλλα δεν παύω να πιστεύω ότι είναι ένα πρακτικό και χρήσιμο εργαλείο. Το android wear με περαιτέρω προσθήκες μπορεί να κάνει αυτό που λένε "παπάδες". Ναι, γιατί υπάρχουν φορές που δεν μπορείς η δεν πρέπει να πιάσεις/ περιεργαστείς το κινητό σου στα χέρια. Και όχι, γιατί περίμενα παραπάνω από αυτήν τη συσκευή /προϊόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα