mge Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 γεια σας παιδια... εχω ενα θεμα ως προς την τοποθετηση του υπολογιστη μου και ηθελα να ρωτησω αν συνδεσω, μεσω usb επεκτασης 6 μετρων ,πληκτρολογιο και ποντικι θα εχω καθυστερηση οσον αφορα την αποκριση σε games?(θα συνδεθουν σε διαφορετικες επεκτασεις οχι στην ιδια μεσω hub) και αν συνδεσω οθονη, παλι μεσω επεκτασης ιδιου μηκους, θα εχω καθυστερηση οσον αφορα την αποκριση σε games...η οθονη συνδεεται με dvi... ευχαριστω τον καθε ενδιαφερομενο...
Fubar.gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Καθυστέρηση δέν θα υπάρχει, όμως 6 μέτρα είναι πολλά για USB. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις πολύ καλής ποιότητας καλώδια, αλλιώς μπορεί να σου κάνει αποσυνδέσεις στο άσχετο ή να μήν δουλεύει καθόλου το mouse.
torm23 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Όσο αφορά το ποντίκι - πληκτρολόγιο μπορείς να πάρεις ασύρματα, να βάλεις μια επέκταση USB 2-3 μέτρα και να κοτσάρεις επάνω το bluetooth adaptor. Έτσι θα είναι το adaptor κοντά στο πληκτρολόγιο - ποντίκι και θα έχει καλό σήμα. Νομίζω πως θεωρητικά έχουν 10 μέτρα εμβέλεια αλλά στην πράξη δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο.
mge Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 ΟΚ σας ευχαριστω πολυ ολους για τις συμβουλες σας...
WalkerSW Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Για πανω απο 5μ usb θελεις καλωδιο με ενισχυση σήματος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα