Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εννοειται πως ειναι θεμα γουστου...δες μονο ποσοι χρηστες το εχουν στα αγαπημενα τους...απο τα ποιο δημοφηλες κουτια!το Νeos δεν ειναι window...δεν σου αρκει 1|+1 (usb3.0+usb2.0) για να κανεις μια δουλεια με το stickaki σου?δεν μπορω να καταλαβω τι δουλεια κανεις εσυ με 4 usb ταυτοχρονα.. και επειδη το εχω στησει αυτο το κουτι στον αδερφο μου,ειναι πολυ ποιο ομορφο απο κοντα απο οτι στην φωτο που προσωπικα ουτε εμενα μαρεσει η φωτο,και δεν ειναι καθολου δυσχρηστο..

Δημοσ.

κοιτα....,  στα κουτια υπαρχει πληθωρα επιλογων, για ολα τα γουστα.  

οπως ειπα, ειναι καθαρα προσωπικη μου αποψη, οσα ανεφερα. 

αν καποιους αλλους τους αρεσει και τους βολευει, κανενα προβλημα. μπορουν να πανε να το αγορασουν.  

εγω απλα ανεφερα, αυτα που θεωρω εγω μειονεκτηματα. 

με τους δισκους, ναι εχω ενα θεμα πλεον και τους θελω καθετα στο κουτι. για 2 λογους.

1 μπαινοβγαινουν πιο ευκολα

2 κανεις καλυτερη διαχειριση καλωδιων. 

οσο για τα USB 3.0, απορω, ακομα και που βαζουν USB 2.0 θυρες στα κουτια, καθως εφοσον ειναι backwards compatible, δεν βλεπω το λογο να υπαρχουν ακομα USB 2.0....!!  

εχω πλεον αρκετα στικακια USB 3.0 και θελω να εκμεταλλευομαι τις ταχυτητες τους...!!  ειναι κακο αυτο...?

Δημοσ.

δεν ειναι ακριβως "θεματα με θερμοκρασιες"..!  

επειδη ειναι φουλ στην ηχομονωση, λογικο ειναι ο αερας να μην κυκλοφορει τοσο ανετα, οσο σε αλλα κουτια με λιγοτερη ηχομονωση.  

αρα αν εσυ, πας και χωσεις εκει μεσα,  2 χ R9 290X  +  καναν super OCed Cpu, τι περιμενεις?  να μην εχει θεμα με θερμοκρασιες...?  

ολα -λοιπον- ειναι σχετικα.  

καποια κουτια ειναι σχεδιασμενα και κατασκευασμενα, με συγκεκριμενο σκεπτικο. το εν λογω κουτι εχει στοχο την ελαχιστοποιηση του θορυβου.  δεν κανει λοιπον για Gaming PC, ουτε για πισι που εχουν στοχο το OC.  για τα υπολοιπα ειναι μια χαρα..!!  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...