Yahiro Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 υπαρχει τροπος να χρησιμοποιησω τις γλωσσες που ξερω(html5,css3,javascript) για να δημιουργήσω μια εφαρμογη????
Yahiro Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 εδω ειναι το προβλημα δεν μπορω να εγκαταστησω phonegap μεσω exe γιατι δεν το δουλευει το pc μου οταν παω να το κανω μεσω cmd(command-line) μετα που πληκτρολογω την πρωτη εντολη(είτε ειναι phonegap είτε cordova) δεν κανει τιποτα!!! ειναι win XP 32bit
ALLisCHAOS Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 E και εσύ που πας με τα XP για develop? Και να λύσεις το πρόβλημα που έχεις τώρα θα βγάλει κάτι άλλο αργότερα..είναι πολύ παλιό το μηχάνημα και του έχεις ακόμα Xp? 1
Yahiro Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 τα 8 δεν τα υποστηρίζει το CPU μου και πιστευω σε θεματα developing τα ΧΡ ειναι καλυτερα απο τα 7.........για τα (s)vista δεν μιλαμε........
ALLisCHAOS Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Σε τι ακριβως είναι καλύτερα τα XP από τα 7 για dev? Kαι μόνο τις ασυμβατότητες που θα βρεις στις καινούργιες εκδόσεις των προγραμμάτων με τα XP (βλέπε δικιά σου παραπάνω) τέλος! 1
gon1332 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Αν σου ξινίζουν τα Windows, τότε βάλε μία διανομή Linux. Το phonegap είναι και για Linux. Τι CPU έχεις που δεν υποστηρίζει windows 8; Πήγαινε μία στην ανάλογη κατηγορία και ρώτα εκεί. 1
te0ne Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Φυσικά και τα win7 είναι καλύτερα από τα WinXP για dev για έναν πολύ απλό λόγο, συμβατότητα. Εγώ προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει το Intel XDK το οποίο είναι τρομερό. Έχω αναπτύξει δύο εφαρμογές με αυτό και δουλεύουν ρολόι. Γράφεις τον κωδικά σου μία φορά και μετά το μετατρέπεις για οποιαδήποτε OS...
Yahiro Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Αν σου ξινίζουν τα Windows, τότε βάλε μία διανομή Linux. Το phonegap είναι και για Linux. Τι CPU έχεις που δεν υποστηρίζει windows 8; Πήγαινε μία στην ανάλογη κατηγορία και ρώτα εκεί. θα το δοκιμασω ευχαριστω ειναι AMD Athlon XP 3000+ overclocked απλα δεν υποστηριζει ΝΧ(το οποιο χρειαζεται)
gon1332 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Αν έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε 7 και 8.1, τότε πήγαινε με 8.1. Είναι από τα καλύτερα λειτουργικά τους για εμένα (και δε μιλάω τόσο για το γραφικό περιβάλλον που σε εμένα άρεσε, όσο για τη λειτουργία τους). Αν πάλι μιλάς για Linux, τότε λογικά ό,τι και να διαλέξεις είσαι άρ- χοντας, αν και θα είσαι υπεράρχοντας (για παλιό pc πάντα) με κά- ποια διανομή που χρησιμοποιεί LXDE που είναι πανάλαφρο (πχ Lubuntu). 1
Yahiro Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 ολα μπορω να τα περασω εκτος από win 8(και 8.1 εννοείται)
Yahiro Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Φυσικά και τα win7 είναι καλύτερα από τα WinXP για dev για έναν πολύ απλό λόγο, συμβατότητα. Εγώ προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει το Intel XDK το οποίο είναι τρομερό. Έχω αναπτύξει δύο εφαρμογές με αυτό και δουλεύουν ρολόι. Γράφεις τον κωδικά σου μία φορά και μετά το μετατρέπεις για οποιαδήποτε OS... μπορω δηλαδη να γραφω html και να το κανω android app???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα