Προς το περιεχόμενο

Trojan Horse Space Eater

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης, πολλές φορές όταν ο ελεύθερος χώρος στο δίσκο εμφανίζεται εσφαλμένα το μόνο που χρειάζεται είναι ένα απλό check disk.

Κάνε επανεκκίνηση και μπες σε ασφαλή λειτουργία με γραμμή εντολών για να μην φορτώνει τίποτα και δώσε

chkdsk C: /F /X

όπου C το γράμμα του δίσκου.

Μπορεί να έχεις καθαρίσει απλά το mft του δίσκου έχει γίνει άνω κάτω.

Αν και μετά από αυτό συνεχίσει η ανεξέλεγκτη αύξηση του κατειλημμένου χώρου τότε δεν έχεις καθαρίσει ακόμα.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης, πολλές φορές όταν ο ελεύθερος χώρος στο δίσκο εμφανίζεται εσφαλμένα το μόνο που χρειάζεται είναι ένα απλό check disk.

Κάνε επανεκκίνηση και μπες σε ασφαλή λειτουργία με γραμμή εντολών για να μην φορτώνει τίποτα και δώσε

Αν και μετά από αυτό συνεχίσει η ανεξέλεγκτη αύξηση του κατειλημμένου χώρου τότε δεν έχεις καθαρίσει ακόμα.

Κατέβασε το Hard Disk Sentinel και τσέκαρε την υγεία του σκληρού δίσκου.

Ok θα αρχισω απο αυτο που ειπες micos2000 και αν δεν λειτουργησει θα παμε σε αυτο που λεει ο ThomasG4.

Δημοσ.

Κατέβασε το Hard Disk Sentinel και τσέκαρε την υγεία του σκληρού δίσκου.

Λοιπον. Μου γραφει οτι η αποδοση του υπολογιστη μου ειναι 100%. Aλλα η υγεια του υπολογιστη 19%. Εχουν καταστραφει λεει 114 κομματια και η εκτιμιση ειναι οτι θα καταστραφει μεσα στις επομενες μερες(δεν το πιστευω). Τωρα τρεχω surface analysis. Μπορω να εμπειστευτω αυτο το προγραμμα ? και αν ΝΑΙ σημαινει οτι μαλλον αυτο επαιξε ρολο που εχω αυτο το προβλημα ??

Οσο γι'αυτο. Λοιπον ετρεξα τον υπολογιστη σε safe boot με terminal. Ετρεξα την εντολη. Εκανα επανεκιννηση οπως μου ειπε. Δεν ξερω αμα εχει καπια διαφορα....

Δημοσ.

Ναι δυστυχώς όταν βγάζει τόσο χαμηλή υγεία συνήθως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο δίσκο. Πάρε ότι σημαντικά αρχεία χρειάζεσαι backup και πάνε για αλλαγή σκληρού δίσκου.

Δημοσ.

Αν υπάρχει διαφορά με το chkdisk θα το δεις στον ελεύθερο χώρο του δίσκου. Επίσης δεν ξέρω αν πρόσεξες έναν νέο φάκελο στο root του δίσκου όπου θα υπάρχουν αρχεία filecheck. Αν υπάρχει τέτοιος φάκελος είναι από τα αρχεία που δεν μπόρεσε να επαναφέρει ο έλεγχος του δίσκου.

Όσο για το sentinel, το 19% στην υγεία του δίσκου (όχι του υπολογιστή) είναι κακό σημάδι και δείχνει ότι ο δίσκος έχει χτυπημένα sectors. Το ότι θα "τινάξει τα πέταλα"  στις επόμενες μέρες δεν είναι σίγουρο, αλλά μπορεί να έχεις μπλε οθόνες και ξαφνικά κρεμάσματα κατά τη λειτουργία του υπολογιστή χωρίς κάποιο λόγο. Μάλλον πρέπει να το σκεφτείς σοβαρά να πάρεις backup από τα αρχεία σου και να κοιτάξεις για αλλαγή δίσκου.

Δημοσ.

Συγγνωμη που αργησα να απαντησω. λοιπον, ναι θα παρω backup. Δεν υπαρχει αλλη λυση. Δισκο καινουριο δεν νομιζω να αξιζει. Το laptop ειναι ειδη 6-7 ετων. Θα δω για καινουριο υπολογιστη μου φαινεται. Μια ερωτιση. Εγω κανω backup τα αρχεια με το να τα κανω αντιγραφη-επικολληση. Αλλα αυτο δεν ειναι backup. Ξερετε μηπως κανενα προγραμμα για να κανει αυτη τη δουλεια ??

Δημοσ.

Αυτό που κάνεις είναι backup, απλά είναι χειροκίνητο.

Το αυτόματο backup γίνεται με συγχρονισμό φακέλων, αλλά αν ξέρεις που έχεις τα αρχεία σου τότε και το manual backup είναι μια χαρά.

Όσο για το αν αξίζει το λάπτοπ έναν νέο δίσκο, νομίζω ότι αξίζει (περίπου 50€ για έναν 500άρι), όποια κι αν είναι η ηλικία του, εκτός αν έχει και άλλα προβλήματα hardware. Αν δεν θέλεις να κατεβάζεις τόνους τα gb, τότε με έναν 60άρι ssd kingston πάλι στα 50€ θα δώσεις άλλη πνοή στο λάπτοπ.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που κάνεις είναι backup, απλά είναι χειροκίνητο.

Το αυτόματο backup γίνεται με συγχρονισμό φακέλων, αλλά αν ξέρεις που έχεις τα αρχεία σου τότε και το manual backup είναι μια χαρά.

Όσο για το αν αξίζει το λάπτοπ έναν νέο δίσκο, νομίζω ότι αξίζει (περίπου 50€ για έναν 500άρι), όποια κι αν είναι η ηλικία του, εκτός αν έχει και άλλα προβλήματα hardware. Αν δεν θέλεις να κατεβάζεις τόνους τα gb, τότε με έναν 60άρι ssd kingston πάλι στα 50€ θα δώσεις άλλη πνοή στο λάπτοπ.

Nαι εχω κατι θεματακια με το hardware, και γενικοτερα διαφορα τεχνικα προβληματα στην οθονη κ.τ.λ απο την ποληχρησία. Ξερω τους φακελους απο που ειναι και που θα πανε... Απλα ελεγα μηπως υπαρχει τροπος ολα αυτα να μην τα κανω με αντιγραφη-επικολληση αλλα πιο γρηγορα.παρολαυτα δεν με πειραζει.. νταξει... θα τα κανω κι με το χερι.....

Ευχαριστω για το link kyriakh. Το διαβασα. Αμα το ειχα βρει και γω οταν εκανα google it ισως να ειχαν γλυτωσει τα παιδια απο εμενα ! χαχαχαχα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...