ribo10 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Καλησπέρα! Μετέφερα ένα site καινούριο που έφτιαξα από ένα domain και server σε ένα άλλο αλλά ότι και αν προσπάθησα να κάνω, τα links δουλεύουν μόνο με τη default ρύθμιση! Αν βάλω τα permalinks και ότι άλλο δοκίμασα (με το index.php πριν) και τις ρυθμίσεις παρακάτω στο htaccess δεν δουλευει. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? # BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule> # END WordPress
elis88 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μπες στο διαχειριστικό του wordpress, και ρυθμισε από εκεί παλι τα permalinks και θα στο φτιάξει αυτό μόνο του το htaccess
ribo10 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Το έχω κάνει αλλά δεν δουλεύει και πάλι ενώ φτιάχνει το htaccess.
Members gsarig Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Members Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Συνήθως αρκεί να επιλέξεις τη default ρύθμιση και να πατήσεις save και μετά να επιλέξεις κάποια από τις άλλες και ξανά save. Αν αυτό δεν παίζει, ίσως καλό θα είναι να βεβαιωθείς ότι ο νέος server έχει ενεργοποιημένο το mod_rewrite.
ribo10 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Το έχω αλλάξει σε default, save και έπειτα postname και save πάλι άλλά τίποτα. Το mod_rewrite είναι ενεργοποιημένο. Επειδή το site έχει και το woocommerce και μέσω ενός επί πληρωμή εργαλείου μετέφερα από virtuemart τα προιόντα και τις κατηγορίες, μήπως παίζει τίποτα εκει? με το default παίζουν όλα κανονικά πάντως, ενώ με οποιοδήποτε άλλο βγάζουν 404 σφάλμα και οι απλές σελίδες.
elis88 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Το έχω αλλάξει σε default, save και έπειτα postname και save πάλι άλλά τίποτα. Το mod_rewrite είναι ενεργοποιημένο. Επειδή το site έχει και το woocommerce και μέσω ενός επί πληρωμή εργαλείου μετέφερα από virtuemart τα προιόντα και τις κατηγορίες, μήπως παίζει τίποτα εκει? με το default παίζουν όλα κανονικά πάντως, ενώ με οποιοδήποτε άλλο βγάζουν 404 σφάλμα και οι απλές σελίδες. Δοκίμασε σε μια σελίδα το slug με αγγλικούς χαρακτήρες, μήπως σου κολάει εκεί για κάποιο λόγο
bikey77 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Ειναι σίγουρα πρόβλημα με τα permalinks η μηπως αλλαξε το domain η το subdomain του site;
ribo10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Άλλαξε το domain του site ναι! αλλά έχω ενημερώσει το wp-config αρχείο με το νέο domain κλπ. ανοίγει το site στην αρχική σελίδα κανονικά ακόμα και με τo postname, αλλά μόνο με τα default ανοίγουν κανονικά οι υπόλοιπες σελίδες. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ας μου στείλει ένα pm να το δει παιδιά
hostdog Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Άλλαξε το domain του site ναι! αλλά έχω ενημερώσει το wp-config αρχείο με το νέο domain κλπ. ανοίγει το site στην αρχική σελίδα κανονικά ακόμα και με τo postname, αλλά μόνο με τα default ανοίγουν κανονικά οι υπόλοιπες σελίδες. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ας μου στείλει ένα pm να το δει παιδιά Ένα ένα μας τα λες κι εσύ Σίγουρα ακολούθησες και πολύ συγκεκριμένα αυτά: https://codex.wordpress.org/Moving_WordPress#Changing_Your_Domain_Name_and_URLs ? Φιλικά, Παναγιώτης
ribo10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Ναι, με βάση αυτόν τον οδηγό έκανα την αλλαγή..
geomagas Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Τα rewrites στο wordpress γίνονται σε δύο φάσεις: πρώτα από το .htaccess και μετά από το ίδιο το wordpress (σε επίπεδο php). Αυτό σημαίνει ότι κάποιο "άτακτο" plugin μπορεί άνετα να μπερδέψει τα πράγματα. Συνήθως αυτό συμβαίνει με caching, multilingual ή e-commerce plugins, αλλά όχι μόνο. Για να έχεις μια κάποια "εποπτεία", υπάρχει και το Rewrite Rules Inspector, (warning: geeky stuff). Αν έχεις τη δυνατότητα, απενεργοποίησε όλα τα plugins σου, και ενεργοποίησε τα permalinks. Αν σου δουλέψει, ενεργοποιείς ένα-ένα τα plugins και δοκιμάζεις, μέχρι να βρεις ποιο σου κάνει τη ζημιά. Στη θέση σου θα έστηνα ένα δεύτερο, γυμνό wp σε ένα subdomain (πχ test.example.com) και θα ενεργοποιούσα τα permalinks σαν πρώτη ενέργεια. Αυτό θα σου πει πολλά σχετικά με το αν φταίει ο server, το wordpress ή κάτι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα