JTD7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Γεια σας προσπαθώ να φτιάξω ένα παιχνίδι και θέλω να φτιάξω τους χαρακτήρες με το maya αλλά έχω ένα θέμα δεν μπορώ να αρχίσω και δεν μπορώ να καταλάβω τι θα κάνω μετά (BTW χρησιμοποιώ το UE4)
TheELF Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Youtube => beginner animation autodesk maya Λίγο δύσκολα να κάτσει κάποιος εδώ και να σου γράψει ολόκληρο εγχειρίδιο για το maya.
JTD7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δεν θέλω εγχειρίδιο θέλω απλά αν γνωρίζει κάποιος κάποια καλά tutorials
micos000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Ο elf σου πρότεινε μαι γρήγορη λύση για να ψάξεις στο youtube για tutorials αλλά μόνο τα tutorials δε φτάνουν. Πρέπει να γνωρίζεις λίγα πράγματα και να έχεις εξοικειωθεί με το πρόγραμμα. Εκεί χρειάζεται λίγο διάβασμα. Μπορείς να μας πεις τουλάχιστον ποια είναι η υποδομή σου στα 3d προγράμματα; Έχεις δουλέψει με κανένα στο παρελθόν; Γνωρίζεις τίποτα από modelling, textures, surfaces, light reflection/refraction, spines, bone animation ή κάτι άλλο; Δυστυχώς θα χρειαστείς όλα τα παραπάνω και δεν υπάρχει γρήγορος δρόμος για να πας από το Α στο Ω, ούτε καν από το Α στο Γ. Επίσης, με ποιο κριτήριο επέλεξες το maya; Συμφωνώ ότι είναι (ίσως) το καλύτερο εμπορικό πρόγραμμα 3d animation και modelling αλλά δεν είναι και το ποιο εύκολο για να ξεκινήσει κανείς. Πάντως για τους τύπους, το σωστό είναι να δουλέψουν αρκετά άτομα για ένα παιχνίδι έτσι ώστε να μοιραστούν τη δουλειά. Ένας για κάθε στάδιο. Σχεδιασμός, Μοντέλα, animation, μουσική, ηχητικά εφέ, προγραμματισμός, a.i. κτλ Το λιγότερο που πιστεύω ότι χρειάζονται είναι 3 άτομα, γραφικά, μουσική, προγραμματισμός/σύνδεση.
bilya Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Για μένα μοντελισμο χαρακτήρων το zbrush ειναι top. απο κει κ πέρα cgpeers κ καψου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα