diofter Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Καλημέρα! Αντιμετωπίζω το εξής: αγόρασα ένα 5s και έκανα εγκατάσταση από backup που είχα από το 5c. Μου βγάζει αραιά το ίδιο πρόβλημα με το κουμπί όπως και στο προηγούμενο τηλέφωνο. Αν έχω ανοιχτεί τη σελίδα του τηλεφώνου με επαφές η κάνω κλήση, όταν πατήσω το κουμπί για ένα επιστρέψω στο αρχικό μενού δεν ανταποκρίνεται. Με καλιμπραρίσμα στρώνει για λίγο και το ξανακάνει ενώ με επανεκκίνηση στρώνει. Για να το κάνει και στα δυο κινητά λογικά είναι θέμα λειτουργικού. Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ Sent from my iPhone using Insomnia
xlorenzo Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 εγώ θα το πήγαινα πίσω. Δεν νομίζω να είναι θέμα software. Τα παλιά iphone 4, 4s μαζεύαν σκόνη και δεν έπιαναν, με ενα καθαρισμό δουλευε και παλι σαν καινουριο. 5s είχα πανω απο χρόνο και δεν μου το έκανε ποτέ αυτό. Αν πάλι νομίζεις οτι ειναι θεμα software δοκιμασε να το κανεις set up as new και πέρασε τα ολα απο την αρχή
KostasI Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δοκιμαζεις restore και set up as new. 99% αυτο φταιει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα