Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα θελω να διαγράψω απο ενα Iphone του αδερφού μου το icloud γιατι θελει να πουλήσει το Iphone.Το προβλημα ειναι οτι δεν ασχολειται και τρελα με αυτα και οταν εφτιαξε το icloud ειχε δωσει οτι ναναι κωδικο και οτι ναναι ερωτηση ασφαλείας..μεγαλη βλακεία τεσπα΄..το θεμα ειναι οτι τωρα δεν μπορω να διαγράψω απο μεσα γιατι δεν ξερουμε τον κωδικο.Οταν παω να κανω φορματ μεσω itunes η μεσα απο το κινητο μου λεει να κλείσω την ευρεση τοποθεσιας η οποιας οπως καταλαβένεται δεν κλεινει γιατι μου ζηταει το συνθηματικο icloud..τι μπορω να κανω τωρα?

Δημοσ.

Στο email έχεις πρόσβαση; Αν ναι μπορείς να βάλεις καινούργιο κωδικό απο το iforgot.apple.com

Διαφορετικά μπορείς να επικοινωνήσεις με την apple (ζητάνε απόδειξη αγοράς)

Δημοσ.

Και να επικοινωνήσει με την Apple τι θα του κάνει;

Τα αίφον που στέλνω στην Απλ ζητάνε απενεργοποιήση του find my iPhone για να προχωρήσουν.

Αν δεν έχεις πρόσβαση στο mail δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. 

Αν μπορείς να κάνεις recover το mail μέσω του παρόχου του κάτι γίνεται. 

Έτσι τούλαχιστον έκανα κ εγώ σε παρόμοια περίπτωση όπου η τύπισα δεν ήξερε καν τι είναι το icloud.

Δημοσ.

Και να επικοινωνήσει με την Apple τι θα του κάνει;

Τα αίφον που στέλνω στην Απλ ζητάνε απενεργοποιήση του find my iPhone για να προχωρήσουν.

Αν δεν έχεις πρόσβαση στο mail δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. 

Αν μπορείς να κάνεις recover το mail μέσω του παρόχου του κάτι γίνεται. 

Έτσι τούλαχιστον έκανα κ εγώ σε παρόμοια περίπτωση όπου η τύπισα δεν ήξερε καν τι είναι το icloud.

Αν επικοινωνήσει με την Apple κι έχει την απόδειξη αγοράς μπορούν να του το ξεκλειδώσουν

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...