kiriakostsi Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Καλησπέρα , είμαι σε δίλημμα . Κάτοχος S4 μέχρι πριν μια εβδομαδα οπου και εσπασε η οθόνη , εχω μεινει χωρις smartphone . Μια φίλη αγορασε το mx 3 πριν 3 μέρες αλλα απο λοξα επειδη δεν βγαίνει με καρτα μνημης το πουλάει . Μου το δινει 160 ευρώ για να παρει κάτι άλλο. Αυτη την στιγμή δεν μπορω να διαθέσω πάνω απο 180 ευρώ για κινητό , αξίζει να τα δώσω για το meizu ή να παω σε παραγγελια απο Κινα που σε αυτα τα λεφτα δινει κάτι lenovo αξιοοπρεπεστατα ? Η χρήση που κανω στο κινητο ειναι λίγοπαραπάνω απο ότι θα λεγαμε "καθημερινή" , το χρησιμοποιω αρκετές ωρες μεσα στη μερα για internet , gaming , gps κ.α. Το ξέρω οτι το meizu δεν ειναι S4 αλλα αξίζει να το εμπιστευτω ή να παω σε αλλα κινέζικα απο το εξωτερικό ? επείσης σε αυτά τα λεφτα τι θα προτεινατε ?
maddoctor Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Απ' ότι βλέπω από το μαγαζί που κάνω εγώ τις αγορές μου, το 16άρι έχει 244€ και το 32άρι έχει 380€, οπότε το 160 είναι πολύ καλή τιμή. Απλώς τσέκαρε το θέμα εγγύησης....Εκτός από την μικρή μπαταρία (2400), δεν είναι άσχημο κινητό. Βέβαια, εγώ για τα 180€ που λες ότι δίνεις, θα σου πρότεινα καλύτερα το XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone - 157€ - 5.5 Inch IPS Screen, 1280×720 Pixel - Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz Quad Core - Band: GSM 850/900/1800/1900 WCDMA 850/900/1900/2100 & FDD-LTE 1800/2100 TDD-LTE 2600 MHz, Support 3G & 4G Network - 2 GB RAM + 8 GB ROM - 13MP Back Camera + 5MP Front Camera - Android 4.4 System (MIUI V5) - Battery Capacity 3200mAh Σου το λέω γιατί το έχω σαν δεύτερο κινητό και το ξέρω και είναι πολύ καλό. Βέβαια αλλού είναι καλύτερο από το Meizu, αλλά είναι λίγο χειρότερο. Και οι δύο εταιρείες είναι καλές και αξιόπιστες. Και η φίλη σου, μπορεί να διαλέξει το Xiaomi, είναι στα 160€ που θα πάρει από εσένα, παίρνει SD κάρτα και είναι πολύ καλό όπως ξαναείπα....
leo06 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Καλησπέρα , είμαι σε δίλημμα . Κάτοχος S4 μέχρι πριν μια εβδομαδα οπου και εσπασε η οθόνη , εχω μεινει χωρις smartphone . Μια φίλη αγορασε το mx 3 πριν 3 μέρες αλλα απο λοξα επειδη δεν βγαίνει με καρτα μνημης το πουλάει . Μου το δινει 160 ευρώ για να παρει κάτι άλλο. Αυτη την στιγμή δεν μπορω να διαθέσω πάνω απο 180 ευρώ για κινητό , αξίζει να τα δώσω για το meizu ή να παω σε παραγγελια απο Κινα που σε αυτα τα λεφτα δινει κάτι lenovo αξιοοπρεπεστατα ? Η χρήση που κανω στο κινητο ειναι λίγοπαραπάνω απο ότι θα λεγαμε "καθημερινή" , το χρησιμοποιω αρκετές ωρες μεσα στη μερα για internet , gaming , gps κ.α. Το ξέρω οτι το meizu δεν ειναι S4 αλλα αξίζει να το εμπιστευτω ή να παω σε αλλα κινέζικα απο το εξωτερικό ? επείσης σε αυτά τα λεφτα τι θα προτεινατε ? γιατί δεν είναι?το s4 φοράει ίδιο επεξεργαστή με το mx3
arisg90 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Αν ειναι και αγορασμενο απο Γερμανο,αξιζει.Ειναι εξαιρετικη συσκευη.Αν ειναι αγορασμενη απο Κινα,205 κανει στον Γερμανο με 2 χρονια εγγυηση.
ikaruga24 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Ακριβώς αυτό, αν είναι αγορασμένο από Γερμανό αξίζει με τα χίλια, αν πάλι είναι αγορασμένο από Κίνα τότε όχι δεν αξίζει καθώς με λίγα παραπάνω το παίρνεις καινούργιο από Γερμανό. 160 ευρώ για μια συσκευή που προσφέρει τόσα πολλά και με τέτοια ποιότητα κατασκευής δεν πρόκειται να βρεις.
kiriakostsi Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Το εχω δυο μερες το mx3...... το κινητο ειναι αλλου……σε εμφανιση πολυ κομψο και σε ταχυτητα σφαιρατο……ευχαριστω για τα σχολια που με εκαναν να το παρω………το s4 ωχριά μπροστα του
Nick91 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Το εχω δυο μερες το mx3...... το κινητο ειναι αλλου……σε εμφανιση πολυ κομψο και σε ταχυτητα σφαιρατο……ευχαριστω για τα σχολια που με εκαναν να το παρω………το s4 ωχριά μπροστα του Μιας και σκέφτομαι να το πάρω και εγώ για την αδερφή μου, μπορείς να κάνεις μια πιο αναλυτική σύγκριση με το s4? Δλδ κάμερα, οθόνη κτλπ. Αρχικά σκεφτόμουν το lg g3s αλλά μετά είδα το mx3 στο γερμανό. Απλώς τώρα μου μπήκαν ιδέες και για το lg g2...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα