kostasps Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Απ ότι φενεται έχεις ή είχες iPhone...Αν θες να έχεις αμέσως τα updates σε Android συσκευή θα πάρεις Nexus ή Motorola... εδω κοντεύει να πάρε το update το lg g2 κινητο 2 χρονων και ακόμα περιμένω με το note 4...Όσο για το touchwizμην φοβάσαι... δεν το κάνει το note τοσο αργό οσο κάποιες άλλες συσκευές της Samsung (πχ s5) αν δεν σε πειράζει το μέγεθος του αγόρασε το(παρα το γεγονός ότι είναι ελάχιστα πιο αργό από το s6 και κολλάει 1 στις 100 φορές είναι η καλύτερη επιλογή) και μην σε παραπλανουν τα οκταπυρηνα, 64bit και άλλα τέτοια διάφορα... Όλα τα καλα κινητα σήμερα την ίδια ταχύτητα έχουν πάνω κάτω άλλα κανένα δεν προσφέρει αυτά που κάνει το note
Grumandel Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Απ ότι φενεται έχεις ή είχες iPhone...Αν θες να έχεις αμέσως τα updates σε Android συσκευή θα πάρεις Nexus ή Motorola... εδω κοντεύει να πάρε το update το lg g2 κινητο 2 χρονων και ακόμα περιμένω με το note 4...Όσο για το touchwizμην φοβάσαι... δεν το κάνει το note τοσο αργό οσο κάποιες άλλες συσκευές της Samsung (πχ s5) αν δεν σε πειράζει το μέγεθος του αγόρασε το(παρα το γεγονός ότι είναι ελάχιστα πιο αργό από το s6 και κολλάει 1 στις 100 φορές είναι η καλύτερη επιλογή) και μην σε παραπλανουν τα οκταπυρηνα, 64bit και άλλα τέτοια διάφορα... Όλα τα καλα κινητα σήμερα την ίδια ταχύτητα έχουν πάνω κάτω άλλα κανένα δεν προσφέρει αυτά που κάνει το noteμαλιστα..κατι τελευταιο φιλε μουυπαρχει κανενα προβλημα αν το αγορασω απο σκρουτζομαγαζο;(εκτος παμπλικ και πλαισιο)
fouskmech Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 @kostasps μπορείς σε παρακαλώ να αναφέρεις μερικά από τα πλεονεκτήματα του note? Εμένα βασικά μου φαίνεται χρήσιμη η γραφίδα, ειδικά όταν το έχεις σε landscape... Σκέφτομαι το note και εναλλακτικά τα lenovo vibe z2 pro και το huawei ascend mate 7
kostasps Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Πρώτα απ όλα αν αγοράσεις το note 4 f και είναι ευρωπαικο (δηλαδι θα λεει samsung galaxy note 4f eu) δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και να το πας στην samsung Ελλάδας για επισκευή για αυτο στα καταστήματα από το σκρουτζ δες στο προϊόν να γράφει διπλα eu... Αν όμως πάρεις το οκταπηρινο η τετραπηρινο έχεις και πάλι εγγύηση αλλά δεν το στέλνεις στην samsung Ελλάδα γιατι ο νόμος λέει ότι έχεις εγγύηση για προϊόντα τα οποία εισαγωγει και η Samsung Ελλάδας ... οπότε αν έχεις κάτι το οποίο εισαγουν και αυτοί και είναι ευρωπαικο είναι υποχρεωμένοι να σε καλύψουν.... Εγω προσωπικα ειχα lg g2 32gb,τηλεφωνησα στην lg Ελλάδας και μου είπαν επειδή δεν το εισάγουν δεν έχουν και τα ανταλλακτικα... Πήρα τηλέφωνο το μαγαζι που το αγόρασα και μου ειπαν να το παω σε μια εταιρεία που λέγεται procordia(ειναι υπεύθυνη για το service των lg, zte, και Apple.... Αυτοί με εξυπηρέτησαν κανονικα βάση της εγγύησης Το ίδιο θα γίνει μάλλον και με την Samsung Ενα από τα πλέονεκτιματα είναι το fingerprint scanner(αν και δεν το χρησιμοποιω) και το ultra power saving mode... Υπάρχουν βέβαια και σε άλλα κινητα της Samsung αλλα το ultra power saving mode με έχει σώσει αν σου έχει μείνει 5% μπαταρία και δεν είσαι σπίτι αυτο κρατάει ανοικτο το κινητο για 12 ώρες · μετά είναι τα πολλαπλα παράθυρα οπου μπορείς να χρησιμοποιήσεις πανω από δύο εφαρμογές ταυτόχρονα εχω πχ κοιταω ένα βίντεο στο YouTube ενω ταυτόχρονα είμαι Facebook · άλλο ένα είναι τα πλαϊνά πληκτρα καθως παρα τα μεγαλα μ χέρια εχω και μια θηκη τα κάτω πληκτρα δεν τα φτανω με την καμία ·όσο για το s pen... μπορείς να κόψεις σαν Screen shot οποίο σημείο θες. Ότι καλύτερο υπάρχει για σημειώσεις copy paste, μεταφορα στοιχειων από μια εφαρμογή σε μια αλλη, να γράφεις χειρόγραφα αντι να πληκτρολογεις, ακομα με βολεβει οταν δεν εχω το κινητο στο χέρι πχ είναι στο τραπεζι, γραφείο, καναπέ προτειμω να χρησιμοποιω τοs pen πάρα το δακτυλο μου... Είναι και άλλα αρκετά 1
kataramenos32 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Πρώτα απ όλα αν αγοράσεις το note 4 f και είναι ευρωπαικο (δηλαδι θα λεει samsung galaxy note 4f eu) δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και να το πας στην samsung Ελλάδας για επισκευή για αυτο στα καταστήματα από το σκρουτζ δες στο προϊόν να γράφει διπλα eu... Αν όμως πάρεις το οκταπηρινο η τετραπηρινο έχεις και πάλι εγγύηση αλλά δεν το στέλνεις στην samsung Ελλάδα γιατι ο νόμος λέει ότι έχεις εγγύηση για προϊόντα τα οποία εισαγωγει και η Samsung Ελλάδας ... οπότε αν έχεις κάτι το οποίο εισαγουν και αυτοί και είναι ευρωπαικο είναι υποχρεωμένοι να σε καλύψουν.... Εγω προσωπικα ειχα lg g2 32gb,τηλεφωνησα στην lg Ελλάδας και μου είπαν επειδή δεν το εισάγουν δεν έχουν και τα ανταλλακτικα... Πήρα τηλέφωνο το μαγαζι που το αγόρασα και μου ειπαν να το παω σε μια εταιρεία που λέγεται procordia(ειναι υπεύθυνη για το service των lg, zte, και Apple.... Αυτοί με εξυπηρέτησαν κανονικα βάση της εγγύησης Το ίδιο θα γίνει μάλλον και με την Samsung Ενα από τα πλέονεκτιματα είναι το fingerprint scanner(αν και δεν το χρησιμοποιω) και το ultra power saving mode... Υπάρχουν βέβαια και σε άλλα κινητα της Samsung αλλα το ultra power saving mode με έχει σώσει αν σου έχει μείνει 5% μπαταρία και δεν είσαι σπίτι αυτο κρατάει ανοικτο το κινητο για 12 ώρες · μετά είναι τα πολλαπλα παράθυρα οπου μπορείς να χρησιμοποιήσεις πανω από δύο εφαρμογές ταυτόχρονα εχω πχ κοιταω ένα βίντεο στο YouTube ενω ταυτόχρονα είμαι Facebook · άλλο ένα είναι τα πλαϊνά πληκτρα καθως παρα τα μεγαλα μ χέρια εχω και μια θηκη τα κάτω πληκτρα δεν τα φτανω με την καμία ·όσο για το s pen... μπορείς να κόψεις σαν Screen shot οποίο σημείο θες. Ότι καλύτερο υπάρχει για σημειώσεις copy paste, μεταφορα στοιχειων από μια εφαρμογή σε μια αλλη, να γράφεις χειρόγραφα αντι να πληκτρολογεις, ακομα με βολεβει οταν δεν εχω το κινητο στο χέρι πχ είναι στο τραπεζι, γραφείο, καναπέ προτειμω να χρησιμοποιω τοs pen πάρα το δακτυλο μου... Είναι και άλλα αρκετά Κάθε εταιρεία κινητής συνεργάζεται με μια η παραπάνω εταιρείες σέρβις. Η LG πχ έχει την procordia,η Samsung την smartec και την arvato κτλ κτλ. Εσύ ότι συσκευή και να πάρεις από το σκρουτζ εφόσον είναι ευρωπαϊκή την στέλνεις στο ανάλογο σέρβις που τη δέχονται κανονικότατα. Οπότε από εμένα αγόρασε Note 4 N910C και δεν θα το μετανιώσεις. Δυστυχώς οι υπόλοιπες εταιρίες είναι λίγο πίσω στο θέμα phablet ακόμα
Grumandel Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Πρώτα απ όλα αν αγοράσεις το note 4 f και είναι ευρωπαικο (δηλαδι θα λεει samsung galaxy note 4f eu) δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και να το πας στην samsung Ελλάδας για επισκευή για αυτο στα καταστήματα από το σκρουτζ δες στο προϊόν να γράφει διπλα eu... Αν όμως πάρεις το οκταπηρινο η τετραπηρινο έχεις και πάλι εγγύηση αλλά δεν το στέλνεις στην samsung Ελλάδα γιατι ο νόμος λέει ότι έχεις εγγύηση για προϊόντα τα οποία εισαγωγει και η Samsung Ελλάδας ... οπότε αν έχεις κάτι το οποίο εισαγουν και αυτοί και είναι ευρωπαικο είναι υποχρεωμένοι να σε καλύψουν.... Εγω προσωπικα ειχα lg g2 32gb,τηλεφωνησα στην lg Ελλάδας και μου είπαν επειδή δεν το εισάγουν δεν έχουν και τα ανταλλακτικα... Πήρα τηλέφωνο το μαγαζι που το αγόρασα και μου ειπαν να το παω σε μια εταιρεία που λέγεται procordia(ειναι υπεύθυνη για το service των lg, zte, και Apple.... Αυτοί με εξυπηρέτησαν κανονικα βάση της εγγύησης Το ίδιο θα γίνει μάλλον και με την Samsung Ενα από τα πλέονεκτιματα είναι το fingerprint scanner(αν και δεν το χρησιμοποιω) και το ultra power saving mode... Υπάρχουν βέβαια και σε άλλα κινητα της Samsung αλλα το ultra power saving mode με έχει σώσει αν σου έχει μείνει 5% μπαταρία και δεν είσαι σπίτι αυτο κρατάει ανοικτο το κινητο για 12 ώρες · μετά είναι τα πολλαπλα παράθυρα οπου μπορείς να χρησιμοποιήσεις πανω από δύο εφαρμογές ταυτόχρονα εχω πχ κοιταω ένα βίντεο στο YouTube ενω ταυτόχρονα είμαι Facebook · άλλο ένα είναι τα πλαϊνά πληκτρα καθως παρα τα μεγαλα μ χέρια εχω και μια θηκη τα κάτω πληκτρα δεν τα φτανω με την καμία ·όσο για το s pen... μπορείς να κόψεις σαν Screen shot οποίο σημείο θες. Ότι καλύτερο υπάρχει για σημειώσεις copy paste, μεταφορα στοιχειων από μια εφαρμογή σε μια αλλη, να γράφεις χειρόγραφα αντι να πληκτρολογεις, ακομα με βολεβει οταν δεν εχω το κινητο στο χέρι πχ είναι στο τραπεζι, γραφείο, καναπέ προτειμω να χρησιμοποιω τοs pen πάρα το δακτυλο μου... Είναι και άλλα αρκετά τέλεια..σε ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σου φίλε μου!!τωρα πλέον είμαι σίγουρος για νοτε 4
GianniSM Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 τέλεια..σε ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σου φίλε μου!!τωρα πλέον είμαι σίγουρος για νοτε 4 Αν δεν είσαι σίγουρος για το Note δεν είσαι για κανένα τηλ...
kostasps Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Τίποτα...Σωστή επιλογή... δεν θα το μετανιώσεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα