Grumandel Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 χαίρεται παιδιά! είμαι κάτοχος iPhone 5s και θέλω να πάω σε αντρόικα..οχι επειδή το ιος ειναι κακό απλα επειδή θέλω να δοκιμάσω αντροιντ... είμαι ανάμεσα σε αυτά τα κινητά note 4 lg g 3 lg G4 note το ξερω ότι το lg 4 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα αλλά θα ήθελα να ξερω αν αξίζει να περιμένω ... παρόλα αυτά μου αρέσει πααααρρρααα πολύ το όλο σηστεμ της λτζ..εχω και ένα g Pad σκέτη κούκλα ..όμως το νοτε 4 ειναι πιο καλό κινητο και με περισσότερες δυνατότητες.. + ότι εχω ακούσει ότι το λτζ υπερθερμαίνεται και έχει προβλήματα με την μπαταρία ... όποτε γερνώ στο σαμσουνγ που έχει και καλύτερη κάμερα..αλλά παρόλα αυτά μου αρέσει πολύ η λτζ.. δεν ειναι θέμα τα λεφτά αν αυτο θέλετε να με ρωτήσετε..και επίσης μου αρέσουν τα κινητά με μεγάλη οθόνη και καλή σχετικά κάμερα ..
GianniSM Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Σήμερα η επιλογή σου είναι απλά μονόδρομος...note...
Grumandel Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 χαίρεται παιδιά! είμαι κάτοχος iPhone 5s και θέλω να πάω σε αντρόικα..οχι επειδή το ιος ειναι κακό απλα επειδή θέλω να δοκιμάσω αντροιντ... είμαι ανάμεσα σε αυτά τα κινητά note 4 lg g 3 lg G4 note το ξερω ότι το lg 4 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα αλλά θα ήθελα να ξερω αν αξίζει να περιμένω ... παρόλα αυτά μου αρέσει πααααρρρααα πολύ το όλο σηστεμ της λτζ..εχω και ένα g Pad σκέτη κούκλα ..όμως το νοτε 4 ειναι πιο καλό κινητο και με περισσότερες δυνατότητες.. + ότι εχω ακούσει ότι το λτζ υπερθερμαίνεται και έχει προβλήματα με την μπαταρία ... όποτε γέρνω στο σαμσουνγ που έχει και καλύτερη κάμερα..αλλά παρόλα αυτά μου αρέσει πολύ η λτζ.. δεν ειναι θέμα τα λεφτά αν αυτο θέλετε να με ρωτήσετε..και επίσης μου αρέσουν τα κινητά με μεγάλη οθόνη και καλή σχετικά κάμερα .. μάλιστα...δεν βγάζει προβλήματα το νοτε ; μάλιστα...δεν βγάζει προβλήματα το νοτε ;
GianniSM Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Η σειρά Note βγάζει διαχρονικά τα καλύτερα android. Αφού πας τόσο ψηλά, δεν έχει αντίπαλο... 1
Donalhioy Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 μάλιστα...δεν βγάζει προβλήματα το νοτε ; ολα βγαζουν.. και το 5s απο τις προβληματικεςσ ειρες θεωρειται..
Grumandel Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 ολα βγαζουν.. και το 5s απο τις προβληματικεςσ ειρες θεωρειται..ναι αλλά εμένα δεν μου έβγαλε ποτέ κανένα πρόβλημα..ίσα ίσα..που έχει κλείσει και τον χρόνο του και πάει σφαίρα
kataramenos32 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 ναι αλλά εμένα δεν μου έβγαλε ποτέ κανένα πρόβλημα..ίσα ίσα..που έχει κλείσει και τον χρόνο του και πάει σφαίρα Δεν εχουν ακουστει προβληματα για Note
Donalhioy Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 ναι αλλά εμένα δεν μου έβγαλε ποτέ κανένα πρόβλημα..ίσα ίσα..που έχει κλείσει και τον χρόνο του και πάει σφαίρα εγω πηρα σε φιλο το doogee DG350.. ειναι χωρις προβλημα εδω και 2 χρονια.. και εγω εχω ακομα το Α760 της λενοβο "με την ιδια ζελατινα παρακαλω" εδω και 2 χρονια επισης.. αλλα και οι εξαιρεσεις τυχαινουν.. σε γενικες γραμμες τα note βγαζουν λιγοτερα θεματα απο τα iphone.. ειναι ομως να μην πετυχεις σε προβληματικο
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Aλλαξα τον τιτλο, αλλα παρακαλω δινετε βαση στους Ορους Χρησης.
StigmaX Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Από αυτά που παραθέτεις, το Note αποτελεί την καλύτερη συνολικά επιλογή. Μια άλλη άποψη είναι περίμενε καμία δεκαριά μέρες να κυκλοφορήσει το s6 και s6 edge... Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι οι καλύτερες συσκευές του 15 εκτός και αν η Apple παρουσιάσει κάτι συγκλονιστικο το Σεπτέμβριο...
kostasps Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Αν είσαι τύπος που πραγματικα χρησιμοποιείς το κινητο σου αντι για τον υπολογιστή σου,θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα το note δεν θα βρεις κινητο με περισσότερες δυνατότητες... απο κει και πέρα η lg θα βγάλει κάτι ισάξιο του GALAXY s6ή και καλύτερο... μπορεί το s6 η τοlg g4 να είναι ποιο γρήγορα απο το note 4 άλλα δεν προσφέρουν τα ίδια πράγματα με αυτο... Απο την άλλη αν πας σε note 4 σκέψου το καλα... το κινητο είναι υππερβολικα μεγαλο(και στην τσέπη και στο χέρι) αν και έχω μεγαλα χέρια με δύσλοκευει πχ οταν θέλω να πατησω τα 3 κουμπια που έχει δεν τα φτανω με ευκολία(έπρεπε να έχει capacitive buttons) και τα άλλα σημεία της οθόνης τα φτανω οριακα Όσο για το lg g3(μην το σκέφτεσαι καν) αν θες φθηνο κινητο τότε ναι είναι ένα από τα καλύτερα για τα 32ο ευρώ που κοστίζει Αν από την άλλη σου πέφτει μεγάλο το note 4 και δεν σε ενδιαφέρει το οικονομικο θέμα παρε ενα galaxy s6 64gb
Grumandel Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Αν είσαι τύπος που πραγματικα χρησιμοποιείς το κινητο σου αντι για τον υπολογιστή σου,θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα το note δεν θα βρεις κινητο με περισσότερες δυνατότητες... απο κει και πέρα η lg θα βγάλει κάτι ισάξιο του GALAXY s6ή και καλύτερο... μπορεί το s6 η τοlg g4 να είναι ποιο γρήγορα απο το note 4 άλλα δεν προσφέρουν τα ίδια πράγματα με αυτο... Απο την άλλη αν πας σε note 4 σκέψου το καλα... το κινητο είναι υππερβολικα μεγαλο(και στην τσέπη και στο χέρι) αν και έχω μεγαλα χέρια με δύσλοκευει πχ οταν θέλω να πατησω τα 3 κουμπια που έχει δεν τα φτανω με ευκολία(έπρεπε να έχει capacitive buttons) και τα άλλα σημεία της οθόνης τα φτανω οριακα Όσο για το lg g3(μην το σκέφτεσαι καν) αν θες φθηνο κινητο τότε ναι είναι ένα από τα καλύτερα για τα 32ο ευρώ που κοστίζει Αν από την άλλη σου πέφτει μεγάλο το note 4 και δεν σε ενδιαφέρει το οικονομικο θέμα παρε ενα galaxy s6 64gb δεν με ενδιαφερει πολυ το s6 απλα θελω μα ξερω αν κανω καλη επιλογη για το νοτε..την σαμσουνγκ την φοβαμε λιγο με το τατσγουιζ ..ενω λτζ γενικα επειδη εχουν πολυ συγγενεις μου , ειναι πολυ ωραιο και γενικα ρολλαρει απιστευτα. Τα σαμςουνγκ ειδικα τωρα με την αναβαθμιση σε λολιποπ..δεν ξερω αν θα ειναι ολα καλα..γιατι με υα αντροιντ υπαρχει ενα προβλημα με υις αναβαθμισεις Επεξ/σία 9 Απριλίου 2015 από Grumandel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα