BALZ Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Καλησπέρα! Έχω ανεβάσει μία εφαρμογή στο play store έκδοση 1.0 . Της έκανα κάποιες αλλαγές και ξανα ανέβασα το apk με έκδοση 2.0. Όσοι χρήστες την έχουν κατεβάσει θα τους έρθει ειδοποίηση ότι έγινε αναβάθμιση; Αν όχι τι πρέπει να κάνω; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ParhsG Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Στο developer console σου δίνει δυνατότητα να βάλεις το νέο APK. Αν το έκανες απο εκει τότε θα τους έρθει η αναβαθμιση
ALLisCHAOS Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Επίσης μπορείς να ορίσεις σε πόσους θες να πάει το update (25%-50%-75%-100%) είναι καλό αν θεωρείς πως μπορεί να υπάρξει κάποιο πιθανό bug. Οπότε το δίνεις για το 25% των χρηστών σου και περιμένεις για μηνύματα.
BALZ Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Επίσης μπορείς να ορίσεις σε πόσους θες να πάει το update (25%-50%-75%-100%) είναι καλό αν θεωρείς πως μπορεί να υπάρξει κάποιο πιθανό bug. Οπότε το δίνεις για το 25% των χρηστών σου και περιμένεις για μηνύματα. Πώς το επιλέγω αυτό και δεν το έχω δει..... μπορείς να μου δώσεις λίγες περισσότερες διευκρινήσεις ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα