kchellas Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Καλησπέρα παιδια! Δεν μπορω να καταλαβω αν εχει θεμα η ψύκτρα η ειναι φυσιολογικό. Ακουγεται ένας υχος ανα τακτα χρονικά διαστήματα του τύπου σαν να αποσυμπιέζεται κατι. Στην ουσία ακούγεται ενα ΄΄φσσιτ΄΄. Αυτό γίνεται ακόμα και όταν το pc ειναι κλειστό. Δεν εχω θέμα στην απόδωση της ψύκτρας καθώς ο i7 5820k στα 3,8Hz σε στρεσ τεστ έχει max 47C. Δεν μπορώ να καταλάβω καν αν είναι απο την ψύκρτα καθώς ειναι η πρώτη φορά που δουλεύω υδρόψυξη και μάλιστα κλειστού τύπου. Αν γνωρίζει κάποιος κατι θα με βοηθήσει πολύ. Ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
looproll Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Πολύ πιθανό να είναι εγκλωβισμένος αέρας εντός του ψυγείου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kchellas Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 <p>Πολύ πιθανό να είναι εγκλωβισμένος αέρας εντός του ψυγείου</p> Και αυτό θεωρείς ότι απαιτεί αντικατάσταση; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Αν ο είσαι σίγουρος ότι ο θόρυβος βγαίνει από την h105, είναι αέρας που έμεινε στο γέμισμα. Κανονικά πρέπει να αντικατασταθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kchellas Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 <p>Αν ο είσαι σίγουρος ότι ο θόρυβος βγαίνει από την h105, είναι αέρας που έμεινε στο γέμισμα.</p> <p>Κανονικά πρέπει να αντικατασταθεί.</p> Κατα 99% βγαίνει απο κει γιατι ο ήχος ακούγεται ακόμα και όταν το PC ειναι κλειστό. Και ο συγκεκριμένος ήχος δεν μ φαίνεται οτι μπορεί να βγει απο κάποιο άλλο hardrive Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 το ιδιο θεμα εχω και εγω με την Η110 , μια στο τοσο ακουγεται αυτη η αποσυμπιεση και επισης μια στο τοσο κανει καποιο θορυβο η αντλια,Ειναι επικίνδυνο / αξιο αντικαταστασης ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kchellas Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 το ιδιο θεμα εχω και εγω με την Η110 , μια στο τοσο ακουγεται αυτη η αποσυμπιεση και επισης μια στο τοσο κανει καποιο θορυβο η αντλια, Ειναι επικίνδυνο / αξιο αντικαταστασης ? Tον ήχο αυτό τον έχεις και οταν το pc ειναι κλειστό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 οχι . Οταν το πισι ειναι κλειστο δεν εχω ηχους (λογικο δεν ειναι ?) αν και δεν πολυκλεινει οποτε δεν ειμαι και σιγουρος ... Εκει που ειμαι αραχτος και κανω τις δουλειες μου ακουγεται ενα "φσιιιιιιτ" κατι φορες σαν φυσηγμα/σφυριγμα και μια στο τοσο ακουγεται να κανει η αντλια εναν κροταλιζέ ηχο . Αυτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kchellas Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 οχι . Οταν το πισι ειναι κλειστο δεν εχω ηχους (λογικο δεν ειναι ?) αν και δεν πολυκλεινει οποτε δεν ειμαι και σιγουρος ... Εκει που ειμαι αραχτος και κανω τις δουλειες μου ακουγεται ενα "φσιιιιιιτ" κατι φορες σαν φυσηγμα/σφυριγμα και μια στο τοσο ακουγεται να κανει η αντλια εναν κροταλιζέ ηχο . Αυτα. Λογικό θα μ φαινόταν και εμένα αλλα μέχρι να μ συμβεί! Προφανώς έχουμε το ιδιο θέμα.Για το κροτάλισμα ακούγεται κ σε μένα κατι αλλα ειναι ανεπαίσθητο.Το ζητούμενο είναι αν πρέπει να γινει η αντικατάσταση και αν αξίζει η ταλεπορία: μεχρι να διαπιστώσουν τα τζιμάνια του καθε μαγαζιού (σε εμενα το e shop) το σιγκεκριμένο πρόβλημα.Και αν ειναι πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
looproll Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Και αυτό θεωρείς ότι απαιτεί αντικατάσταση; Sent from my iPhone using Insomnia Αν απλά είναι εγκλωβισμένος αέρας και όχι ήχος απο την ανλία ή κάποιο ανεμιστήρα του ψυγείου ή τραβηγμένο αλλά απο στραβωμενα fins του ψυγειου, τότε θέλει απλά εξαέρωση τώρα επειδή δε ξέρω τι παίζει με την εγγύηση των ΑΙΟ καν αν τίθεσαι εκτός αν ανοίξεις να συμπληρώσεις υγρό, μίλα καλύτερα με το κατάστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Λογικό θα μ φαινόταν και εμένα αλλα μέχρι να μ συμβεί! Προφανώς έχουμε το ιδιο θέμα.Για το κροτάλισμα ακούγεται κ σε μένα κατι αλλα ειναι ανεπαίσθητο.Το ζητούμενο είναι αν πρέπει να γινει η αντικατάσταση και αν αξίζει η ταλεπορία: μεχρι να διαπιστώσουν τα τζιμάνια του καθε μαγαζιού (σε εμενα το e shop) το σιγκεκριμένο πρόβλημα.Και αν ειναι πρόβλημα Για προϊόντα corsair μιλάμε παντα με την μαμά corsair και ξεχνάμε τα οποιοδήποτε eshopια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Για προϊόντα corsair μιλάμε παντα με την μαμά corsair και ξεχνάμε τα οποιοδήποτε eshopια! καλα προφανως... η corsair εχει και συστημα οπου ερχεται κουριερ σπιτι παιρνει την ψυχτρα και σου δινει επι τοπου αλλη Το θεμα ειναι οτι εμενα δεν το κανει συνεχεια και θελω να το αφησω λιγο καιρο να δω τι παιζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα