Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα ipad και ενα iphone και υπαρχει μια ρυθμιση στο iphone στο μενου "μηνυματα" που λεει "Προωθηση μηνυματων κειμενου" και στην οποια εχει την επιλογη για το ipad ωστε οτι sms λαμβανω στο ipnone ή μεσω του imessage να εμφανιζονται ταυτοχρονα και στο ipad. Οταν παω να επιλεξω λοιπον την επιλογη "ipad'' απο το iphone,μου λεει να εισαγω τον κωδικο που μου εμφανιζει στο ipad ωστε να επιτραπει η προσβαση.Οταν παταω εκει λοιπον,δεν μου εμφανιζει καποιο κωδικο στο ipad ωστε να τον πληκτρολογισω.Μπορει καποιος να μου πει που μπορω να δω αυτον τον κωδικο που μου ζηταει?

Δημοσ.

Ειναι κάποιο bug της συγκεκριμένης έκδοσης iOS απλά κλείσε και ξανάανοιξε το iMessage, FaceTime.. Κανε και μια επανεκκίνηση και ξαναπροσπαθήσε μου το έκανε και εμενα μετα το update..θελει λιγο προσπάθεια...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Το handof το εχεις ενεργοποιήσει και στα δυο;; Ειναι στα γενικά

Ναι,ειναι ενεργοποιημενο και στις δυο συσκευες

Δημοσ.

Ναι,και τα δυο ειναι στο ιδιο δυκτιο wifi και χρησιμοποιουν το ιδιο icloud.. 

Το ipad ειναι στην εκδοση 8.2 (12D508) και το Iphone ειναι στην εκδοση 8.3 (12F70) 

Δημοσ.

το facetime λειτουργει κανονικα. Αυτο που δεν μπορω να κανω ειναι,οτι οταν μου ερχεται ενα μηνυμα με το imessage ή sms στο iphone να μπορω να το δω αντιστοιχα και απο το ipad μου με την λειτουργια  "προωθηση μηνυματων κειμενου" 

Εκανα παρολα αυτα αυτο που μου εστειλες,αλλα και παλι οταν προσπαθω να ενεργοποιησω τη λειτουργια "προωθηση μηνυματων κειμενου",εκει που μου ζηταει τον κωδικο για να συνδεθει με το ipad,δεν μπορω να το κανω γιατι στο ipad δεν εμφανιζεται ο κωδικος οπως θα επρεπε

Δημοσ.

Τι να σου πω.. Μου το έκανε και εμενα και με εκνεύρισε πολυ αλλα μετα απο πολλες προσπάθειες μου εμφάνισε τον κωδικό... Ενεργοποίησα την επιλογή απο το iPhone και μετα έχοντας όλη την ωρα ξεκλείδωτο το iPad μου έβγαλε έναν κωδικό τον έβαλα στο iPhone και ολα καλα.. Το μονο που σου μένει ειναι ενα restore..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δοκίμασε το iPhone να είναι στο δίκτυο κινητής με ανοιχτά δεδομένα χωρίς wifi. Κι εμένα μου έκανε νούμερα μέχρι να το πετύχω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...