Haldol Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Ο νομος σου λεει πχ 130 max. Δεν λεει κατι σχετικο με m/s^2 Ναι, φύγε εσύ κομμάτια και πες μετά στο μπάτσο ότι ήσουν κάτω απ' το όριο και πως «ο νόμος δε λέει κάτι για m/s2». Οδήγηση για επίδειξη οδηγικής ικανότητας, εντυπωσιασμό, ανταγωνισμό ή τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων σημαίνει 700,00€ πρόστιμο, άδεια και δίπλωμα για (30) ημέρες, 9 πόντοι. Επικίνδυνοι ελιγμοί σημαίνει 700,00€ πρόστιμο, δίπλωμα για (30) ημέρες, άδεια για (10) ημέρες και 9 πόντοι. Αντικανονική συμπεριφορά οδηγών προς τους χρήστες της οδού, οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή, συμπεριφορά οδηγών που προκαλεί τρόμο και ανησυχία, συμπεριφορά οδηγών που να θέτει σε κίνδυνο την κυκλοφορία σημαίνει 200,00€ και 3 πόντοι. Βλέπεις πόσο ωραία σε γράφουν; Ιδίως άμα τους πας κόντρα και το παίξεις εξυπνάκιας, σε διάλυσαν, μέχρι και για πυροσβεστήρα θα σε γράψουν. Νόμιμος & ασφαλής τρόπος να εκμεταλλευτείς το 100% των δυνατοτήτων του οχήματός σου, υπάρχει: λέγεται πίστα. Υπάρχουν πολύ ωραίες trackdays να πας. Παράνομος αλλά τουλάχιστον ασφαλής (ως προς τους άλλους) τρόπος, πάλι υπάρχει: ερημικοί δρόμοι έξω απ'την πόλη τη νύχτα. Υπάρχουν υπέροχες ευθείες χιλιομέτρων (με καλή άσφαλτο) να ανοίξεις τέρμα, υπέροχα στροφιλίκια και με ορατότητα για να παίξεις, κλπ. Χωρίς να προκαλείς και τα στρουμφ. 1
MT60RS Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Βλέπεις πόσο ωραία σε γράφουν; Ιδίως άμα τους πας κόντρα και το παίξεις εξυπνάκιας, σε διάλυσαν, μέχρι και για πυροσβεστήρα θα σε γράψουν. πολυ σημαντικο αυτο. Εχω γλιτωσει απειρα προστιμα ετσι. Ειδικα απο Ζ/ΔΙΑΣ αν με σταματησουν συνηθως λενε κατι του στυλ "ΕΓΩ γουσταρω, αλλα μας βλεπουν οι αλλοι και λενε κοιτα τον μαλακα που δεν τον γραφει". ερημικοί δρόμοι έξω απ'την πόλη τη νύχτα. μια εποχη μπορουσα να σου περιγραψω με ακριβεια GPS ολη τη διαδρομη ΔΕΗ-Αχλαδα και πισω pro tip, βολευει full, γιατι στοχευουν εκει που κοιτας, οχι εκει που δειχνει η μασκα Επεξ/σία 8 Απριλίου 2015 από MT60RS
Haldol Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 μια εποχη μπορουσα να σου περιγραψω με ακριβεια GPS ολη τη διαδρομη ΔΕΗ-Αχλαδα και πισω Μέχρι και τα ταβερνάκια στη Ρογδιά η άσφαλτος είναι απίστευτη. Μόλις περάσεις τη στροφή για Παντάνασσα, λίγο πιο πάνω, πάρτυ. Φυσικά αρκετά αργά γιατί λόγω των ταβερνών μέχρι τη 1-2 έχει κόσμο. Μετά δεν έχει ούτε λύκους! Μέχρι Αχλάδα (αφού περάσεις τη Ρογδιά) το ψιλοφοβάμαι εγώ γιατί έχω συναντήσει πολλές φορές βοσκαράδες με Navara-κτήνος, φιμέ, τάκους στις ρόδες, κλπ. Κάποτε εκεί πήγαινα κοριτσάκια, επειδή έχει θέα την πόλη. Μετά άλλαξα στέκια.
Ntinaras Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 fixed τραβα στη τσεχια και πιες εστω και μια μπιρα. ελα μετα να μας πεις την εμπειρια σου
MT60RS Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέχρι και τα ταβερνάκια στη Ρογδιά η άσφαλτος είναι απίστευτη. Μόλις περάσεις τη στροφή για Παντάνασσα, λίγο πιο πάνω, πάρτυ. Φυσικά αρκετά αργά γιατί λόγω των ταβερνών μέχρι τη 1-2 έχει κόσμο. Μετά δεν έχει ούτε λύκους! Μέχρι Αχλάδα (αφού περάσεις τη Ρογδιά) το ψιλοφοβάμαι εγώ γιατί έχω συναντήσει πολλές φορές βοσκαράδες με Navara-κτήνος, φιμέ, τάκους στις ρόδες, κλπ. Κάποτε εκεί πήγαινα κοριτσάκια, επειδή έχει θέα την πόλη. Μετά άλλαξα στέκια. λιγο μετα την Αχλαδα (οπως ερχεσαι απο την ΔΕΗ) εχει στην ακρη του δρομου κατι σκαλακια. Τα ανεβαινεις και εχει μια πηγη και χωρο σαν μπαλκονι με παγκακι που βλεπει θαλασσα και Αγ Ειρηνη λεει για βραδακι, και αστεροσκοπειο, αλλα για ανοιξη και μετα Φοινικια-Προφ Ηλιας-Κυπαρισσια-Βενερατο-Κρουσσωνα-Τυλισσο και πισω, πολυ βενζινη καμμενη εκει περα, σε καποια φαση γεμιζα 2 φορες μεσα στη μερα το παπι
Joshua21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 τραβα στη τσεχια και πιες εστω και μια μπιρα. ελα μετα να μας πεις την εμπειρια σου Δλδ η Τσεχία και το Μπαγκλαντές είναι οι "σοβαρές" χώρες, ενώ Γερμανία, Ολλανδία, Αυστρία(με λίγα λόγια οι περισσότερες χώρες της Ευρώπης) που έχουν ίδιο όριο με την Ελλάδα δεν είναι? Και Αγγλία, Λουξεμβούργο, Ελβετία κτλ που έχουν όριο 0,08g/l είναι για τα πανηγύρια? Ούτε οι ΗΠΑ είναι σοβαρή χώρα που έχει όρια 0,08 ή 0,10 (ανάλογα την πολιτεία)?
Haldol Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 λιγο μετα την Αχλαδα (οπως ερχεσαι απο την ΔΕΗ) εχει στην ακρη του δρομου κατι σκαλακια. Τα ανεβαινεις και εχει μια πηγη και χωρο σαν μπαλκονι με παγκακι που βλεπει θαλασσα και Αγ Ειρηνη λεει για βραδακι, και αστεροσκοπειο, αλλα για ανοιξη και μετα Φοινικια-Προφ Ηλιας-Κυπαρισσια-Βενερατο-Κρουσσωνα-Τυλισσο και πισω, πολυ βενζινη καμμενη εκει περα, σε καποια φαση γεμιζα 2 φορες μεσα στη μερα το παπι Όλα όσα λες τα 'χω ξεκατινιάσει. Άπειρα λίτρα βενζίνης! Για Αχλάδα θα το ψάξω. Δε το'ξερα αυτό. Α, και Σκίνακας. Με Polo 1,4. Το σταυρό μου έκανα. Σε κάποια φάση μετά από μια στροφή, εκεί που ήταν καθαρός ο δρόμος, ξαφνικά γέμισε χιόνι και πάγους. Και δεν είχε χώρο να γυρίσω. Λέω ΟΚ, αύριο πρωί παίρνω την ΕΜΑΚ.
Ntinaras Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δλδ η Τσεχία και το Μπαγκλαντές είναι οι "σοβαρές" χώρες, ενώ Γερμανία, Ολλανδία, Αυστρία(με λίγα λόγια οι περισσότερες χώρες της Ευρώπης) που έχουν ίδιο όριο με την Ελλάδα δεν είναι? Και Αγγλία, Λουξεμβούργο, Ελβετία κτλ που έχουν όριο 0,08g/l είναι για τα πανηγύρια? Ούτε οι ΗΠΑ είναι σοβαρή χώρα που έχει όρια 0,08 ή 0,10 (ανάλογα την πολιτεία)? τωρα σοβαρα εκατσες και εψαξες το μπαγκλαντες για να το γραψεις εδω? και να ειναι για τα πανηγυρια, γιατι δε βρισκω ουτε ενα λογο να σου επιτρεπουν να οδηγεις πιωμενος. εσυ μπορεις να μου πεις εναν?
MT60RS Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Όλα όσα λες τα 'χω ξεκατινιάσει. Άπειρα λίτρα βενζίνης! Για Αχλάδα θα το ψάξω. Δε το'ξερα αυτό. Α, και Σκίνακας. Με Polo 1,4. Το σταυρό μου έκανα. Σε κάποια φάση μετά από μια στροφή, εκεί που ήταν καθαρός ο δρόμος, ξαφνικά γέμισε χιόνι και πάγους. Και δεν είχε χώρο να γυρίσω. Λέω ΟΚ, αύριο πρωί παίρνω την ΕΜΑΚ. Την πρωτη φορα που πηγα Νιδα ηταν ανοιξη, και καπου εχει μια στροφη που ξαφνικα ανοιγει και το βλεπεις. Μολις το βλεπω σκεφτομαι "μαλακα τι καυλα ειναι αυτη", σκαλωσα στο τοπιο για κανα 2sec και παραλιγω να πεσω απο κατω, πηγαινα δεν πηγαινα με 30kmh Και Στρουμπουλα ειναι ωραια, εχω κοιμηθει εκει πανω ενα βραδυ. Την στροφη στο Βουλισμενο Αλωνι την θυμασαι ε;
Joshua21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 τωρα σοβαρα εκατσες και εψαξες το μπαγκλαντες για να το γραψεις εδω? και να ειναι για τα πανηγυρια, γιατι δε βρισκω ουτε ενα λογο να σου επιτρεπουν να οδηγεις πιωμενος. εσυ μπορεις να μου πεις εναν? Δεν ήταν και τόσο δύσκολο, 10 χώρες παγκοσμίως(περίπου) είναι με μηδενικό όριο αλκοόλ στο αίμα. Τώρα αν για σένα το μόνο κριτήριο για να θεωρηθεί "σοβαρή" μια χώρα είναι το μηδενικό όριο αλκοόλ, πάσο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 αν δεν ηταν χορευτρια η αδερφη του παιδιου θα ειχε αραγε 16χιλ κοινοποιησεις?(γιατι σε σημαντικοτερα προβληματα δεν εχουν δει τοσες κοινοποιησεις μεσα σε μιση μερα Απο τα ελαχιστα ουσιαστικα πραγματα που γραφτηκαν εδω. Σερνει καραβι. Μεσα σε μιση μερα ολο το ελληνικο διαδικτυο ειχε μαθει για τη μηχανη του αδερφου της 'χορευτριας'. Κι εχει αλλα βιντεακια που αμαξια σκοτωνουν πεζους και τους εγκαταλειπουν και οι συγγενεις παρακαλανε για πληροφοριες/βοηθεια και δεν ανεβαινουν πουθενα, ουτε κι ασχολειται κανεις. 2
MT60RS Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 να πιαστούν τα καθίκια υπέροχη μηχανή αυτο που επαθε ηταν σημαδι απο το συμπαν, μπας και παρει κανα σοβαρο μηχανακι... https://www.youtube.com/watch?v=uJYJgKR51tk
Haldol Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Την πρωτη φορα που πηγα Νιδα ηταν ανοιξη, και καπου εχει μια στροφη που ξαφνικα ανοιγει και το βλεπεις. Μολις το βλεπω σκεφτομαι "μαλακα τι καυλα ειναι αυτη", σκαλωσα στο τοπιο για κανα 2sec και παραλιγω να πεσω απο κατω, πηγαινα δεν πηγαινα με 30kmh Και Στρουμπουλα ειναι ωραια, εχω κοιμηθει εκει πανω ενα βραδυ. Την στροφη στο Βουλισμενο Αλωνι την θυμασαι ε; Δεν έχω πάει μέρα ποτέ προς Νίδα. Στρούμπουλας γαμάτη θέα αλλά άντε να ανέβεις εκεί πάνω. Δυο φορές έχω πάει. Ήταν στο πρόγραμμα το καλοκαίρι να ανεβούμε με παρέα να κοιμηθούμε κιόλας αλλά δε ψήνονται εύκολα, είναι ξεκώλωμα το περπάτημα. Τη στροφή, όλη τη διαδρομή. Απ'τις αγαπημένες κι αυτή! Σαν κι εσένα, ακρίβεια GPS εκεί πέρα. Με κλειστά μάτια σε πάω. Λίγο πιο μετά απ'το Βουλισμένο Αλώνι, στα δεξιά έχει μια περίφραξη με μια πόρτα, μόνιμα ανοιχτή. Μπαίνεις εκεί μέσα (χωματόδρομος) και φτάνεις μέχρι το τέρμα... αφήνεις το όχημα, περπατάς προς τα κάτω, στα βράχια... και είσαι πάνω από τη ΔΕΗ, βλέπεις Γάζι, Αμμουδάρα, Ηράκλειο. Το βράδυ φωτισμένο είναι τέλειο. Και ερημιά, σπάνια πατάει κανείς εκεί. Δε το ξέρουν πολλοί. Κι ο Γιούχτας μ' αρέσει. Αλλά ξενέρωμα οι κεραίες πάνω απ'το κεφάλι σου.
MT60RS Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 δεν εχεις παει Νιδα;;;;; ΜΕΓΑ λαθος... για Στρουμπουλα δεν ειναι δυσκολο, εγω δεν εχω και την καλυτερη φυσικη κατασταση (τοτε ομως δεν πολυκαπνιζα). Αν θες να αραξεις εκει το βραδυ ανεβαινεις απογευματακι, βλεπεις δυση κ ανατολη, και κατεβαινεις κατα τις 7. Παρτε κουβερτα, ακομα και καλοκαιρι yeah παρκο Κερι, αν πας και δεν εχει κανεναν, κανεις και ωραια παντηλικια στο χαλικι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα