Pa0ki Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Αν είναι να το κάνεις, κάνε το τουλάχιστον σωστά 2
Joshua21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Nαι στο ότι η οδήγηση υπό την επήρεια είναι ήδη από μόνη της παράνομη . Το ίδιο πράγμα είπα και εγώ, "θα τιμωρηθείς για όσα αδικήματα έχεις διαπράξει", θα έχεις την ποινή που ορίζει ο νόμος για το ποσοστό αλκοόλ που θα σου βρουν. Κατά τα άλλα διαφωνείς με όσα έγραψα... ok!
Ntinaras Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Το ολο θεμα ξεκινησε οταν ανεφερα πως οι ποινες ειναι αρκετα ισορροπημενες σχετικα με το τι εκανες στις περισσοτερες των περιπτωσεων. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΟΜΙΑΣ. Το γυρισες στη συνεχεια, εδω και 3 σελιδες και λες το μακρυ και το κοντο σου προσπαθωντας να συμμαζεψεις τα ασυμμαζευτα. Παμε λοιπον για τελευταια φορα, εαν ακομα δεν εννοεις να καταλαβεις, ανετρεξε στο τοπικ αυτο σε μερικα χρονια να διαβασεις τι λες και να κριθεις αυτοματως χαζος, εαν συνεχισεις να επιμενεις. Λυπαμαι αλλα μεχρι εκει φτανει το μυαλο σου προφανως. Παμε λοιπον: 0,50-0,80 gr/l -> 200€ και 5 βαθμοί ποινής. Ακινητοποίηση οχήματος (ΧΑΔΑΚΙ !!!! Σημειωση, με 0,50gr/l ... φευγει για πλακα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ κοσμος απο κωλομπαρα, ξενυχταδικα, μπουζουκια κλπ...) 0,80-1,10 gr/l -> 700€ Αφαίρεση επιτόπου της άδειας κυκλοφορίας για 90 ημέρες και 9 βαθμ. Ακινητοποίηση (Χαδακι και αυτο ...! Ουυυυυ γαργαλιεμαι... τι ομορφα χαδια!!) Πάνω απο 1,10 gr/l -> 1.200€ Φυλάκιση τουλάχιστον 6 μηνών. Αφαίρεση άδειας οδήγησης 6 μήνες & επιτόπου της άδειας κυκλοφορίας για έως 6 μήνες Πάνω απο 1,10 gr/l εντός 2 ετών από την προηγούμενη παράβαση -> Θες και υποτροπος λοιπον ;;; 2.000€ 6 μήνες φυλάκιση & αφαίρεση άδειας οδήγησης για 5 χρόνια. Αφαίρεση στοιχείων κυκλοφορίας έως 6 μήνες. Καταλαβαινεις λοιπον οτι το ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΟ χαδακι που υπαρχει, (το οποιο χαδακι εμενα με πλησιαζει ευκολα με 2 Kaiser 300ml εαν δεν εχω φαει καλα) ... κοστιζει το 1/3 ενος μεσου μισθου. Το αμεσως επομενο χαδακι, στυλ πηγα στο κλαμπ και ηπια 4 ποτα ... ειναι 3 μηνες χωρις οδηγηση... παλουκι με τα ΜΜΜ και ενας μισθος!?!!? Σου φαινονται ΛΙΓΑ ??? ΟΔΗΓΑΣ ?!?!?! 0.50 g/l εως 0.80 g/l (source ©: www.glavopoulos.gr) Οδήγηση υπο την επίδραση αλκοόλ, συγκέντρωση : στο αίμα : 0.50 g/l εως 0.80 g/l στον εκπνεόμενο αέρα : 0.25 mg/l εως 0.40 mg/l (source ©: www.glavopoulos.gr) Οδήγηση υπο την επίδραση αλκοόλ, συγκέντρωση : στο αίμα : 0.50 g/l εως 0.80 g/l στον εκπνεόμενο αέρα : 0.25 mg/l εως 0.40 mg/l (source ©: www.glavopoulos.gr) Σε υποχρεωσε κανεις να βγεις και να πιεις και να οδηγησεις μετα?
Valerie_ Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Το ίδιο πράγμα είπα και εγώ, "θα τιμωρηθείς για όσα αδικήματα έχεις διαπράξει", θα έχεις την ποινή που ορίζει ο νόμος για το ποσοστό αλκοόλ που θα σου βρουν. Κατά τα άλλα διαφωνείς με όσα έγραψα... ok! έχεις δίκιο,διάβασα γρήγορα και παρανόησα. 1
>>Morpheus>> Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Σε υποχρεωσε κανεις να βγεις και να πιεις και να οδηγησεις μετα? ALT + F4 ... δεν εισαι για φορουμ. Συντονισου και διαβασε για ποιο λογο γινεται η κουβεντα ή δοκιμασε hello kitty online. 1
johnbond Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 ALT + F4 ... δεν εισαι για φορουμ. Συντονισου και διαβασε για ποιο λογο γινεται η κουβεντα ή δοκιμασε hello kitty online. Με τη συμπεριφορά που έχεις όποιο δίκιο και να έχεις χάνεται.. και ναι,εξακολουθώ να πιστεύω οτι 200ε ή 700ευρώ και 90 μέρες ειναι τίποτα μπροστά στη σοβαρότητα του αδικήματος αυτού.. 0.8 με 1.1 μιλάμε για πάνω απο 5 ποτήρια ποτού!!!!! υγ..θα σε παρακαλούσα πάντως να μη μου απαντήσεις..κατάλαβα τι θες να πεις..καταλαβες και εσύ τι λέω.Δε βγάζει πουθενά.Κουράζουμε τους άλλους. Συμφωνούμε οτι διαφωνούμε.
>>Morpheus>> Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Εχεις μπερδεψει το πλημμελημα με το κακουργημα. Οταν εισαι σε θεση να καταλαβεις αυτα τα δυο πραγματακια, τοτε ελα και μιλησε μας για ποινες κλπ. Μεχρι τοτε τα "συμφωνουμε σε οτι διαφωνουμε" "μου λειπεις οπως το οξυγονο στο χρυσοψαρο" "μια ματια σου μονο φτανει αεροπλανο να με κανει" ... αφησετα στην ακρη. Δεν ειναι ουτε αδικημα το να εχεις πιει πανω απο το οριο. Ειναι ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ. Για τα πλημμεληματα, υπαρχουν συγκεκριμενες ποινες. ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕΣ ΚΑΝΕΝΑ (ΑΚΟΜΑ). Τσιμπας το προστιμο και περαστικα σου. Το να τραυματισεις ή να σκοτωσεις καποιον οντας πιωμενος, ειναι ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ. Εσυ θες λοιπον με λιγα λογια, αντι των 200€ προστιμο για τη μικροτερη "κατηγορια" παραπτωματος ... να αφαιρουν το διπλωμα οπως εγραψες για ενα ολοκληρο χρονο... ειτε τρολλαρεις ειτε δεν οδηγας ειτε γενικοτερα ζεις σε καποια σπηλια στον Ολυμπο. Εαν τη δευτερη φορα ζητας και αφαιρεση διπλωματος, παει, καηκαμε. Χονδρικα τα λες ομως αυτα ετσι; Θες να στην κάνω κλιμακούμενη την ποινή;Πρώτη φορά μεθυσμένος ένα χρόνο αφαίρεση διπλώματος και 6 μήνες παρακολούθηση σεμιναρίων για τον αλκολισμό.Δεύτερη φορά πέντε χρόνια αφαίρεση διπλώματος..Τρίτη φορά κατάσχεση αυτοκινήτου και αφαίρεση διπλώματος για πάντα. Απο τη μια σου φαινεται αδικο, απο την αλλη τα επιχειρηματα σου ειναι ανυπαρκτα. Ενα χρονος, πεντε χρονια, κατασχεση αυτοκινητου και διπλωματος για παντα.... αντε γεια, σαν εσχατη των περιπτωσεων για την βαρυτερη ποινη τι αλλο εχεις να προτεινεις;; Πλειστηριασμο 1ης κατοικιας;; Μην τα λες αυτα παραεξω ή προπαντων σε καποιον σοβαρο ανθρωπο που οδηγαει. Μην κοιτας εμενα που σε πηρα απο τα μουτρα, ουτε πινω ουτε μεθαω. Το εκανα επειδη ξεκινησες να λες οτι οι κλεφτες, πρεπει να φανε 15άρες μεσα για να στρωσουν. Πετας νουμερα στην τυχη... λες και τα 15 χρονια θα αποτρεψουν καποιον να παει να κλεψει μια μηχανη. Εδω σκοτωνουν με την ισοβια καθειρξη να καραδοκει (και δις και τρις ισοβια). Καταλαβαινεις, ετσι;
johnbond Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Για δες εδώ πως έπεσαν οι παραβάσεις στην κίνα όταν ο νόμος έγινε αυστηρότερος. http://news.xinhuanet.com/english/china/2012-05/23/c_131605916.htm απο 0.20 και πανω τρως 6 μήνες αφαίρεση κ 150-300$ (ίσα με καμιά 10αρια μηνιάτικα) απο 0.80 και πάνω τρως 5 χρονάκια αφαίρεση + πρόστιμο ή φυλάκιση.. http://onestop.globaltimes.cn/drinking-and-driving-in-china/ Αλλά που να ξέρουν οι κινέζοι..Ξέχασα ,δεν είναι σοβαροί άνθρωποι. Στην ελλάδα είναι πλημμέλημα!! :-D
kanesaxo Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Παίδες, απο κάποιο κοινό φίλο, (απο ντραγκστεροκοντροκαγκουροφάση) είδα το βίντεο πολύ άμεσα, απο την ώρα που ανέβηκε. Είναι 100% τραβηγμένο με κινητό (iphone κιόλα), και στο τέλος φαίνεται χαρακτηριστικά το πανω frame timeline και το κινητό το κουνάει. Τι κάμερα ασφαλείας και παπατζες; και μάλιστα βλέπω χθες-σήμερα πως κυκλοφορεί το βιντεάκι σαν ζουμ κάπως, με χρονοσφραγίδες πάνω. Πιστεύω πως αρχικά κάποιος του εγραφε με το κινητό και επειδή κατάλαβε τι μαλακια έκανε, μονταρε το βίντεο (προφανώς οχι ο ιδιος) για να μοιάζει με κάμερα ασφαλείας. Υ.Γ. στη τελική, γιατί να μην πάριε έκταση το θεμα, δε κατάλαβα. Και τι σχέση εχει, αν η αδερφή του ιδιοκτήτη είναι χορεύτρια ή εχει μπουρδέλο, ή εχει μαγαζί στη Γλυφάδα ή είναι κόρη βουλευτή. Κλάπηκε κατι, που καποιος εδωσε χρήματα για να αγοράσει...και να του το χάρισαν, το ιδιο μου κανει. Φωτιά και τσεκούρι στα κλεφτρόνια. Υ.Γ.2 και μένα όταν μου κλεψαν το ποδήλατο, το κοινοποίησα όπου μπορούσα. Δηλαδή κακώς έπραξα;
Valerie_ Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 αυτό που λες,από κινητό είναι όντως τραβηγμένο από κινητό που τραβούσε την οθόνη με το υλικό της κάμερας. 1
kanesaxo Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 να κανω τοσο λαθος ρε συ; δεν ειχε χρονοσφραγίδα εκεινο... Θα μου πεις, πως να στο αποδειξω, τώρα και που να το βρώ.
Valerie_ Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 έχουν ποσταριστεί και τα 2 εδώ. https://www.facebook.com/video.php?v=10205585134924366 αυτό δεν λες;
kanesaxo Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 χμμ, μπορει...θα ψαξω το φβ μου, γιατι δε μπορει ναμαι τοσο τυφλος!
Valerie_ Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 χμμ, μπορει...θα ψαξω το φβ μου, γιατι δε μπορει ναμαι τοσο τυφλος! αυτό το βίντεο έχει τραβηχτεί από κινητό,μπορεί να μεταφέρθηκε το αρχείο στο κινητό.
MT60RS Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Γιατί να ντραπώ ; Όλα τα μεταφορικά μέσα είναι δυνητικά επικίνδυνα με την διαφορά ότι αυτές οι μηχανές δεν επιλέγονται ως μεταφορικό μέσο. Επιλέγονται λόγω των απίστευτα μεγάλων ταχυτήτων που πιάνουν και της ωραίας εμφάνισής τους.... δεν επιλέγονται για να κάνει κάποιος τις δουλειές του μέσα στη πόλη πηγαίνοντας με 40 χιλιόμετρα όπως θα πήγαινε με κανά παπί ή ένα αμαξάκι... Αυτός που την επιλέγει (εκτός αν τον ενδιαφέρει μόνο η μόστρα και δεν την τρέχει καθόλου, κάτι που δε το νομίζω) έχει σκοπό να τρέξει και να τρέξει πολύ... και στις ταχύτητες που πιάνουν αυτές οι μηχανές.. δε θέλει πολύ για να πάει κάτι στραβά... και τότε δεν υπάρχει γυρισμός... Εσύ μπορεί να πεις ότι έχει να κάνει με το αν είναι υπεύθυνος ή όχι ο οδηγός αλλά αυτό πιστεύω ισχύει στα αμάξια πχ όπου υπάρχει η υπεύθυνη και ενδεδειγμένη χρήση και η ανεύθυνη.... ενώ οι μηχανές αυτές είναι εξορισμού φτιαγμένες για ανεύθυνη χρήση... Εκτός αν υπάρχει κόσμος που τις αγοράζει και δεν πάει ποτέ πάνω από 130 που είναι το ανώτατο όριο ταχύτητας στους δρόμους... (που και πάλι γρήγορα είναι) Η θέση τους είναι σε πίστες να χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες και όχι να τις παίρνει το κάθε νεαρό παιδί 20 χρονών και να σκοτώνεται... Μένω σε μικρή πόλη και έχω δει δυστυχώς πάμπολα πρωτοσέλιδα στο τοπικό τύπο με νέα παιδιά που έφυγαν έτσι... ωραιο τσουβαλιασμα Μα είπα, στα αυτοκίνητα υπάρχει η ενδεδειγμένη χρήση (πάω νορμάλ το πολύ μέχρι 100-120 και κάνω την δουλίτσα μου προσεχτικά) και η μη ενδεδειγμένη (πάω με 180-200 και γίνομαι επικίνδυνος για εμένα και για τους γύρω μου) Στις συγκεκριμένες μηχανές δεν υπάρχει ενδεδειγμένη χρήση αφού δεν αποκτώνται με σκοπό να πηγαίνει κάποιος με έως 100-120... Αλλά αρκετά παραπάνω.... οπότε εξαρχής υπάρχει πρόβλημα.... Όσοι σας αρέσουν απλά εμφανισιακά αυτές οι μηχανές και τις παίρνετε και πηγαίνετε μέχρι 100 εξαιρείστε από τα λεγόμενά μου (αλλά μάλλον δεν είναι και πολλοί αυτοί που το κάνουν αυτό) Παιδιά ας μην φεύγουμε από το θέμα του τόπικ... Δεν προσπαθώ να θίξω τους μηχανόβιους... Κατανοώ πως αυτό είναι το πάθος σας...Απλά τονίζω πως είναι ένα πολύ επικίνδυνο πάθος .. Και οκ είστε υπεύθυνοι για τους εαυτούς και το κρίμα στο λαιμό σας αλλά υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να προκαλέσετε πρόβλημα σε άλλους που δεν φταίνε τίποτα και επίσης έχετε και κάποια άτομα που σας αγαπάνε και που αυτοί είναι που θα υποφέρουν πιο πολύ.... Μπορεί να σας ξενερώνω ή να σας εκνευρίζω και να ακούγομαι σαν τη μητέρα σας αλλά οι προθέσεις μου (να είστε σώοι και αβλαβείς) είναι καλές... Ειρήνη υμίν... αυτοι που μας αγαπανε πραγματικα, και οχι εγωιστικα δινουν βαση στο να χαμογελαμε και οχι στο να αναπνεουμε Αυτό μου αρέσει στην Ελλάδα.... το ότι ο νόμος και η ασφάλεια θεωρούνται κοτσάνες μπροστά στην επιθυμία μας να γκαζώνουμε... Το ότι υπάρχει ανώτατο όριο ταχύτητας στα 130 στα τέτοια μας... Που και τα 130 για την πλειοψηφία των δρόμων στην Ελλάδα είναι μεγάλη υπερβολή αλλά κλάιν.... Οι μηχανές αυτές όπως και τα αντίστοιχα αμάξια αν κάποιος θέλει να τα ευχαριστηθεί πρέπει να το κάνει σε πίστες ή σε δρόμους κλεισμένους για αυτό το λόγο... και όχι για να βγαίνουν στη Κορίνθου-Πατρών οι Έλληνες Σουμάχερ και Ρόσι.... Αν η αδρεναλίνη είναι το ζητούμενο, βρείτε ένα χόμπι το οποίο να μην θέτει σε κίνδυνο και τη ζωή των υπόλοιπων ξενέρωτων σαν εμένα, base jumping πχ... http://www.naftemporiki.gr/story/886146/europaiki-protia-tis-elladas-sta-troxaia-dustuximata "Ένα 5% μείωση ταχύτητας σημαίνει 30% λιγότερες πιθανότητες για ατύχημα" δεν σκοτωνει η ταχυτητα, αλλα ο συνδυασμος της με λαθος κριση-περιβαλλον. Οι τύποι σίγουρα είναι γνωστοί. Δεν είναι τυχαίοι κλέφτες που απλά σκέφτηκαν να κλέψουν την μηχανή. Όποιος είναι λίγο πιο μέσα στο χώρο (των συνεργείων κλπ) τους ξέρει. Σχετικά με την κατοχή τέτοιας μηχανής και εγώ πιστευω πως είναι κάτι που δεν έχει ουσία. Οι λόγοι? Δεν μπορείς να την εκμεταλλευτείς. Είναι σαν να έχεις ferrari Και να πηγαίνεις ομόνοια -Κολωνάκι Είναι δύσχρηστες για το 95% της χρήσης Αν θες να την χρησιμοποιήσεις σωστά, πρέπει να το κάνεις ενάντια στο νόμο. Οπότε με το που την αγοράζεις "αψηφάς" τον νόμο που θεωρητικά είναι για το καλό το δικό σου Και γενικά, είμαι κατά των 2κυκλων για τον απλό λόγο του ότι ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ όσοι οδηγούν αυτοκίνητα. Είναι τόσα ΖΩΑ στους δρόμους που πραγματικά δεν μπορείς να οδηγήσεις, πόσο μάλλον 2κυκλο. Να εμπιστευεσαι τη ζωή σου στο κάθε γίδι που αποφάσισε να αγοράσει αυτοκίνητο και κοιτάει μόνο να κάνει το κομμάτι του. Η πιο λογική αγορά για 2κυκλο είναι στα σκουτεροιδη των 5000 (φάση beverly) που έχουν την κατάλληλη ενεργητική ασφάλεια. Τα υπόλοιπα ή είναι επικίνδυνα ή δεν βολέυουν για χρήση στις πόλεις. Ευτυχισμενος ειναι αυτος που εχει καταφερει να μην τον επηρεαζει αρνητικα η μαλακια των γυρω του Ο ενας με τον αλλον μπορει να εχουν πολυ διαφορετικες γνωσεις και ικανοτητες. Τα σκουτερ ειναι ωραια και βολικα, μπορουν να στριψουν καλα, αλλα μονο εκει που δεν εχει λακουβες. Και αν αρχισουν να γλιστρανε, εχουν μηδαμινο feedback. Τα μεγαλα (500+) δεν ειναι και πολυ βολικα για πολη Αν δεν ενοχλεί τη γειτονιά του εμάς θα ενοχλήσει; μου την δινει η γιαγια με το πι (ή το καροτσι της λαικης-το παιδικο καροτσι-ο αναπηρος με ή χωρις συνοδο) που περπαταει πανω στο δρομο γιατι το πεζοδρομιο ειναι γεματο μαλακιες και σκατα απο σκυλους 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα