>>Morpheus>> Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Κλεμμένο αλλα καλό!! Suzuki GSX1300R Hayabusa '12 Μαυρο 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Αυτό μου αρέσει στην Ελλάδα.... το ότι ο νόμος και η ασφάλεια θεωρούνται κοτσάνες μπροστά στην επιθυμία μας να γκαζώνουμε... Το ότι υπάρχει ανώτατο όριο ταχύτητας στα 130 στα τέτοια μας... Που και τα 130 για την πλειοψηφία των δρόμων στην Ελλάδα είναι μεγάλη υπερβολή αλλά κλάιν.... Οι μηχανές αυτές όπως και τα αντίστοιχα αμάξια αν κάποιος θέλει να τα ευχαριστηθεί πρέπει να το κάνει σε πίστες ή σε δρόμους κλεισμένους για αυτό το λόγο... και όχι για να βγαίνουν στη Κορίνθου-Πατρών οι Έλληνες Σουμάχερ και Ρόσι.... Αν η αδρεναλίνη είναι το ζητούμενο, βρείτε ένα χόμπι το οποίο να μην θέτει σε κίνδυνο και τη ζωή των υπόλοιπων ξενέρωτων σαν εμένα, base jumping πχ... http://www.naftemporiki.gr/story/886146/europaiki-protia-tis-elladas-sta-troxaia-dustuximata "Ένα 5% μείωση ταχύτητας σημαίνει 30% λιγότερες πιθανότητες για ατύχημα" Εσυ νομιζεις οτι καποπιος που εχει μια τετοια μηχανη,βγαινει στην αθηνα με αυτην?Παπι εχει ,και την μεγαλη την βγαζει σε καμια εκδρομη.Για πες μας τωρα τα δυστηχηματα που συμβαινουν ακριβως τι το ιδιαιτερο εχει αυτη η μηχανη και εχει δει την ειδηση ολο το νετ ? < εκτος απο το οτι ειναι μια ωραια χαγιαμπουσα > hayabusa και ωραια δεν πανε μαζι 1
Joshua21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δε συμφωνώ οτι πάει έτσι.. Τα έχεις πολύ μπερδεμένα στο μυαλό σου. Αυτός που έχει το όπλο πάνω του είναι νηφάλιος και είναι στο χέρι του αν θα χρησιμοποιήσει το όπλο ή όχι.. Όχι απαραίτητα. Όποιος έχει όπλο και μεθυσμένος μπορεί να είναι, και συναισθηματική φόρτιση μπορεί να έχει, και ψυχολογικά προβλήματα, και δε ξέρω και γω τι άλλο. Αντιθέτως ο μεθυσμένος δεν είναι νηφάλιος,έχει μειωμένες οδηγικές ικανότητες και είναι απλά θέμα τύχης το αν θα γίνει δολοφόνος ή όχι. Μάλλον αγνοείς τον ορισμό του δολοφόνου, δολοφόνος είναι αυτός που σκόπιμα και εκ προ μελέτης αφαιρεί τη ζωή κάποιου ανθρώπου. Ο μεθυσμένος ναι, έχει μειωμένες οδηγικές ικανότητες, και είναι θέμα τύχης να προκαλέσει ατύχημα. Αν προκαλέσει ατύχημα με νεκρό θα τιμωρηθεί για ανθρωποκτονία εξ αμελείας(ενσυνείδητης φυσικά), και όχι για δολοφονία. Απο τη στιγμή που γυρίζει τη μίζα όντας μεθυσμένος κάνει μια δολοφονική πράξη.Γιατί πρέπει να περιμένουμε να επιβεβαιωθεί η δολοφονία για να τον τιμωρήσουμε; Τροχαία παράβαση μπορείς να την πεις, ποινικό αδίκημα ναι, δολοφονική πράξη όχι. Δεν μπορείς να τιμωρήσεις κάποιον για έγκλημα που ΔΕΝ έκανε. Μου θυμίζει την περίπτωση πχ των γηπέδων και των χούλιγκανς.. Πετάς μια φωτοβολίδα σημαδεύοντας τους αντιπάλους,αν δεν τους πετύχεις δεν τρέχει τίποτα..Αν πετύχεις κάποιον και τον σκοτώσεις πας ισόβια.Ουσιαστικά η πράξη είναι η ίδια απλά στην μια περίπτωση λόγω καλού σημαδιού ή τύχης πετυχαίνεις τον στόχο σου. Καμία σχέση το παράδειγμα σου, ο χούλιγκαν που πετάει φωτοβολίδα έχει πρόθεση να σκοτώσει/τραυματίσει τους αντιπάλους, ενώ η μοναδική πρόθεση του μεθυσμένου που οδηγεί είναι απλά να πάει σπίτι του(η στο επόμενο μπαρ ή όπου αλλού). Μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά? Επίσης το "δεν τρέχει τίποτα" δεν ισχύει, θα τιμωρηθεί για πράξη που σκοπεύει την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης(κακούργημα, επιφέρει ως και ισόβια φυλάκιση). Συν οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία.
sphinxgr Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 μολις διαβασα στο αλλο νημα οτι η αδερφη του ειναι χορευτρια και διαδωθηκε μεσω των γνωριμιων της... seems legit Και είναι πιο άγριο και ατίθασο απο την Hayabusa!!!
>>Morpheus>> Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Και είναι πιο άγριο και ατίθασο απο την Hayabusa!!! photo pls
johnbond Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δεν μπορείς να τιμωρήσεις κάποιον για έγκλημα που ΔΕΝ έκανε. Ξέρω οτι έτσι είναι οι νόμοι και έτσι λειτουργούν τα δικαστήρια αλλά εγώ δεν το βλέπω λογικό. Γιατί πρέπει να δικάζουμε εκ του αποτελέσματος;Η πρόθεση είναι ίδια.. Αν βάλω μια βόμβα για να σκοτώσω και λόγω κακής συνδεσμολογίας δεν εκραγεί έχει διαφορά με το να εκραγεί και να σκοτώσει 10 άτομα; Δεν είναι λίγο χαζό να περιμένουμε το αποτέλεσμα για να κρίνουμε ; Έτσι και ο μεθυσμένος εν γνώσει του γίνεται εν δυνάμει ανθρωποκτόνος εξ αμελείας όταν αποφασίσει να βγει για ποτό και ξέρει οτι θα οδηγήσει στο γυρισμό.Για μένα δεν έχει καμία διαφορά αν θα σκοτώσει κάποιον ή όχι.Το αδίκημα έχει τελεστεί ήδη. Σαν την περίπτωση που κάποιος πυροβολεί κάποιον και περιμένουν να δουν αν θα καταλήξει στο νοσοκομείο για να αλλάξουν την κατηγορία απο σωματικές βλάβες σε ανθρωποκτονία..Δηλαδή η ποινή του θύτη εξαρτάται απο το πόσο καλός είναι ο γιατρός και το νοσοκομείο;Εντελώς παράλογα πράγματα. Και εν τέλει όλα αυτά ειναι δικηγορίστικα..Δεν έχει νόημα να παίζουμε με τις λέξεις. Η γνώμη μου είναι οτι πρέπει να υπάρξει μια ποινή εξοντωτική για όποιον οδηγεί μεθυσμένος(ειδικά αν είναι πολύ πάνω απο το όριο) ώστε το φαινόμενο αυτό να μειωθεί όσον το δυνατόν περισσότερο.Εσείς επιμένετε οτι πρέπει να τους χαιδεύουμε τα αυτιά με 2-3 μήνες αφαίρεση διπλώματος. Αυτή είναι η διαφωνία.Τα άλλα είναι λόγια. 3
>>Morpheus>> Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Ποια αλλα ειναι λογια ρε παλικαρε; 3 ατομα σου εξηγουμε οτι οι νομοι ειναι νομοι και οι ποινες ειναι κλιμακουμενες αναλογα με την παρανομια. Εσυ ζητας για μια κλοπη 10 με 15 χρονακια και για οδηγηση υπο την επηρρεια αλκοολ μια ποινη με πλαφον ενα ξεκωλιασμα, εχει δεν εχει προκαλεσει ατυχημα, ετσι επειδη θα μπορουσε να το προκαλεσει. Εισαι 31 χρονων; Εαν ναι και σκεφτεσαι κατ' αυτο τον τροπο, πες μας σε ποια σπηλια κατοικεις να σου στειλουμε φακο και μπαταριες. 1
Valerie_ Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 ωραίο αυτό ,αν πιω καμιά φορά και οδηγήσω (που δεν παιζει) και με σταματήσουν για έλεγχο θα τους πω ωπα παιδιά δεν έχω προκαλέσει ατύχημα μην μου κάνετε κάτι. 1
johnbond Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Ποια αλλα ειναι λογια ρε παλικαρε; 3 ατομα σου εξηγουμε οτι οι νομοι ειναι νομοι και οι ποινες ειναι κλιμακουμενες αναλογα με την παρανομια. Εσυ ζητας για μια κλοπη 10 με 15 χρονακια και για οδηγηση υπο την επηρρεια αλκοολ μια ποινη με πλαφον ενα ξεκωλιασμα, εχει δεν εχει προκαλεσει ατυχημα, ετσι επειδη θα μπορουσε να το προκαλεσει. Εισαι 31 χρονων; Εαν ναι και σκεφτεσαι κατ' αυτο τον τροπο, πες μας σε ποια σπηλια κατοικεις να σου στειλουμε φακο και μπαταριες. Μα δεν είπα να μην είναι κλιμακούμενες οι ποινές.. Απλά δε μπορεί η πιο απλή ποινή να είναι χάδι λες και μιλάμε για παιδιά του δημοτικού. Οι 2 μήνες αφαίρεση διπλώματος είναι χάδι για ένα τόσο σοβαρό αδίκημα. Θες να στην κάνω κλιμακούμενη την ποινή; Πρώτη φορά μεθυσμένος ένα χρόνο αφαίρεση διπλώματος και 6 μήνες παρακολούθηση σεμιναρίων για τον αλκολισμό. Δεύτερη φορά πέντε χρόνια αφαίρεση διπλώματος.. Τρίτη φορά κατάσχεση αυτοκινήτου και αφαίρεση διπλώματος για πάντα. 1
qsis Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 σημασία πάντως έχει και αν έγινε η στραβή ή όχι, πχ αν σε πιάσουν χωρίς ασφάλεια πληρώνεις μια 500αρα αν θυμάμαι σωστά αν εμπλακείς σε ατύχημα ενώ δεν έχεις ασφάλεια σου παίρνουν άδεια και πινακίδες για κάποια χρόνια (δε θυμάμαι πόσα ακριβώς νομίζω 2) και αν πιαστείς υπότροπος το διάστημα αυτό διπλασιάζεται επίσης δε νομίζω ότι αν πιαστείς μεθυσμένος σου παίρνουν μόνο 2 μήνες το δίπλωμα, αυτό σίγουρα (επειδή το έχω πάθει ) ισχύει για υπερβολική ταχύτητα για μικρή παραβίαση του ορίου έχεις ένα σχετικά μικρό πρόστιμο και πόντους στο point system, και από ένα σημείο και μετα έχεις το πρόστιμο που γίνεται μισό αν πληρωθεί σε 10 μέρες (δε θυμάμαι ούτε κι εκεί ποσά , πάνε χρόνια πρέπει να ήταν 350/2) και δύο μήνες δίπλωμα/πινακίδες που είναι ζόρι ο,τι και να λέμε, αλλά δεν έχεις πόντους αφού γίνεται αφαίρεση επί τόπου με το παλιό κοκ είχες αφαίρεση για ένα μήνα χωρίς πρόστιμο, αλλά στη συνέχεια έπαιζε και πλημμελειοδικείο όπου θα σου έκοβαν το κώλο με είχαν γράψει και με αυτό το καθεστώς, αλλά ευτυχώς στην αλλαγή του κοκ παραγράφηκε και δεν πήγα ποτέ δικαστήριο γιατί το 1000αρικό χαλαρά θα έπαιζε τέσπα, αυτά είναι άσχετα με το θέμα, αλλά σχετικά με αυτά το μόνο που μου χει μείνει είναι ότι τα πρόστιμα είναι παπαριές, ειδικά αν έχεις και κάποια λεφτά και τα πληρώσεις στο μισό δεν έχεις και τόσο θέμα το πρόβλημα είναι η αφαίρεση διπλώματος/πινακίδων που σου κόβει τα πόδια, εμένα αυτό με έκανε να συμμαζευτώ επίσης εδώ και αρκετά χρόνια μετράνε και οι πόντοι και έχω γνωρίσει άτομο που όντως έχασε το δίπλωμά του έτσι, παλιά τσίμπαγες πόντους και δεν έδινες καμιά σημασία, λόγω γραφειοκρατίας δεν υπήρχε έγκαιρη ενημέρωση του συστήματος
Joshua21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 ωραίο αυτό ,αν πιω καμιά φορά και οδηγήσω (που δεν παιζει) και με σταματήσουν για έλεγχο θα τους πω ωπα παιδιά δεν έχω προκαλέσει ατύχημα μην μου κάνετε κάτι. Χικ! Άσχετα τι θα πεις, θα τιμωρηθείς για όσα αδικήματα έχεις διαπράξει. Όσο παράλογο θα ήταν να μην σου κάνουν απολύτως τίποτα, άλλο τόσο παράλογο είναι να σε τιμωρήσουν για κάτι που ΔΕΝ έχεις κάνει. Βλέπεις κάποιο λάθος στο σκεπτικό μου? Μα δεν είπα να μην είναι κλιμακούμενες οι ποινές.. Απλά δε μπορεί η πιο απλή ποινή να είναι χάδι λες και μιλάμε για παιδιά του δημοτικού. Οι 2 μήνες αφαίρεση διπλώματος είναι χάδι για ένα τόσο σοβαρό αδίκημα. Θες να στην κάνω κλιμακούμενη την ποινή; Πρώτη φορά μεθυσμένος ένα χρόνο αφαίρεση διπλώματος και 6 μήνες παρακολούθηση σεμιναρίων για τον αλκολισμό. Δεύτερη φορά πέντε χρόνια αφαίρεση διπλώματος.. Τρίτη φορά κατάσχεση αυτοκινήτου και αφαίρεση διπλώματος για πάντα. Αυτά που γράφεις τώρα είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά που έγραφες πριν... είχες γράψει πως τους μεθυσμένους που οδηγούν θα έπρεπε να τους αντιμετωπίζουν σαν δολοφόνους... Όσο για αυτά που γράφεις για κλιμακούμενες ποινές, κάπως έτσι είναι ήδη. Ο πραγματικά μεθυσμένος(αλκοόλ > 0,11g/l αίματος) την πρώτη φορά τιμωρείται με 1.200€ πρόστιμο, 6 μήνες φυλάκιση, αφαίρεση διπλώματος 6 μήνες, και αφαίρεση στοιχείων ως 6 μήνες. Την δεύτερη φορά τα ίδια εκτός από το πρόστιμο που γίνεται 2.000€ και το δίπλωμα που αφαιρείται για 5 χρόνια.
Valerie_ Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Χικ! Άσχετα τι θα πεις, θα τιμωρηθείς για όσα αδικήματα έχεις διαπράξει. Όσο παράλογο θα ήταν να μην σου κάνουν απολύτως τίποτα, άλλο τόσο παράλογο είναι να σε τιμωρήσουν για κάτι που ΔΕΝ έχεις κάνει. Βλέπεις κάποιο λάθος στο σκεπτικό μου? Nαι στο ότι η οδήγηση υπό την επήρεια είναι ήδη από μόνη της παράνομη .
>>Morpheus>> Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μα δεν είπα να μην είναι κλιμακούμενες οι ποινές.. Απλά δε μπορεί η πιο απλή ποινή να είναι χάδι λες και μιλάμε για παιδιά του δημοτικού. Οι 2 μήνες αφαίρεση διπλώματος είναι χάδι για ένα τόσο σοβαρό αδίκημα. Θες να στην κάνω κλιμακούμενη την ποινή; Πρώτη φορά μεθυσμένος ένα χρόνο αφαίρεση διπλώματος και 6 μήνες παρακολούθηση σεμιναρίων για τον αλκολισμό. Δεύτερη φορά πέντε χρόνια αφαίρεση διπλώματος.. Τρίτη φορά κατάσχεση αυτοκινήτου και αφαίρεση διπλώματος για πάντα. Το ολο θεμα ξεκινησε οταν ανεφερα πως οι ποινες ειναι αρκετα ισορροπημενες σχετικα με το τι εκανες στις περισσοτερες των περιπτωσεων. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΟΜΙΑΣ. Το γυρισες στη συνεχεια, εδω και 3 σελιδες και λες το μακρυ και το κοντο σου προσπαθωντας να συμμαζεψεις τα ασυμμαζευτα. Παμε λοιπον για τελευταια φορα, εαν ακομα δεν εννοεις να καταλαβεις, ανετρεξε στο τοπικ αυτο σε μερικα χρονια να διαβασεις τι λες και να κριθεις αυτοματως χαζος, εαν συνεχισεις να επιμενεις. Λυπαμαι αλλα μεχρι εκει φτανει το μυαλο σου προφανως. Παμε λοιπον: 0,50-0,80 gr/l -> 200€ και 5 βαθμοί ποινής. Ακινητοποίηση οχήματος (ΧΑΔΑΚΙ !!!! Σημειωση, με 0,50gr/l ... φευγει για πλακα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ κοσμος απο κωλομπαρα, ξενυχταδικα, μπουζουκια κλπ...) 0,80-1,10 gr/l -> 700€ Αφαίρεση επιτόπου της άδειας κυκλοφορίας για 90 ημέρες και 9 βαθμ. Ακινητοποίηση (Χαδακι και αυτο ...! Ουυυυυ γαργαλιεμαι... τι ομορφα χαδια!!) Πάνω απο 1,10 gr/l -> 1.200€ Φυλάκιση τουλάχιστον 6 μηνών. Αφαίρεση άδειας οδήγησης 6 μήνες & επιτόπου της άδειας κυκλοφορίας για έως 6 μήνες Πάνω απο 1,10 gr/l εντός 2 ετών από την προηγούμενη παράβαση -> Θες και υποτροπος λοιπον ;;; 2.000€ 6 μήνες φυλάκιση & αφαίρεση άδειας οδήγησης για 5 χρόνια. Αφαίρεση στοιχείων κυκλοφορίας έως 6 μήνες. Καταλαβαινεις λοιπον οτι το ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΟ χαδακι που υπαρχει, (το οποιο χαδακι εμενα με πλησιαζει ευκολα με 2 Kaiser 300ml εαν δεν εχω φαει καλα) ... κοστιζει το 1/3 ενος μεσου μισθου. Το αμεσως επομενο χαδακι, στυλ πηγα στο κλαμπ και ηπια 4 ποτα ... ειναι 3 μηνες χωρις οδηγηση... παλουκι με τα ΜΜΜ και ενας μισθος!?!!? Σου φαινονται ΛΙΓΑ ??? ΟΔΗΓΑΣ ?!?!?! 0.50 g/l εως 0.80 g/l (source ©: www.glavopoulos.gr) Οδήγηση υπο την επίδραση αλκοόλ, συγκέντρωση : στο αίμα : 0.50 g/l εως 0.80 g/l στον εκπνεόμενο αέρα : 0.25 mg/l εως 0.40 mg/l (source ©: www.glavopoulos.gr) Οδήγηση υπο την επίδραση αλκοόλ, συγκέντρωση : στο αίμα : 0.50 g/l εως 0.80 g/l στον εκπνεόμενο αέρα : 0.25 mg/l εως 0.40 mg/l (source ©: www.glavopoulos.gr)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα