gkasmak0s GR Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Καμαρωστε εδω τα παλικαρια!!!!! [yt][/yt]https://www.youtube.com/watch?v=MeKDCU_xjg8
Pa0ki Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/565510-%CE%BA%CE%BB%CE%B1%CF%80%CE%B7%CE%BA%CE%B5-suzuki-hayabusa/ Τόσος ντόρος πια γι' αυτή τη μηχανή Και σιγά τη μηχανή στην τελική
MikeJ Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Εγώ πιστεύω χάρη του έκαναν... Όσοι έχουν τέτοιες μηχανές είναι επίδοξοι δωρητές οργάνων.... (Αν και όσοι έχουν αυτό το κόλλημα πάνε την άλλη μέρα και αγοράζουν την ίδια ακριβώς κι ας μην έχουν να φάνε για κάτι μήνες... ξέρω τρία περιστατικά που έγινε αυτό ) Πάντως σε μηχανές και ποδήλατα έχει παραγίνει το κακό... Πλέον πρέπει να τα βάζεις μέσα στο σπίτι για να τα γλυτώσεις.... και άντε το ποδήλατο πάει και έρχεται...
KostasI Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 έχωντας δουλέψει στο χώρο της ασφάλειας (μελέτες CCTV,προγραμματισμός και εγκατάσταση συστημάτων ασφάλειας κλπ) είναι απειροελάχιστες οι πιθανότητες να βρεθεί ο δράστης απο την στιγμή που δεν είναι γνωστός στην αστυνομία(δηλαδή να έχει ποινικό μητρόο ή να έχει συλληφθεί ξανά για οτιδήποτε.) έχω πάει υλικό στην ασφάλεια(fullHD κάμερα με τρομερής ποιότητας φακό) απο ληστεία οπου οι δράστες ήταν χωρίς κάλυψη και φαίνονταν στο 1 μέτρο λες και τους μίλαγες διακρίνοντας με τεράστια λεπτομέρια όλα τα χαρακτηριστηκά τους.Το αποτέλεσμα ήταν να μην πιαστούν ποτέ(τουλάχιστον μέχρι πέρισυ δεν είχαν συληφθεί). Οπότε η πιθανότητα να τους βρεί η αστυνομία είναι μικρή, μόνο απο γνωστούς αν γίνει κάτι. Εαν δεν ειναι σεσημασμενοι προφανως και δεν υπαρχουν στο αρχειο της αστυνομιας για αυτο και δεν θα βρουν ποιοι ειναι.Μονο μεσω γνωστων..
MT60RS Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Πιο εξυπνος απο τις ασφαλιστικες?...χα..χα... Οσα εχεις δωσει για την μηχανη-αμαξι παντως ΔΕΝ θα τα παρεις πισω...+ και το ψυχολογικο... Αρα τι να λεμε.... σιγα ρε, μηχανακι του φαγανε, δεν του βιασανε την κορη Μόλις το έδειξε και στις ειδήσεις του STAR... Μακάρι να τους συλλάβουν, το υλικό από την κάμερα βοηθάει πολύ... ναι βοηθαει στο να παρουν τα μετρα τους
KostasI Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 σιγα ρε, μηχανακι του φαγανε, δεν του βιασανε την κορη Δεν εννοω να σε αποζημιωσουν για το ψυχολογικο κομματι..:ΡΑλλα οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο να ξυπνας και καποιοι βρωμιαρηδες να σου εχουν παρει το μωρο σου...
MT60RS Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 δεν ειναι και το καλυτερο πρωινο, αλλα δεν παθαινεις και κοκομπλοκο. Ειναι μαλακια full, αλλα δεν σου φαγαν κανα μωρο, με λιγα φραγκα και γνωσεις, φτιαχνεις το ιδιο και καλυτρεο
KostasI Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 δεν ειναι και το καλυτερο πρωινο, αλλα δεν παθαινεις και κοκομπλοκο. Ειναι μαλακια full, αλλα δεν σου φαγαν κανα μωρο, με λιγα φραγκα και γνωσεις, φτιαχνεις το ιδιο και καλυτρεοΕ ενταξει..Δεν ξερεις πως το εχει παρει ο καθενας και τι εισοδημα εχει..Επισης εαν εισαι και αρρωστος με τα μηχανοκινητα το ψυχολογικο ειναι χ5...
MT60RS Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 εαν εισαι τοσο αρρωστος (εχω υπαρξει), θα ειναι η αφορμη να αναθεωρησεις καποια πραγματα. Αν τα καταφερεις, εισαι τυχερος
MT60RS Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Εγώ πιστεύω χάρη του έκαναν... Όσοι έχουν τέτοιες μηχανές είναι επίδοξοι δωρητές οργάνων.... (Αν και όσοι έχουν αυτό το κόλλημα πάνε την άλλη μέρα και αγοράζουν την ίδια ακριβώς κι ας μην έχουν να φάνε για κάτι μήνες... ξέρω τρία περιστατικά που έγινε αυτό ) Πάντως σε μηχανές και ποδήλατα έχει παραγίνει το κακό... Πλέον πρέπει να τα βάζεις μέσα στο σπίτι για να τα γλυτώσεις.... και άντε το ποδήλατο πάει και έρχεται... πολυ ενδιαφερον... Για πες το σκεπτικο σου... (σε pm αν ντρεπεσαι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα