Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ pinnacle 8.8.17 !!!

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΡΑΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Θα ήθελα την βοήθεια σας. το πρόβλημα μου έχει ως εξής, χρησιμοποιώ το pinnacle 8.8 και φτιάχνω s vcd από mini dv κάμερα αλλά εδώ και μήνες έχω κολλήσει στη δημιουργία μενού. Κατεβάζω το μενού της αρεσκείας μου στην timeline και κάνω δεξί κλικ στο βίντεο κλιπ και επιλέγω set disc chapter και εμφανίζετε στο μενού το πρώτο καρέ του βίντεο ( π.χ. 3 κεφάλαια) τώρα όσο το βίντεο το έχω στην timeline το μενού λειτουργεί κανονικά πατώντας πάνω στα εικονίδια, από την ώρα που κάνω rendering και μετά εγγραφή η αποθηκεύσει εμφανίζεται μεν το μενού αλλά δεν κάνει τίποτα. Λειτουργούν όμως τα κεφάλαια από τα πλήκτρα 1,2,3. μήπως το μενού είναι εικονικό και απλά έτσι λειτουργεί !!και τσάμπα παιδεύομαι? Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

1ον: κατεβασε την εκδοση 8.10 που ειναι τσαμπε, ειναι update 10Mb απο το site της pinnacle.

2ον: εγω που δοκιμασα να κανω μενου με κινουμενη εικονα δε τα καταφερα να το κανω να δουλεψει. φαινοτανε αψογο και τρελαθηκα μολις το ειδα αλλα δεν ητανε μενου και ξενερωσα μολις το καταλαβα!!! εσυ πως προσπαθεις; με ακινητη εικονα δουλευει μια χαρα.

Δημοσ.
1ον: κατεβασε την εκδοση 8.10 που ειναι τσαμπε' date=' ειναι update 10Mb απο το site της pinnacle.

2ον: εγω που δοκιμασα να κανω μενου με κινουμενη εικονα δε τα καταφερα να το κανω να δουλεψει. φαινοτανε αψογο και τρελαθηκα μολις το ειδα αλλα δεν ητανε μενου και ξενερωσα μολις το καταλαβα!!! εσυ πως προσπαθεις; με ακινητη εικονα δουλευει μια χαρα.[/quote']Φίλε μου καλησπέρα, καταρχήν σε ευχαριστώ για την βοήθεια ,τώρα κάνω update . εγώ με ακίνητοι εικόνα προσπαθώ ,δεν έχω φτάσει ακόμη για κινούμενο μενού, αλλά από ότι έχω διαβάσει κινούμενο μενού κάνει το ulead dvd workshop δεν ξέρω αν το pinnacle κάνει!!!

Δημοσ.

το pinnacle κανει κινουμενο μενου και για τους 3 τυπους δισκου (vcd, svcd, dvd)

αμα δε στο κανει κανονικα ουτε η καινουρια εκδοση δε ξερω για πιο λογο μπορει να γινεται. δοκιμασε σε κανενα αλλο dvd player. εγω στο καινουριο το sony 330 που δοκιμασα το παιζει.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δοκιμασε σε κανενα αλλο dvd player. εγω στο καινουριο το sony 330 που δοκιμασα το παιζει.

Δοκίμασα και σε Sony 330 αλλά και πάλη το μενού δεν λειτουργεί όπως στης ταινίες dvd, δηλαδή από το μενού δεν μπορώ να επιλέξω τίποτα . :!: όταν αρχίσει η ταινία με τα πλήκτρα 1,2,3 και |<< .>>| επιλέγω τα κεφάλαια . αν δεν γίνεται μπορώ με κάποιο άλλο πρόγραμμα ! :?:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...