Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/315376/Logitech-Speaker-System-Z313.html?keyphrase=logitech+z313

Τα ηχεια σαν ηχεια δουλευουν αψογα. Δυστηχως, για καποιο περιεργο λογο, το headphone jack που βρισκεται στο ενσυρματο volume controller, οτι ακουστικα και να κουμπωσω πανω του ( εχω δοκιμασει 2-3), δεν δινει πληρη ενταση του ηχου. Ο ηχος στα ακουστικα φαινεται "υποτονικος" .

Συνδεοντας κατευθειαν τα ακουστικα στην εξοδο της μητρικης δουλευουν τζαμι ! 

Ειμαι σχεδον σιγουρος πως ειναι hardware related το προβλημα. Με μια μικρη αναζητηση στο ιντερνετ δεν βρηκα καποια λυση. Λετε να τα δεχθουν πισω; Η αληθεια ειναι οτι το συγκεκριμενο jack με εχει βολεψει παρα πολυ, αλλα η ποιοτητα του ηχου ειναι απαραδεκτη.

Δημοσ.

Βασικά γιατι δεν τα δοκιμάζεις και σε ενα αλλο pc να δείς αν ειναι θέμα των ηχείων η του headphone jack

Δημοσ.

εμένα δε μου βγάζει μόνο σχετικά χαμηλό ήχο, απλά επειδή έχω 5.1 δε μου δίνει ήχο από όλα τα ηχεία μόλις βάλω εκεί πάνω τα ακουστικά

πχ παίζω ένα παιχνίδι και ακούω μόνο το μπροστινό μου αν κάποιος είναι πίσω μου ούτε καν

αν από την άλλη βάλω τα ακουστικά στη μητρική ή στο front panel που συνδέεται ουσιαστικά με τη μητρική μου "εξομοιώνει" το surround και στα ακουστικά

γενικά δε βάζω ακουστικά στα ηχεία γιατί δε δουλεύει καλά το πράγμα, μόνο η αδερφή μου το τούβλο επιμένει να τα βάζει εκεί παρόλο που το κουτί είναι ακριβώς δίπλα της και έχω προσπαθήσει να της εξηγήσω το πρόβλημα 

• Like 1
Δημοσ.

εμένα δε μου βγάζει μόνο σχετικά χαμηλό ήχο, απλά επειδή έχω 5.1 δε μου δίνει ήχο από όλα τα ηχεία μόλις βάλω εκεί πάνω τα ακουστικά

πχ παίζω ένα παιχνίδι και ακούω μόνο το μπροστινό μου αν κάποιος είναι πίσω μου ούτε καν

αν από την άλλη βάλω τα ακουστικά στη μητρική ή στο front panel που συνδέεται ουσιαστικά με τη μητρική μου "εξομοιώνει" το surround και στα ακουστικά

γενικά δε βάζω ακουστικά στα ηχεία γιατί δε δουλεύει καλά το πράγμα, μόνο η αδερφή μου το τούβλο επιμένει να τα βάζει εκεί παρόλο που το κουτί είναι ακριβώς δίπλα της και έχω προσπαθήσει να της εξηγήσω το πρόβλημα 

Απλα εκλαψα χαχαχαχα (ξερω πως ειναι :P )

• Like 1
Δημοσ.

άσε δράμα, ειδικά όταν θρονιάζεται στο pc μου που έχει δυνατά ήχεία σε σχέση με το laptop για να βάζει οικονομόπουλο στη διαπασόν  :cry:

Δημοσ.

άσε δράμα, ειδικά όταν θρονιάζεται στο pc μου που έχει δυνατά ήχεία σε σχέση με το laptop για να βάζει οικονομόπουλο στη διαπασόν  :cry:

Σε λυπάμαι. Η καλύτερη λύση, Ότο ασπίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...