Jimys2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/315376/Logitech-Speaker-System-Z313.html?keyphrase=logitech+z313 Τα ηχεια σαν ηχεια δουλευουν αψογα. Δυστηχως, για καποιο περιεργο λογο, το headphone jack που βρισκεται στο ενσυρματο volume controller, οτι ακουστικα και να κουμπωσω πανω του ( εχω δοκιμασει 2-3), δεν δινει πληρη ενταση του ηχου. Ο ηχος στα ακουστικα φαινεται "υποτονικος" . Συνδεοντας κατευθειαν τα ακουστικα στην εξοδο της μητρικης δουλευουν τζαμι ! Ειμαι σχεδον σιγουρος πως ειναι hardware related το προβλημα. Με μια μικρη αναζητηση στο ιντερνετ δεν βρηκα καποια λυση. Λετε να τα δεχθουν πισω; Η αληθεια ειναι οτι το συγκεκριμενο jack με εχει βολεψει παρα πολυ, αλλα η ποιοτητα του ηχου ειναι απαραδεκτη.
qsis Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Το ίδιο κάνουν και τα δικά μου που είναι άλλα Logitech Δεν έχει front panel στο κουτί σου;
Jimys2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Εχει άλλα το κουτι μου είναι μακριά. Οπότε είναι feature της logitech αυτο;;;
kataramenos32 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Και σε μενα βγάζει χαμηλό ήχο στα ηχεία της υπογραφής
SPANK Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Βασικά γιατι δεν τα δοκιμάζεις και σε ενα αλλο pc να δείς αν ειναι θέμα των ηχείων η του headphone jack
qsis Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 εμένα δε μου βγάζει μόνο σχετικά χαμηλό ήχο, απλά επειδή έχω 5.1 δε μου δίνει ήχο από όλα τα ηχεία μόλις βάλω εκεί πάνω τα ακουστικά πχ παίζω ένα παιχνίδι και ακούω μόνο το μπροστινό μου αν κάποιος είναι πίσω μου ούτε καν αν από την άλλη βάλω τα ακουστικά στη μητρική ή στο front panel που συνδέεται ουσιαστικά με τη μητρική μου "εξομοιώνει" το surround και στα ακουστικά γενικά δε βάζω ακουστικά στα ηχεία γιατί δε δουλεύει καλά το πράγμα, μόνο η αδερφή μου το τούβλο επιμένει να τα βάζει εκεί παρόλο που το κουτί είναι ακριβώς δίπλα της και έχω προσπαθήσει να της εξηγήσω το πρόβλημα 1
AMD Expert Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Σε Logitech X-210 (τα ηχεία σου πριν ένα εμφανισιακό makeover) δεν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο
kataramenos32 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 εμένα δε μου βγάζει μόνο σχετικά χαμηλό ήχο, απλά επειδή έχω 5.1 δε μου δίνει ήχο από όλα τα ηχεία μόλις βάλω εκεί πάνω τα ακουστικά πχ παίζω ένα παιχνίδι και ακούω μόνο το μπροστινό μου αν κάποιος είναι πίσω μου ούτε καν αν από την άλλη βάλω τα ακουστικά στη μητρική ή στο front panel που συνδέεται ουσιαστικά με τη μητρική μου "εξομοιώνει" το surround και στα ακουστικά γενικά δε βάζω ακουστικά στα ηχεία γιατί δε δουλεύει καλά το πράγμα, μόνο η αδερφή μου το τούβλο επιμένει να τα βάζει εκεί παρόλο που το κουτί είναι ακριβώς δίπλα της και έχω προσπαθήσει να της εξηγήσω το πρόβλημα Απλα εκλαψα χαχαχαχα (ξερω πως ειναι ) 1
qsis Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 άσε δράμα, ειδικά όταν θρονιάζεται στο pc μου που έχει δυνατά ήχεία σε σχέση με το laptop για να βάζει οικονομόπουλο στη διαπασόν
veteranos123 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 άσε δράμα, ειδικά όταν θρονιάζεται στο pc μου που έχει δυνατά ήχεία σε σχέση με το laptop για να βάζει οικονομόπουλο στη διαπασόν Σε λυπάμαι. Η καλύτερη λύση, Ότο ασπίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα