tiestointhemix Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Τσιμπησα και εγώ ένα σετακι για τον i7 μου. Ελπίζω να μην φάμε άκυρο. Ευχαριστω τον topic starter που μας άνοιξε τα μάτια.
vdeseris Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 45,90 € την βλέπω τώρα την τιμή στα multiδράμα
gamer20 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 45,90 € την βλέπω τώρα την τιμή στα multiδράμα Kαι εγω...
xristoforos89 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Αν δεν παραλάβω, τους το έκλεισα το μαγαζάκι! (Που πλέον δεν έχουν φυσικό κατάστημα )
manosfp Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Ψήνομαι για δημιουργία αγγελίας "ψάχνω για λάπτοπ που να παίρνει μνήμες τάδε".... 3
skar1983 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Προς διεκπεραίωση ακόμη. Μάλλον το σκέφτονται αν θα στείλουν. Φυσικό κατάστημα γιοκ, και επικοινωνία live chat που δεν έχω πετύχει να λειτουργεί και μόνο μέσω φόρμας ή email.
gr234567 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 γιατί βγήκε από το skroutz η μνήμη του μουλτιράμα; 1
xristoforos89 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 γιατί βγήκε από το skroutz η μνήμη του μουλτιράμα; Sold out λογικά?
sintalkas Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 παιδιά αν κάποιο παιδί δεν θέλει να τις πάρει και παραλάβει ,τις παίρνω εγώ για το toshiba μου
NaGR Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 η αρχική ανάρτηση έλεγε 2-5 εργάσιμες, οπότε μπορούμε να μην απελπιζόμαστε ακόμα. έχει όμως όλα τα πρώιμα σημάδια οτι θα πέσει άκυρο ελπίζω να διαψευσθώ και να παραλάβω.
pitogiro Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Εξ αρχης έλεγε "τελευταία κομμάτια" και εδώ πέρα μερικοί τις παρήγγειλαν με το κιλό. Βλέπω μόνο ο TS να παραλαμβάνει. Εγώ παρήγγειλα μία από multirama και μία από getitnow, περίπου 10 λεπτά μετά το άνοιγμα αυτού του thread. Αν γίνει κανένα θαύμα και είναι έτοιμες και οι δύο παραγγελίες, τότε μπορεί να δώσω τη μία σε κανέναν άλλο...
Vaggos02 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Γενικώς, οταν βλέπω τετοιες τιμές πιο πολύ παραγγέλνω για το μπάχαλο που θα ακολουθήσει στο topic της προσφοράς παρά για την προσφορά Let the games begin!
xristoforos89 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Βλέπω να τρώμε μαγειρίτσα, να τσουγκριζουμε αυγά, να ψήσουμε και κανένα αρνι βρε αδελφέ..και ακόμα να περιμένουμε το..όχι!
MikeJ Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Είναι και το κατάστημα special... Multiδράμα που λέμε.... Το καλοκαίρι είχα παραγγείλει ένα κλασικό κινητό "στρατού" samsung... (δεν ήταν καν προσφορά απλά μόνο εκεί το είχε πλέον) μετά από κανά 10άρι μέρες μου ρίχνουν άκυρο με email... Την ίδια μέρα λίγες ώρες μετά το άκυρο το κινητό ξανά διαθέσιμο.... λέω ας δοκιμάσω πάλι έπειτα από μια εβδομάδα ξανά άκυρο.... Βέβαια παράγγειλα και εγώ δύο μνήμες αν και βλέπω ότι τελικά να μην κάνουν για τα λαπτοπ που τα ήθελα.... Το ένα είναι λίγο πιο παλιό και το άλλο λίγο πιο καινούριο..... για να δούμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα