Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να μην απαντάω χωριστά στον καθέναν, το πόστ μου ήταν σαφέστατο!

Τεχνολογικές απορίες δε θα λύσω εδώ, το τόπικ εξετάζει το αν ή όχι είναι προσφορά (που σαφέστατα είναι) και ο σκοπός του πόστ μου ήταν να προλάβω τυχόν λάθος αγορές.

Όποιος βαριέται να διαβάσει ή αδυνατεί να καταλάβει τα περί συμβατότητας και bus των μνημών ή των memory types που δέχεται ο κάθε επεξεργαστής ως προς τη γενιά του, ας αγοράσει με δικό του ρίσκο.

Δημοσ.

Χτύπησα και εγώ 2, ευχαριστώ τον ts.

Θα κάνουν στη θέση αυτών;

attachicon.gifSPD1.png

Κάνε ένα search στο google με το όνομα του επεξεργαστή σου και τις λέξεις Supported memory

Πάντως για το δικό μου επεξεργαστή Intel Core i3 3110M βρήκα πλήροφορίες από αυτήν την ιστοσελίδα 

http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i3/Intel-Core%20i3-3110M%20(PGA)%20Mobile%20processor.html

και δυστυχώς δεν υποστηρίζει τις συγκεκριμένες μνήμες.

Δημοσ.

Κάνε ένα search στο google με το όνομα του επεξεργαστή σου και τις λέξεις Supported memory

Πάντως για το δικό μου επεξεργαστή Intel Core i3 3110M βρήκα πλήροφορίες από αυτήν την ιστοσελίδα 

http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i3/Intel-Core%20i3-3110M%20(PGA)%20Mobile%20processor.html

και δυστυχώς δεν υποστηρίζει τις συγκεκριμένες μνήμες.

Που ακριβως το λεει;

Γιατι η μητρικη εχει να κανει με τις μνημες .

Τον ιδιο εχω σε acer laptop e1-571 και εχει μνημες 1066.

Δημοσ.

I beg your pardon... Σε Dell Latitude E5430 με i5-3210 μια χαρά παίζουν 2+4GB DIMMs στα 1066Μz και να πάει να κουρεύεται το CPU-World.

Handle 0x0045, DMI type 17, 34 bytes
Memory Device
Array Handle: 0x0044
Error Information Handle: Not Provided
Total Width: 64 bits
Data Width: 64 bits
Size: 4096 MB
Form Factor: SODIMM
Set: None
Locator: ChannelA-DIMM0
Bank Locator: BANK 0
Type: DDR3
Type Detail: Synchronous
Speed: 1067 MHz
Manufacturer: Samsung
Serial Number: 82CD986E
Asset Tag: 9876543210
Part Number: M471B5273BH1-CF8
Rank: 2
Configured Clock Speed: 1067 MHz

Handle 0x0047, DMI type 17, 34 bytes
Memory Device
Array Handle: 0x0044
Error Information Handle: Not Provided
Total Width: 64 bits
Data Width: 64 bits
Size: 2048 MB
Form Factor: SODIMM
Set: None
Locator: ChannelB-DIMM0
Bank Locator: BANK 2
Type: DDR3
Type Detail: Synchronous
Speed: 1067 MHz
Manufacturer: Samsung
Serial Number: 45861FFA
Asset Tag: 9876543210
Part Number: M471B5673FH0-CF8
Rank: 2
Configured Clock Speed: 1067 MHz

Δημοσ.

Σε αυτές τις ιστοσελίδες γράφει ποιες μνήμες έχουν δοκιμαστεί και δουλεύουν με τον επεξεργαστή. Δεν σημαίνει ότι αν δεν υπάρχει στη λίστα οπωσδήποτε δεν υποστηρίζεται.

Σίγουρα πρέπει πρώτα να υποστηρίζει την μνήμη το motherboard.

Στο δικό μου υπολογιστή που έχω μνήμη DDR 1600 MHz , ακόμη και να την υποστηρίζει, δεν θα τον υποβαθμίσω βάζοντας μνήμη που δουλεύει στα 1066MHz γιατί είναι 15€ φθηνότερη!

• Like 2
Δημοσ.

<p>Για να μην απαντάω χωριστά στον καθέναν, το πόστ μου ήταν <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.insomnia.gr/topic/565503-corsair-4gb-ram-1x4gb-ddr3-so-dimm-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%80-1491%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%AD%CE%BE%CE%BF%CE%B4%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE%CF%82/?do=findComment&comment=53921111'><strong>σαφέστατο</strong></a>!</p> <p> </p> <p>Τεχνολογικές απορίες δε θα λύσω εδώ, το τόπικ εξετάζει το αν ή όχι είναι προσφορά (που σαφέστατα είναι) και ο σκοπός του πόστ μου ήταν να προλάβω τυχόν λάθος αγορές.</p> <p> </p> <p>Όποιος βαριέται να διαβάσει ή αδυνατεί να καταλάβει τα περί συμβατότητας και bus των μνημών ή των memory types που δέχεται ο κάθε επεξεργαστής ως προς τη γενιά του, ας αγοράσει με δικό του ρίσκο.</p>

Ε τοτε ολοκληρωσε τη βοηθεια που πας να δωσεις. Αλλιως δεν εχει νοημα να μιλας καν. Καποιοι ισως να καταννοουν πιο ευκολα αυτα που τους κεει καποιος που ξερει απ αυτα που λεει καποιο κειμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...