Προς το περιεχόμενο

nexus 5 δεν ανοιγει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

Χρειαζομαι μια βοηθεια μηπως το εχει αντιπμετωπισει καποιος. Εχω ενα nexus 5 και εντελως ξαφνικα εσβησε κ δεν ανοιγει με κανενα τροπο. Μολις πατας το power button βγαζει το logo της google κανει να παει να ανοιχει με τα χρωματα τα αρχικα που τρεχει κ μετα σβηνει. Το δοκιμασα να το κανω και hard reset αλλα παλι τπτ μολις παταω το power button k to volume down με βγαζει κανονικα στο recovery mode και μετα απο 1 δευτερο κανει παλι restart και μετα σβηνει. Απο την αλλη μετα μολις το βαλω πανω στην μπριζα η στον υπολογιστει κανει συνεχεια επανεκινησεις χωρις να πατησω κανενα κουμπι απο μονο του. κ δεν σταματαει συνεχιζει οσο το εχω πανω το logo google κτλ. Να πω οτι το τηλ δεν το ειχαμε ρουταρει ποτε γιατι ειναι της συζηγου οπως το πηρε ετσι εμεινε. Και τρεχει την τελευταια εκδοση lolipop.

Δημοσ.

δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα λειτουργικα,μπορεις να το πας πισω για εγγυηση η να το ανοιξεις και να βαλεις στο κουμπι κατι για να το σταθεροποιησεις για αυτο σου κλεινει,συμβουλη αν δεν θες να το ρισκαρεις δοκιμασε ανοιγοντας το να πατησεις μερικες φορες το power button και θα ανοιξει,συμβουλη ομως και για καινουριο να παρεις θα στο κανει καποια στιγμη παλι,κατεβασε gravity screen και power off εφαρμογη ακομα και αν στο αλλαξουν και ειναι της ζελατινας ειναι κλασσικο θεμα nexus

Δημοσ.

Οταν λες να το ανοιξω? Το εχω ανοιξει ηδη το καπακι γιατι ετσι κ αλλιως δεν εχει εγγυηση πια. Το κουμπι λες να βγαλω τα βιδακια πανω απο την μπαταρια να σηκωσω το καπακι κ να βαλω κατι να κραταει το κουμπι εξω κ σταθερο ε?

Δημοσ.

Και εκτός εγγύησης να είσαι, σου το κάνει αντικατάσταση η Google. Το ίδιο συνέβη στο Nexus 5 του αδερφού μου μετά από αναβάθμιση κάποιων Google services. Παρότι είχε τελειώσει η εγγύηση(Αμερικάνικο με 1 χρονο) το έστειλε και του το αλλάξανε με καινούριο, δικά τους έξοδα.

• 7 μήνες μετά...
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχεις δοκιμασει να το αφησεις αρκετη ωρα πανω σε δοκιμασμενα καλο φορτιστη?

Εχω παρατηρησει αντιστοιχη συμπεριφορα σε ipad που δεν χρησιμοποιουσαν τον εργοστασιακο φορτιστη, καθως και σε αρκετα android με φθηνους/αδυναμους φορτιστες.

Επισης υπαρχει ενδεχομενονα εχει ζημια και το καλωδιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωστό θέμα στα nexus 5. Κολλάει το powerbutton και πέφτει σε bootloop, είναι θέμα hw... Το πας στην procordia. Εγώ ήμουν εκτός εγγύησης και έδωσα 50€ και για αλλαγή μπαταρίας (17€).

Edit: το κουμπί είχε 1€,εργασία 30€ και μπαταρία 17€, σύνολο 48€.

Επεξ/σία από enigma84
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...