thelos257 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 http://postimg.org/gallery/2w9kse5ny/bdb9542a/ Δειτε το εδω. 1
obi Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Κοίτα σε NOKIA τα MICROSOFT έχουν χάσει πολύ σε ποιότητα κατασκευής και όχι μόνο. Σιγά την ποιότητα της Nokia. Παθών μέχρι τα τελευταία μοντέλα με την επωνυμία Nokia. H Nokia είχε ξεχάσει καιρό - χρόνια, πάρα πολλά χρόνια - την ποιότητα των δέκα χρόνιων πριν. Χειρότερα δεν μπορεί να γίνει από τη Microsoft, επειδή και μόνο άλλαξε το λογότυπο.
thelos257 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Σιγά την ποιότητα της Nokia. Παθών μέχρι τα τελευταία μοντέλα με την επωνυμία Nokia. H Nokia είχε ξεχάσει καιρό - χρόνια, πάρα πολλά χρόνια - την ποιότητα των δέκα χρόνιων πριν. Χειρότερα δεν μπορεί να γίνει από τη Microsoft, επειδή και μόνο άλλαξε το λογότυπο. Τι εννοεις φιλε με αυτο που λες οτι η νοκια ειναι πισω δεκαδες χρονια απο αλλες εταιρες ; Εγω απο το 2006 που αρχισα να ασχολομουν με τα κινητα ειχα Nokia παρα πολλα μοντελα και ενα μοντελο που αναβαν τα λαμπακια του θυμαμαι στα αριστερα και δεξια ειχα παρα πολλα δεν τα θυμαμαι ολα και το C5-03 το ειχα μετα πηγα σε Nokia Lumia 520 530 730
obi Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Ασχολούμαι με Nokia πριν από το 2000. Όχι δεν το λέω για να δούμε ποιός την έχει πιο μεγάλη την... εμπειρία. Εννοώ ότι έχω ένα μέτρο του τί σήμαινε η ποιότητα που κάποτε καθιέρωσε την κάποτε Nokia. H αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια της πτώσης της η Nokia δεν έβγαζε τις πάλαι ποτέ αθάνατες ποιοτικές συσκευές που κάποτε μπορούσε και παρήγαγε.
thelos257 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Ασχολούμαι με Nokia πριν από το 2000. Όχι δεν το λέω για να δούμε ποιός την έχει πιο μεγάλη την... εμπειρία. Εννοώ ότι έχω ένα μέτρο του τί σήμαινε η ποιότητα που κάποτε καθιέρωσε την κάποτε Nokia. H αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια της πτώσης της η Nokia δεν έβγαζε τις πάλαι ποτέ αθάνατες ποιοτικές συσκευές που κάποτε μπορούσε και παρήγαγε. Δεν διαφωνω μαζι σου φιλε μου αλλα μην ξεχναμε οτι τα χρονια περνανε και οπως λεω και εγω η τεχνολογια προχωρα. Αλλο τα παλια κινητα τα τοτε που ειχαν πληκτρα και οχι οθονη αφης οπως τα νεα και αλλα τα νεα κινητα τα Lumia της Nokia
obi Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δεν διαφωνω μαζι σου φιλε μου αλλα μην ξεχναμε οτι τα χρονια περνανε και οπως λεω και εγω η τεχνολογια προχωρα. Αλλο τα παλια κινητα τα τοτε που ειχαν πληκτρα και οχι οθονη αφης οπως τα νεα και αλλα τα νεα κινητα τα Lumia της Nokia Συμφωνώ ότι η τεχνολογία αλλάζει. Μιλάω όμως για καλώδια των φορτιστών που επανασχεδιάστηκαν ακριβώς για να χαλάνε, για πλαινά μηχανικά πλήκτρα που από κατασκευής έγιναν για να έχουν ημερομηνία λήξης, για υλικά κατασκευής της κάσας που όλο και περισσότερο γίνονταν πιο ατημέλητα κλπ κλπ. 1
thelos257 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Συμφωνώ ότι η τεχνολογία αλλάζει. Μιλάω όμως για καλώδια των φορτιστών που επανασχεδιάστηκαν ακριβώς για να χαλάνε, για πλαινά μηχανικά πλήκτρα που από κατασκευής έγιναν για να έχουν ημερομηνία λήξης, για υλικά κατασκευής της κάσας που όλο και περισσότερο γίνονταν πιο ατημέλητα κλπ κλπ. Ολα σε καποια φαση θα εχουν ημερομηνια λυξης φιλε μου μεχρι και εμεις οι ανθρωποι εχουμε στα γεραματα μας φυσικα Εχω ενα κινητο που ηδη ειναι λυγμενο δεν μπαινει φβ με τιποτααα............. sony xperia X8
obi Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μπα... τα παλιά Nokia στα αλήθεια ήταν φτιαγμένα για σκληρές καταστάσεις και καθόλου τυχαία δεν ήταν η κατασκευή τους. Τα πολλά τελευταία χρόνια το είχαν ξεφτιλίσει μόνο. 1
thelos257 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μπα... τα παλιά Nokia στα αλήθεια ήταν φτιαγμένα για σκληρές καταστάσεις και καθόλου τυχαία δεν ήταν η κατασκευή τους. Τα πολλά τελευταία χρόνια το είχαν ξεφτιλίσει μόνο. Καλημερα σε αυτο συμφωνω ηταν σκληρα τα παλια Nokia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα