Προς το περιεχόμενο

MICROSOFT Lumia 535 vs 435 vs 532 vs Nokia Lumia 830

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαφέστατα το 830, καμιά σχέση με τα άλλα. 

Ασχετα αν ειναι καπως παλιο μοντελο θα σηκωνει αναβαθμιση στα windows phone 10; Καλημερα επιτα.

Lumia 730, το 535 εχει θεματα με την αφη

Το Lumia 730 + το Microsoft Lumia 535 εχουν θεματα με την αφη τους δηλαδη ;

Δημοσ.

ναι τα 535 εχουν θεματα με την αφη τους οποτε απεφυγε τα 

τα 730/735 να τα τσεκαρετε ,εχω το 730 και ειναι μια χαρα τηλεφωνο

ολα τα windows phone 8 θα παρουν τα 10αρια

απλα οσα εχουν 512 ram θα παρουν κομμενη εκδοση 

• Like 1
Δημοσ.

Ασχετα αν ειναι καπως παλιο μοντελο θα σηκωνει αναβαθμιση στα windows phone 10; Καλημερα επιτα.

Κάπου μπερδεύεσαι, δεν είναι παλιό μοντέλο το 830. Τελευταίο μοντέλο είναι. Είναι επίσης το καλύτερο από αυτά που έβαλες. 

Δημοσ.

ναι τα 535 εχουν θεματα με την αφη τους οποτε απεφυγε τα 

τα 730/735 να τα τσεκαρετε ,εχω το 730 και ειναι μια χαρα τηλεφωνο

ολα τα windows phone 8 θα παρουν τα 10αρια

απλα οσα εχουν 512 ram θα παρουν κομμενη εκδοση 

Εχω το Nokia lumia 730 dual sim αν το ειδες κατω στην υπογραφουλα μου.

Κοίτα το 735 και όχι το 730 για τα εξτρα χαρακτηριστικά που έχει (ασύρματη φόρτιση κ.α.).

Οπως ειπα και παραπανω εχω το 730 dual sim.

Κάπου μπερδεύεσαι, δεν είναι παλιό μοντέλο το 830. Τελευταίο μοντέλο είναι. Είναι επίσης το καλύτερο από αυτά που έβαλες. 

Τελευταιο μοντελο εκτος τα υπολοιπα που βγηκαν μετα απο την Nokia Lumia ; 930 κλπ ;

Δημοσ.

Κοίτα σε NOKIA τα  MICROSOFT έχουν χάσει πολύ σε ποιότητα κατασκευής και όχι μόνο.

Γιατι ετσι ; Μαλλον σε Nokia Lumia 830 θα παει αλλα δειτε αυτες τις δυο φωτογραφιες εχουν διαφορα ή οχι ; :

Nokia-Lumia-830-Black-1000-1021101.jpg

lumia830.jpg

Δεν μιλαω για το χρωμα για την εμφανιση λεω.

Δημοσ.

Τελικα παιδια πηγαμε και το αγορασε ο φιλος μου το Nokia Lumia 830 για τους λογους οτι εχει 4G ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 5άρα η οθονη του.

Δημοσ.

Τελικα παιδια πηγαμε και το αγορασε ο φιλος μου το Nokia Lumia 830 για τους λογους οτι εχει 4G ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 5άρα η οθονη του.

Ωραία δεν θα το μετανιώσει.

Βρες τώρα και κάποιο Microsoft lumia  να τα δεις μαζί δίπλα-δίπλα και θα καταλάβεις  την διαφορά στην ποιότητα και πόσο καλά έκανε αφού μπορούσε να πάρει το nokia.

• Like 1
Δημοσ.

Βρες τώρα και κάποιο Microsoft lumia  να τα δεις μαζί δίπλα-δίπλα και θα καταλάβεις  την διαφορά στην ποιότητα και πόσο καλά έκανε αφού μπορούσε να πάρει το nokia.

Ειναι ενθουσιασμενος αλλα εχει καποιες αποριες:

1) Πως τραβαμε στιγμιοτυπο οθονης ;

2) Πως ενεργοποιουμε απενεργοποηουμε το δικτυο πανω στην καρτοκινητη ;

3) Πως αλλαξουμε το μαυρο φοντο εκει που διχνει την ωρα και την ημερομηνια οταν ειναι σε αναμονη ή δεν αλλαξει μενει ετσι ;

4) Ποιες εφαρμογες να εγκαταστησει ;

Δημοσ.

Βρες τώρα και κάποιο Microsoft lumia να τα δεις μαζί δίπλα-δίπλα και θα καταλάβεις την διαφορά στην ποιότητα και πόσο καλά έκανε αφού μπορούσε να πάρει το nokia.

Και το 830 από την Microsoft είναι όπως και τα 730/930/630/530 με το όνομα νοκια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...