Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο φίλος με κατηγορεί ευθέως ότι του έπαιξα πουστιά...αν ήθελα να παίξω πουστιά αυτή τη στιγμή δε θα έγραφα εδώ, δε θα του είχα δώσει τον προσωπικό μου αριθμό, δεν θα του είχα δώσει το αληθινό μου όνομα και απλά δε θα ασχολούμουν καν αυτή τη στιγμή!

Δημοσ.

καταρχήν πες του αγοραστή να μπει να γράψει εδώ.

καταδεύτερον αν ήθελε εγγύηση και doa να πήγαινε να αγοράσει ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ στο πλαίσιο.

το οτι αγοράζεις μεταχείρα φθηνότερα εχεις και το ρίσκο. ειτε να σου έχει κάνει πουστιά ο πωλητής (δεν κατηγορώ εσένα) είτε να χαλάσει στα χέρια σου.

deal with it.

μετά την απομάκρυνση απο το ταμέιο...

και να το θέσω διαφορετικά.

εγώ θα τον ρώταγα.

αποδείξε μου ότι δεν έχεις κάνει εσύ μαλακία? πως δεν σου επεσε, δε σου βράχηκε, δεν αλλαξες κάποιο part μέσα με ελλατωματικό??

αντε τώρα με τον κάθε παπάρα...

αν είναι όπως τα λες, βγες απο πάνω.

Δημοσ.

Δεν μπαίνει να γράψει...έκανα το λάθος να του δώσω το όνομα μου και βρήκε συγγενικά μου πρόσωπα στο Facebook και ζητάει τα ρέστα απ αυτούς τώρα, αν είναι δυνατόν...

• Like 1
Δημοσ.

είτε έχει κάνει δική του μαλακία και μιλάμε για τραγικό απατεώνα, είτε είναι πολύ γκαντέμης.

και στις δυο περιπτώσεις ας πρόσεχε. ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΛΕΜΕ!

ποιος user είναι?

Δημοσ.

άμα θέλει ας γράψει...0 αξιολογήσεις και 0 ποστς έχει οπότε δεν έχει νόημα να πω

σήμερα μου έστειλε μήνυμα ότι έχει πρόβλημα η μητρική και το ήξερα..την πρώτη φορά μου πε ότι έχει πρόβλημα η οθόνη..τη 2η ότι έχει πρόβλημα ο σκληρός...τώρα η μητρική...μάλιστα

Δημοσ.

καλησπερα εμενα μου κανει εντυπωση ενα πραγμα απο οτι διαβαζω και σε αλλα θεματα οτι και να λεει η μια πλευρα ή αλλη γιατι ακουτε μονο την μια πλευρα και κρινετε διχως να γνωριζετε και τις 2 πλευρες ή τις 2 αποψεις?  (υποψην δεν εχω καμια σχεση με τους 2, της συγκεκριμενης αγγελιας) η βλεπω οτι μολις κανει καποιος καταγγελια σαν ανακοινωση  κλειδωνετε τον λογαριασμο του ενος διχως να μπορει να απαντησει και ετσι μπαινει ο καθενας ή μια πλευρα και υσχυριζετε οτι βλεπει δρακους, φιδια ,ελεφαντες  :unsure: μηπως το ποιο σωστο θα ηταν να κλειδωθουν και των  2 οι λογαριασμοι? και να τα βρουν εκτος φορουμ με αλλη εποικοινωνια? Δεν μιλαω απαραιτητα για αυτην εδω το τονιζω αλλα γενικα για οτι βλεπω στην συγκεκριμενη ενοτητα μηπως θα επρεπε να το σκεφτουν καλυτερα οι moderetors? 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...