Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω εναν ssd με τα windows 8 απλα επειδη ειναι 128 σκεφτομαι να βαλω τα windows 7 με παιχνιδια σε εναν αλλο 500 αρη σκληρο που εχω..Απλα αυτο που θελω ειναι οταν ανοιγω τον υπολογιστη να μου δειχνει μηνυμα ποιο απο τα 2 λειτουργικα να τρεξω..Υπαρχει τετοια δυνατοτητα?

Δημοσ.

Κάνεις εκκίνηση από το δισκάκι τον 7 και απλά κάνεις εγκατάσταση στον hdd αυτόματα θα σου βγάλει επιλογή όταν ξεκινάς.

Δημοσ.

Eχει καποιο μενου απο τα bios να επιλεξω να μην ξεκιναει απο καποιο δισκο το συστημα? Για τι εμενα εχει να ξεκιναει απο εναν..Και εχω επιλεξει τον ssd,ετσι ξεκιναν τα 8 χωρις να εχω επιλεξω απο ποιον δισκο να τρεξει..Προσοχη ρωταω δυο λειτουργικα σε δυο διαφορετικους σκληρους το καθενα..Οχι 2 λειτουργικα σε ενα δισκο.

Δημοσ.

Το ίδιο είναι

Προσοχη ρωταω δυο λειτουργικα σε δυο διαφορετικους σκληρους το καθενα..Οχι 2 λειτουργικα σε ενα δισκο.

Το ίδιο είναι, ο Η/Υ θα ξεκινάει μεν από τον ssd αλλά ο ssd θα έχει το μενού και αν επιλέξεις το λειτουργικό που είναι στον hdd θα ξεκινάει από τον hdd.

Αν επιλέξεις από το Bios να ξεκινάει από τον hdd θα ξεκινάει μόνο εκείνο το λειτουργικό χωρίς να βγάζει μενού.

(ή δεν θα ξεκινάει καθόλου)

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ. Επισης απο το ενα λειτουργικο συστημα που θα ανοιγει στο παραδειγμα μου,ανοιγω τα 8 απο τον ssd,θα ηθελα να φαινεται ο δισκος που εχει τα 7(οκ αυτο ισχυει) και εγω να μπορω να αποθηκευω αρχεια,για εξοικονομηση χωρου του ssd στον hdd (σε ποιους φακελους ομως??) ωστε να ανοιγουν τα windows 7 απο τον hdd χωρις προβλημα και ταυτοχρονα οταν μπαινω απο τον ssd να μπορω να διαχειριζομαι αυτα τα αρχεια απο τα 8...(δυσκολη ερωτηση η τελευται..βασικα δυσνοητη αν δν καταλαβατε τι εννοω να το αναλυσω περισσοτερο) με ενδιαφερει πολυ να μαθω αν γινεται κατι τετοιο..

Δημοσ.

Τα προγράμματα όλα σε αφήνουν να τα ρυθμίσεις για το που να αποθηκεύουν,αν δουλεύεις μόνο το «τα αρχεία μου» ή όπως και να το λένε,τότε μπλέκει λίγο το πράμα,καλύτερο είναι να κάνεις το πρώτο και να ορίζεις που να αποθηκεύουν.

Στο άνοιγμα αρχείων δεν παίζει κανένα πρόβλημα,στην χειρότερη να μην δει απευθείας τον δίσκο και να πρέπει να μπεις στην διαχείριση δίσκων για να δώσεις γράμμα μονάδας στον δίσκο.

Δημοσ.

Απλα αυτο που θελω ειναι να ανοιγω κανονικα τα windows 8 απο ssd και οτι αρχειο περισσιο εχω να το βαζω σε καποιο φακελο του αλλου δισκου που εχει τα 7αρια...Αρχεια ομως μονο οχι προγραμματα..Ετσι ομως ωστε να ανοιγουν κανονικα τα windows 7 (να μπαινω δλδ. στα windows 7 χωρις σφαλματα)απο τον αλλο δισκο οταν θελω και παραλληλα βεβαια να μπορω να διαχειριστω αυτα τα αρχεια και μεσω του δισκου αυτου δλδ.απο τα 7....

Δημοσ.

Δεν υπάρχει πρόβλημα πάνω σε αυτό,το μόνο ζήτημα είναι να κάνεις έναν νέο φάκελο και να τα γράφεις εκεί μέσα τα αρχεία σου για να μην γίνει μπάχαλο.

Από την στιγμή που δεν θα πειράξεις τα αρχεία τον windows δεν θα έχουν και κανένα πρόβλημα στο να ξεκινάν ή να δουλεύουν σωστά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...