Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τη στιγμή που πληρώνεις με paypal και μέσα από το e-bay έχεις ασφάλεια χρημάτων. Το παίρνεις λοιπόν και δεν θα έχεις κανένα θέμα αν αποδειχτεί καμιά μούφα. Ο πωλητής επίσης έχεις υψηλότατη βαθμολογία και αρκετές πωλήσεις οπότε δεν βλέπω τον λόγο να είναι ψέμα η αγγελία. 

Δημοσ.

Να πω την αμαρτία μου, με τόσα «θεματάκια» που έχουν αρκετά Μ7*, άλλα σοβαρά όπως το μωβ πέπλο στην κάμερα ή τα κενά στην unibody κατασκευή, άλλα ασήμαντα αλλά σπαστικά όπως ασυμμετρία στην τοποθέτηση της οθόνης (εξέχει πάνω ή βουλιάζει στο κάτω, ή και τα δύο) και λοιπά χαριτωμένα, και μάλιστα χωρίς επίσημη εγγύηση, δεν πιστεύω ότι αξίζει να το ρισκάρεις για κανένα λόγο.

Με ελάχιστα παραπάνω χρήματα από τα €191 που το δίνει αυτός βρίσκεις άριστο μεταχειρισμένο εδώ στις αγγελίες, ακόμα μέσα στην εγγύηση, το οποίο μάλιστα μπορείς να τσεκάρεις από κοντά για προβλήματα προτού το αγοράσεις

* Και πριν με κατηγορήσει κάποιος για fanboyism και ότι κράζω τη συσκευή, να παραδεχτώ ότι είμαι fanboy... της HTC :D Από τα χέρια μου έχουν περάσει τέσσερα Μ7, όλα δυστυχώς με κάποιο μικρό ή μεγάλο θεματάκι από τα παραπάνω. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα για να πω οτι τελικά την τόλμησα την αγορα και εχω στα χέρια μου την συσκευή ολα φαίνονται οκ έλεγξα και το imei και ειναι εντάξει!

Ωστόσο μου έκαναν εντύπωση μερικά πράγματα

Στο κουτι δεν υπήρχε manual

Μολις άνοιξα το κινητο είχε γλώσσα τα ελληνικά χωρις να το αλλάξω εγω

Το τςιμπηδακι για την καρτα σιμ δεν ηταν αυτο με το logo της htc αλλα ενα απλό με κενό στη μεση

Τι μπορει να σημαίνουν αυτα;;

Δημοσ.

Ήρθε γρήγορα το έστειλε με EMS κ ήρθε σε τρεις εβδομάδες περίπου αλλα τον περισσότερο καιρό έκανε στην ΕΛλαδα!

Προς τι η ερώτηση όμως;

Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα για να πω οτι τελικά την τόλμησα την αγορα και εχω στα χέρια μου την συσκευή ολα φαίνονται οκ έλεγξα και το imei και ειναι εντάξει!

Ωστόσο μου έκαναν εντύπωση μερικά πράγματα

Στο κουτι δεν υπήρχε manual

Μολις άνοιξα το κινητο είχε γλώσσα τα ελληνικά χωρις να το αλλάξω εγω

Το τςιμπηδακι για την καρτα σιμ δεν ηταν αυτο με το logo της htc αλλα ενα απλό με κενό στη μεση

Τι μπορει να σημαίνουν αυτα;;

Όπως λέει και στην περιγραφή: * We will set default language and change charger adapter to your country's standard.

Δημοσ.

Ναι απλά η απορία μου ήταν πως μπορεί να γίνει αυτό σε ένα καινούργιο σφραγισμένο τηλέφωνο!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...