gwgwsk Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Ο πωλεί της λέει οτι ειναι αυθεντικό και τα feedback αυτο λένε αλλα με τόσους κλώνους που να ξερω;; international εγγύηση μου είπε δεν εχει δίνει αυτός ενα χρόνο! http://www.ebay.com/itm/221668444422?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
ikaruga24 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Από τη στιγμή που πληρώνεις με paypal και μέσα από το e-bay έχεις ασφάλεια χρημάτων. Το παίρνεις λοιπόν και δεν θα έχεις κανένα θέμα αν αποδειχτεί καμιά μούφα. Ο πωλητής επίσης έχεις υψηλότατη βαθμολογία και αρκετές πωλήσεις οπότε δεν βλέπω τον λόγο να είναι ψέμα η αγγελία.
akpe Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Να πω την αμαρτία μου, με τόσα «θεματάκια» που έχουν αρκετά Μ7*, άλλα σοβαρά όπως το μωβ πέπλο στην κάμερα ή τα κενά στην unibody κατασκευή, άλλα ασήμαντα αλλά σπαστικά όπως ασυμμετρία στην τοποθέτηση της οθόνης (εξέχει πάνω ή βουλιάζει στο κάτω, ή και τα δύο) και λοιπά χαριτωμένα, και μάλιστα χωρίς επίσημη εγγύηση, δεν πιστεύω ότι αξίζει να το ρισκάρεις για κανένα λόγο. Με ελάχιστα παραπάνω χρήματα από τα €191 που το δίνει αυτός βρίσκεις άριστο μεταχειρισμένο εδώ στις αγγελίες, ακόμα μέσα στην εγγύηση, το οποίο μάλιστα μπορείς να τσεκάρεις από κοντά για προβλήματα προτού το αγοράσεις * Και πριν με κατηγορήσει κάποιος για fanboyism και ότι κράζω τη συσκευή, να παραδεχτώ ότι είμαι fanboy... της HTC Από τα χέρια μου έχουν περάσει τέσσερα Μ7, όλα δυστυχώς με κάποιο μικρό ή μεγάλο θεματάκι από τα παραπάνω.
gwgwsk Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Επαναφέρω το θέμα για να πω οτι τελικά την τόλμησα την αγορα και εχω στα χέρια μου την συσκευή ολα φαίνονται οκ έλεγξα και το imei και ειναι εντάξει! Ωστόσο μου έκαναν εντύπωση μερικά πράγματα Στο κουτι δεν υπήρχε manual Μολις άνοιξα το κινητο είχε γλώσσα τα ελληνικά χωρις να το αλλάξω εγω Το τςιμπηδακι για την καρτα σιμ δεν ηταν αυτο με το logo της htc αλλα ενα απλό με κενό στη μεση Τι μπορει να σημαίνουν αυτα;;
gwgwsk Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Ήρθε γρήγορα το έστειλε με EMS κ ήρθε σε τρεις εβδομάδες περίπου αλλα τον περισσότερο καιρό έκανε στην ΕΛλαδα! Προς τι η ερώτηση όμως;
dali13gr Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Επαναφέρω το θέμα για να πω οτι τελικά την τόλμησα την αγορα και εχω στα χέρια μου την συσκευή ολα φαίνονται οκ έλεγξα και το imei και ειναι εντάξει! Ωστόσο μου έκαναν εντύπωση μερικά πράγματα Στο κουτι δεν υπήρχε manual Μολις άνοιξα το κινητο είχε γλώσσα τα ελληνικά χωρις να το αλλάξω εγω Το τςιμπηδακι για την καρτα σιμ δεν ηταν αυτο με το logo της htc αλλα ενα απλό με κενό στη μεση Τι μπορει να σημαίνουν αυτα;; Όπως λέει και στην περιγραφή: * We will set default language and change charger adapter to your country's standard.
gwgwsk Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Ναι απλά η απορία μου ήταν πως μπορεί να γίνει αυτό σε ένα καινούργιο σφραγισμένο τηλέφωνο! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα