giannisXXX Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Καλησπέρα στο φόρουμ Λοιπόν έχω μια GTS 450 2gb gddr3 128 bit bus. Στο titanfall από όσο θυμάμαι έβαζα τα textures στα insane και χτυπούσε μήνυμα οτι θέλω 3gb vram μιας δεν έχω δει ποτέ πάνω 1.7gb στο crysis 3 το αγνόησα μπαίνω στο παιχνίδι και βλέπω 60 fps μετά καθώς έπαιζα είχα κωλύματα του μισού δευτερολέπτου κάθε ~15 δευτερολέπτου βάζω το msi afterburner και βλέπω το vram 2040 mb μετά το βάζω στα very high και ήταν ok. Η ερώτηση είναι μια GTX 960 2gb gddr5 128 bit bus θα έχει το ίδιο πρόβλημα; και γενικά και σε άλλα παιχνίδια; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Whitefanged Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Ναι. 2gb η μια 2 gb και η άλλη, η διαθέσιμη vram είναι ακριβώς ίδια.
Ailuros Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δεν μας ειπες ποσο μεγαλη "διαφορα" εχουν οι υφες στο very high
giannisXXX Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δεν μας ειπες ποσο μεγαλη "διαφορα" εχουν οι υφες στο very high Γενικά το insane έχει πιο πολυ λεπτομέρεια σε μικρά αντικείμενα αλλά γενικά στα very high είναι ίδιο. Απλός αναφέρω παράδειγμα, κυρίως μου αρέσει να έχω της υφές στο τέρμα για αυτό ρωτάω. Ναι. 2gb η μια 2 gb και η άλλη, η διαθέσιμη vram είναι ακριβώς ίδια. Δηλαδή δεν παίζει ρόλο που η gtx 960 έχει gddr5 ;
Whitefanged Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Όχι. Η συχνότητα της μνήμης επηρεάζει την απόδοση της κάρτας σε σχέση με τα fps. Το πόσο μεγάλα μπορούν να είναι τα frames καθορίζεται από το μέγεθος της vram μόνο.
Ailuros Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Γενικά το insane έχει πιο πολυ λεπτομέρεια σε μικρά αντικείμενα αλλά γενικά στα very high είναι ίδιο. Απλός αναφέρω παράδειγμα, κυρίως μου αρέσει να έχω της υφές στο τέρμα για αυτό ρωτάω. Δηλαδή δεν παίζει ρόλο που η gtx 960 έχει gddr5 ; Τις διαφορές σε αυτό και άλλο κονσολο-πιπο-παίχνιδα τις ψάχνεις με το κυάλι. Τώρα αν θέλεις να έχεις ακόμα και αυτές στο τέρμα, λυπάμαι που στο λέω αλλά λάθος GPU διάλεξες.
giannisXXX Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Λοιπόν τώρα που το θυμήθηκα Έκανα μερικά test (bf4, titanfall, crysis 3, Far Cry 4, κ.α). Παρατήρησα οτι gtx 960 που πήρα κάνει μια χαρά την δουλειά όταν γεμίζει το vram και δεν έχω stuttering .
Shadowjump Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Εννοειται! Η RAM δεν παιζει τρελο ρολο. Καλα εκανες και το εγραψες παντως! Καλοδουλευτη η καρτουλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα