frozex Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Λοιπόν έχω αυτό το USB: 100 G2 16GB αλλά σε εμένα το "16GB" αντί για πράσινο είναι κόκκινο στο οποίο μέσα είχα 13GB πράγματα (τα περισσότερα φωτογραφίες τις οποίες τις "χρειάζομαι") και τώρα που το σύνδεσα στον υπολογιστή μου, αυτός το διαβάζει κανονικά, ανοίγω τον φάκελο του και τον βλέπω άδειο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα επαναφέρω;
zio10 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Άρα δεν έχουν σβηστεί απλά για κάποιο λόγο δεν στα εμφανίζει; Δοκίμασε πρώτα να δεις αν στα εμφανίζει σε άλλο λειτουργικό (τρέξε ένα Linux live cd) αλλιώς τσέκαρε με προγράμματα ανάκτησης αρχείων
frozex Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Εγώ δεν τα έχω σβήσει αλλά δεν ξέρω αν έχουν κάνει καμιά "μπιπ" τα αδέρφια και δεν μου το λένε. Έχεις να προτείνεις κανά πρόγραμμα έμπιστο; (με link αν ευκαιρείς)
zio10 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Εγώ δεν τα έχω σβήσει αλλά δεν ξέρω αν έχουν κάνει καμιά "μπιπ" τα αδέρφια και δεν μου το λένε. Έχεις να προτείνεις κανά πρόγραμμα έμπιστο; (με link αν ευκαιρείς) Πριν δοκιμάσεις πρόγραμμα δοκίμασε αυτό που σου είπα, πιθανόν να μην είναι σβησμένα. Για πρόγραμμα έχω κάνει δουλειά με το easeus recovery αλλά υπάρχουν πάρα πολλά. Αν είναι σβησμένα θα βρεις τα περισσότερα αν όχι όλα τα αρχεία, απλά μην γράψεις τίποτα άλλο στο φλασάκι μέχρι να τα τρέξεις http://www.easeus.com/
frozex Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για την βοήθεια, απλά έφτιαξε μόνο του με κανένα αρχείο χαμένο. Όλα τα παράξενα σε εμένα. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2015 από frozex
zio10 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Τι είναι αυτό το ψαγμένο Linux Live CD; Που το βρίσκω; θα επηρεάσει τον SSD; Δεν έχω ξαναδεί σύστημα με Linux. όχι δεν επηρεάζεται τίποτα. Απλά τρέχει ένα άλλο λειτουργικό χωρίς να γίνει εγκατάσταση στο δίσκο σου. Γενικά σε άλλο μηχάνημα το δοκίμασες το στικάκι; Δοκίμασε να επιλέξεις να εμφανίζονται και τα κρυφά αρχεία μήπως έχουν γίνει κρυφά για κάποιο λόγο. Από εδώ κατεβάζεις πάντως και το καις σε ένα dvd, μετά ορίζεις να κάνει boot από το cd ο υπολογιστής http://www.linuxmint.com/download.php 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα