Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν υπάρχει πουθενά Ελλάδα.. απο ότι βλέπω και δεν είναι και Μ.2. Eίναι PCI-e

ο ιντελ ειναι καινουριος, λογικα σε μερικες βδομαδες θα ναι ελλαδα

αυτός φαίνεται τούμπανο!! Ελλάδα πως θα τον βρούμε..? 

δυσκολα, εδώ στο εξωτερικό ειναι δυσεύρετος, ελλάδα θα αργήσει , αν ποτε ερθει

υπάρχει καμια παγίδα μήπως? μόνο 230 ευρώ και Μ.2 και 2,500 GB read? 

ειναι oem, δεν κυκλοφορεί retail, oποτε κανεις δεν ξέρει τι παίζει με τις εγγυήσεις, λογικά πάντως το κατάστημα θα σε καλύψει

Εφ'όσον ειναι συμβατος με την μητρική σου ειναι κατα τη γνώμη μου η καλύτερη επιλογή, και αν τον πάρεις βάλε ψύκτρα μνήμης πάνω στον controller καθώς ανεβάζει θερμοκρασίες και μερικές φορές κάνει throttle στα 1600-1800mb/s. Διάβασε το review στο anandtech , αν και αυτοι χρησιμοποιήσανε μοντελο τις lenovo αν δεν κάνω λάθος που μπορει να χει διαφορετικά power/performance χαρακτηριστικά

Δημοσ.

Θα μιλήσω με το μαγαζη να πάω για τον Samsung αν και γλυκοκιταω και αυτόν με τα 512gb αλλά πολλά τα λεφτά. Στην μητρική το ββλέπω δύσκολο να μην ταιριάζει ξέρει κανεισ? Έχω βαλει και το μμοντέλο Ποιο πάνω είναι η msi x99s gaming 7.

Δημοσ.

Θα μιλήσω με το μαγαζη να πάω για τον Samsung αν και γλυκοκιταω και αυτόν με τα 512gb αλλά πολλά τα λεφτά. Στην μητρική το ββλέπω δύσκολο να μην ταιριάζει ξέρει κανεισ? Έχω βαλει και το μμοντέλο Ποιο πάνω είναι η msi x99s gaming 7.

ναι τον υποστηρίζει το γράφει εδώ

Δημοσ.

υπάρχει και ελλάδα http://www.skytechshop.gr/hardware/ssd-disks/samsung-sm951-type-2280-d3-m-ngff-256gb-m-2-ssd-bulk

απ' οτι έχω ψάξει τον υποστηρίζει σίγουρα η asrock z97 extreme6 που κοστίει περίπου 200Ε ! 

οι περισσότερες υποστηρίζουν Μ.2 εως 10Gbits/sec .... δηλαδή θα φτάνει μέχρι 1.25ΜΒ/sec και οχι φουλ ταχύτητες ! 

η asrock βέβαια έχει και Ultra M.2 υποδοχή δηλαδή ταχύτητες ως 32Gbits/sec !! 

μια χαρα ειναι και η MSI σου ... εχει υποδοχή ultra M.2 !!!!!  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...