Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θέλω να ρωτήσω αν αξίζει αντί για τον 850 pro 512gb να πάρω τον Μ.2 Kingston: http://www.e-shop.gr/ssd-kingston-shpm2280p2-240g-hyperx-predator-240gb-m2-2280-p-PER.345858

Στο σύστημα θα είναι μόνο ένας σκληρός οποίος απο τους δυο αγοραστή για όλα.

Δημοσ.

Νομίζω οτι απο θέμα ταχύτητας ο kingson ειναι ταχύτερος αν και ειναι 240gb αλλα δεν νομίζω να χρειάζεται τα 512gb του 850 pro οποτε θα σου έλεγα πήγαινε στον kingston

Δημοσ.

Σε τι μητρική θα μπει; Για να δεις αυτές τις ταχύτητες θες M.2 port που υποστηρίζει PCIe x4 (νομίζω μόνο 3 μητρικές με Z97 το υποστηρίζουν και όλες με X99).

Δημοσ.

μητρική έχω την msi x99s gaming 7 είμαι καλυμμένος.  

πιστεύω με φτάνουν και τα 240gb απλά θα είμαι λίγο πιεσμένος. γενικός όποιον και απο τους 2 να βάλω σκέφτομαι στο μακρύ μέλλον η να βάλω εναν 250gb+ αν τώρα πάρω τον kingston η αν πάρω τον 850 να βάλω στο μέλλον εναν Μ.2 για ταχύτητα.

αν πάρω τον kingston θέλω να τον βάλω σαν  Μ.2 και όχι σε θύρα PCI-E με τον αντάπτορα που έχει. θα έχω κάποιο θέμα?

Δημοσ.

δεν αξίζει ακριβός sata. Αν πας σε sata διαλέγεις τις φθηνότερες επιλογές. Ετσι και αλλιώς σε αυτές τις χωρητικότητες οι διαφορές στα benchmark ειναι μικρές και στην πραγματικότητα δεν τις καταλαβαίνεις.

Απο κει και πέρα ή πας στον predator με την προυπόθεση οτι τον περισσότερο καιρο θα χεις ένα 15-20% ελεύθερο, ή πας στον intel 750 με λίγα παραπαάνω χρήματα που χει καλύτερες επιδόσεις απο τον predator. Φαντάζομαι ότι τον 512gb predator δεν τον αναφέρεις καθώς ειναι αρκετά πιο ακριβός. 

Δημοσ.

κοίταγα εκεί στα 300 ευρώ να πάω που βγαίνει και ο 850 και ο predator. ο 512 πάει πολύ μετά. 

ο ιντελ αν και αξίζει το κατοστάρικο απο oτι βλέπω, δεν υπάρχει πουθενά Ελλάδα.. απο ότι βλέπω και δεν είναι και Μ.2. Eίναι PCI-e

Δημοσ.

Εγω αυτο π εκανα φιλε μου εινα να παρω 2 120αριδες και να τους βαλω σε raid0 οποτε ειχα και παραπανω ταχυτητα απο τον Μ.2 και με μικροτερο κοστος! Οποτε να εχεις στο μυαλο σου και τους 2x240 σε raid0. Δεν αξιζει αυτη την στιγμη η αγορα Μ2 νομιζω!

Δημοσ.

Προσωπικά θα επέλεγα σατα 3 επειδή βάζω τον ίδο ssd και στο λάποπ μου και στο desktop μου και κρατιούνται τα αρχεία...

Δημοσ.

αυτός φαίνεται τούμπανο!! Ελλάδα πως θα τον βρούμε..? 

Είναι γενικά λίγο δυσεύρετος αλλά αξίζει. Το συγκεκριμένο μαγαζί στέλνει Ελλάδα και κατά καιρούς φέρνει αρκετά κομμάτια.

Δημοσ.

υπάρχει καμια παγίδα μήπως? μόνο 230 ευρώ και Μ.2 και 2,500 GB read? 

τσεκαρε η μητρική σου τί τύπο M.2 παίρνει. αν παίρνει τύπου Μ τότε ο συγκεκριμενος δε σου κάνει. εάν έχει τύπου Β τότε κατά πάσα πιθανότητα το δέχεται. δες επίσης και διαστάσεις και πάχος να είσαι όντως καλυμένος . κατά τα άλλα δεν υπάρχει σύγκριση . Μ.2 για επιδόσεις και ξεχνάς και τα καλώδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...