Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να αγοράσω ένα καινούριο κινητό με android για δώρο.

Η τιμή του υπολογίζω μέχρι περίπου 150€ αλλά αν υπάρχει κάτι που αξίζει μπορώ να πάω και παραπάνω. Το θέλω για δώρο οπότε καλό είναι να είναι από κάποιο γνωστό μαγαζί για να μπορεί να πάει να το αλλάξει και επίσης πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμο γιατί την Τετάρτη φεύγω για Πάσχα. Τέλος λάβετε υπόψη ότι ο χρήστης δεν έχει Facebook, δεν παίζει παιχνίδια και αυτό θα είναι το πρώτο του έξυπνο κινητό...

Παρακαλώ για τις προτάσεις σας!

ΥΓ (edit!): Δύο ακόμα πράγματα που σκέφτηκα είναι τα εξής, πρώτον να είναι επώνυμο για να μπορεί να αγοράσει αξεσουάρ (θήκες κλπ) και να είναι με καλή μπαταρία έτσι ώστε με χρήση καθαρά ως τηλεφώνου (μερικές κλήσεις, μερικά μηνύματα, άντε και κάνα ξυπνητήρι!) να κρατάει 3 ημέρες τουλάχιαστον. Μήπως ζητάω πολλά;

Επεξ/σία από noa113
Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/4836268/LG-G2-mini-LTE-8GB.html
Σαν την Lg δεν υπαρχει...! Διαβασε κριτικες απο μοτορολα  και lg και συγκρινε.
Απο σκρουτζομαγαζο θα το παρεις πιο φθηνα. Πατα να δεις ποιο καταστημα σε βολευει για να πας να το παρεις απο εκει μιας και δεν προλαβαινεις να στο στειλουν αυτοι. Πχ to kinitogr απ'οτι ειδα, εχει σε πειραια-κορυδαλλο και γλυφαδα. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις 2 παραπάνω προτάσεις. Να πω την αλήθεια δεν σκεφτόμουν να πάω τόσο ψηλά σε μέγεθος οθόνης αλλά εφόσον είναι εντός προϋπολογισμού ΟΚ. Από μπαταρία πως πάνε τα συγκεκριμένα;

Επίσης από τα πιο φθηνά κάποια πρόταση; Βλέπω στο skroutz ότι επώνυμα κινητά (LG, ZTE, Samsung) με 1GB RAM και οθόνη 4,5" και πάνω ξεκινούν από τα ~100€! Αυτά δεν αξίζουν καθόλου;

Δημοσ.

To Μοτο G έχει και αυτό 1GB Ram, αλλά λένε αυτοί που ασχολούνται με την ελληνική αγορά, ότι τρέχει πολύ καλά. Γενικώς όσο λιγότερη ram, τόσο και πιο πιθανό να έχεις προβλήματα με εγκατάσταση νέων εφαρμογών, αναβαθμίσεις, κτλ...

Δημοσ.

Μην κοιτάς τα μικρά samsung, είναι γεμάτα λαγκ. Εγώ προτιμώ το Moto G που έχει και η γυναίκα μου 1ης γενιάς (λίγο φθηνότερο, 8Ε, πιο μικρή οθόνη, χειρότερη κάμερα, σε όλα τα άλλα ίδιο) και είναι σκυλί. Δεν καταλαβαίνει τίποτα από κακομεταχείρηση ή λαγκ

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω ένα καινούριο κινητό με android για δώρο.

Η τιμή του υπολογίζω μέχρι περίπου 150€ αλλά αν υπάρχει κάτι που αξίζει μπορώ να πάω και παραπάνω. Το θέλω για δώρο οπότε καλό είναι να είναι από κάποιο γνωστό μαγαζί για να μπορεί να πάει να το αλλάξει και επίσης πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμο γιατί την Τετάρτη φεύγω για Πάσχα. Τέλος λάβετε υπόψη ότι ο χρήστης δεν έχει Facebook, δεν παίζει παιχνίδια και αυτό θα είναι το πρώτο του έξυπνο κινητό...

Παρακαλώ για τις προτάσεις σας!

ΥΓ (edit!): Δύο ακόμα πράγματα που σκέφτηκα είναι τα εξής, πρώτον να είναι επώνυμο για να μπορεί να αγοράσει αξεσουάρ (θήκες κλπ) και να είναι με καλή μπαταρία έτσι ώστε με χρήση καθαρά ως τηλεφώνου (μερικές κλήσεις, μερικά μηνύματα, άντε και κάνα ξυπνητήρι!) να κρατάει 3 ημέρες τουλάχιαστον. Μήπως ζητάω πολλά;

1 χαρα θα ειναι το LG G2  mini στα 150€ για απλη χρηση.Εχει καλη αυτονομια μπαταριας και ωραιο σχεδιασμο.Επισης αρκετα καλη καμερα και ραδιο.

Αν το επιλεξεις παρε το LTE που ειναι 4G γιατι το απλο δεν εχει 4G και ειναι και πιο ακριβο.

Απο οτι γραφει εδω το απλο LG G2 mini δεν εχει 4G αλλα παιρνει 2 sim.Ισως ομως αυτο εξαρταται απο το για ποια χωρα προοριζεται το κινητο,αυτο δεν το ξερω.

http://www.gsmarena.com/lg_g2_mini-6077.php

http://www.gsmarena.com/lg_g2_mini_lte-6117.php

Υπαρχει και το LG L90 στα 120€ που ειναι αξιοπιστο και δοκιμασμενο απο πολλους χρηστες.Εχει ακομα καλυτερη αυτονομια απο το LG G2 mini.Αλλα πιθανοτατα εχει κατωτερη καμερα απο το LG G2 mini και δεν ειναι 4G.Κατα τα αλλα ειναι τα ιδια.

http://www.gsmarena.com/lg_l90_d405-6100.php

Το LG D405 δεν έχει NFC αλλά έχει 1.3MP εμπρόσθια κάμερα.

Το LG  D405N έχει NFC αλλά έχει VGA εμπρόσθια κάμερα.

Και τα 2 κινητα εχουν χαμηλο sar και η αντιπροσωπεια σε γενικες γραμμες εχει καλο service.

Αυτα τα 2 ειναι πολυ καλυτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα απο καποιο Samsung που θα κολλαει.Τα εχει "φορτωσει" η Samsung και μονο τα ακριβα της κινητα κολλανε λιγο η καθολου.

Αν το κινητο προοριζεται για γυναικα καλυτερα το LG G2 mini.
Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους. Δεδομένης της πίεσης του χρόνου έψαξα λίγο στα καταστήματα που ήταν κοντά μου και αγόρασα τελικά το LG G2 Mini. Ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες στο νήμα για τις προτάσεις τους.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανέρχομαι για να σας ευχαριστήσω εκ νέου!

Το κινητό είναι εκπληκτικό από ότι μου λέει η φίλη μου. Η μπαταρία κρατάει πολύ (μέχρι και βδομάδα μου είπε) έχει καλό wifi και καλή οθόνη. Δεδομένου ότι είναι το πρώτο της smartphone της φάνηκε πολύ έυκολο να κάνει τα βασικά (email, surfing κλπ) οπότε κι αυτό είναι ένα συν. Γενικά δεν μου έκανε κανένα παράπονο!

Σας ευχαριστώ όλους γιατί με βοηθήσατε να κάνω ένα καλό δώρο και μια εύστοχη αγορά!

Δημοσ.

Το G2 mini είναι άριστο κινητό. Το αγόρασα για την μητέρα μου και πραγματικά αξίζει κάθε ευρώ. 130 ευρώ κάνει στο skroutz και δικαιολογημένα η κοπέλα είναι ευχαριστημένη. Άριστη αυτονομία με 540p ανάλυση και 2540mha μπαταρία. Η απόδειξη ότι δεν χρειάζεται να χαντακώνουμε όσους δεν έχουν επαφή με smartphones με wp.

Δημοσ.

για να μην ανοιγω νεο θεμα, τα turbox κινητα λενε τιποτα?

ειδα οτι εχουν κανονικο play store και φοβερα χαρακτηριστικα για 100ευρω.

ομως απο μπαταρια? εχει παρει καποιος να μας πει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...